اول یک عدد سینه مرغ رو خوب چرخ کنید .البته با غذاساز و یا خرد کن هم خیلی راحته چون همه مواد رو با هم میریزیم و مواد به خورد هم میرن .بقیه مواد شامل:
نشاسته ذرت یا گندم .البته نشاسته ذرت خیلی بهتره ۲ق غذاخوری
روغن مایع ۴تا۵ق غ
نمک ۲ ق م سرخالی
ادویه کالباس آماده ویا دارچین و فلفل سیاه و قرمز و کمی پودر سیر و زنجبیل
زرد چوبه به هیچ عنوان نریزید
بکینگ پودر ۱ ق چ
سس گوجه فرنگی ۴ ق غ
آب سرد ۱ استکان .البته نشاسته را دراین آب حل میکنیم و بعد با بقیه مواد مخلوط می کنیم .
من همه این مواد رو با هم توی غذاساز میریزم و بعد مواد باید غلظتی شبیه حلیم سفت پیدا می کنه .مواد نباید شل ویا زیاد سفت باشه .
اگر غذاساز ندارین مرغ رو دوبار چرخ کنید و بعد با این مواد به خوبی با دست ورز بدین تا یکدست بشه.
یه قطره توی لوازم قنادی هست به اسم اسانس دود .
من یکبار خریدم و واقعا عطر خوبی به کالباس میده ولی الان دیگه نمیریزم، چون باز هم بوی خوبی داره.ادویه ها رو من چشمی میریزم ولی در ریختن ادویه مراقب باشید از هر کدام کمی بریزید تا بوی یکی غالب نشه.
بعد مواد رو توی یه قابلمه کوچک می ریزیم و با ته قاشق صاف می کنیم .بعد درون یه قابلمه بزرگتر که آب توش ریختیم میزاریم و شعله رو روشن می کنیم بعد از یک ساعت آماده ست وقتی که وسطش رو دست می زنید باید سفت باشه ،وگرنه نپخته.ارتفاع آب قابلمه به اندازه ای باشه که آب وارد کالباس نشه.بکینگ پودر خیلی مهمه و اگه حذفش کنید کالباس حالت پودری میگیره.دوبار که درست کنید قلقش دستتون میاد .
نوش جان🌹🌹🌹