2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
منم همین حدودا هستم  کاش می شد لاغر بشیم

بچه ها تو رو خدا بیایید برای هم انگیزه باشیم 

بچه ها من از ۲۶ روزی که از آبان گذشته اشتباه نکنم ۲۰ روزش رو روزی یک ساعت پیاده روی کردم 💪💪💪

به امید خدا اشتهام کنترل بشه روند کاهشم شروع میشه 

هر روز ۴ تا ۵ عصر 

البته به این نکته توجه کنید که من یه دختر کوچولو ۲ ساله هم دارم 

پس الکی بهانه نیارید 

شرایط ندارم وقت ندارم 😁😁 

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
بچه ها تو رو خدا بیایید برای هم انگیزه باشیم  بچه ها من از ۲۶ روزی که از آبان گذشته اشتباه نکن ...

آفرین به اراده ات 

اب هم روزی حتما ۸ لیوان بخور ،نیم ساعت قبل غذا یک لیوان اب بخور 

رقص کن و شیرینی و کیک اینا رو کلا بزار کنار و نون هم کم بخور 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها تو رو خدا بیایید برای هم انگیزه باشیم  بچه ها من از ۲۶ روزی که از آبان گذشته اشتباه نکن ...

م

من بچه شیر خواره دارم می ترسم غذا کم بخورم شیرم کم بشه 

منتظرم به غذا بیفته دیگه واقعی برم برای کم کردن یه ماه دیگه هم می خوام برم باشگاهچون تا ماه بعد ماشین ندارم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
به به  میفروشی؟

نه دوست خوبم... فقط واسه سرگرمی خودمم میبافم،چشمام ضعیفه نمیتونم طولانی مدت میل دست بگیرم ببافم اذیت میشم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
قلاب راحتتره یا دومیل ؟ من دومیل اصلا بلد نشدم هرچی مامانم یاد داد باز میموندم توش و بلدش نمیشدم ول ...

اگه بافتنی بلد باشید کار با دومیل هم زیاد سخت نیست فقط یه مقدار تمرین می خواد من خودم به شخصه کار با دومیل و بیشتر دوست دارم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
نه دوست خوبم... فقط واسه سرگرمی خودمم میبافم،چشمام ضعیفه نمیتونم طولانی مدت میل دست بگیرم ببافم اذیت ...

چه قدر خوب 

چرا چنتا پاپوش و هدبند بافتی ؟

راستی چندسالته ؟بچه هات چندسالشونن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اگه بافتنی بلد باشید کار با دومیل هم زیاد سخت نیست فقط یه مقدار تمرین می خواد من خودم به شخصه کار با ...

من که اصلا بلدش نشدم اخرش مامانمم با خنده گفت پاشو برو خنگول اون قلاب بیار اونو یادت بدم 🤣🤣

چه قدر خوب  چرا چنتا پاپوش و هدبند بافتی ؟ راستی چندسالته ؟بچه هات چندسالشونن

من 34 سالمه و به لطف خدا دوتا پسر دارم یکی 8سال و کوچیکه 4ساله... چندتا پاپوش و تل و برای چندتا بچه بافتم معمولا برای تولد دختربچه های اقوام هدیه میبرم💖💖حکمت خدا بر این بوده که خودم دختر نداشته باشم ولی عاشق بافتنی های دخترونه ام و برای اطرافیان میبافم