2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

م من بچه شیر خواره دارم می ترسم غذا کم بخورم شیرم کم بشه  منتظرم به غذا بیفته دیگه واقعی برم ...

تو خونه ورزش کن. من ی کلیپ دان کردم باهاش ورزش میکنم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

دوستان عزیز این کالباس خونگی رو برای بچه های گلتون درست کنید چون خیلی سالمه و مواد نگهدارنده نداره.من کاور کالباس که مخصوص این کار بود خریدم ولی استفاده نکردم .این روش رو خودم اختراع کردم و خیلی ازش راضیم.

اول عکساشو می فرستم ،بعد دستور تهیه.🌹🌹🌹

نیلو جان عدم تمرکز چند تا دلیل داره 🍁ADD 🍁اضطراب واسترس 🍁عادت کردن مغز به اینکه سریع سراغ موضو ...

ممنون عزیزم. استرس رو که ی دوره چن سالرپیش خیلییییییی شدید داشتم بخاطر ی مشکلی. حس میکنم بعد اون استرسا، مغزم پره هوا شده. کلمه های زبانو هر چی میخونم زود یادم میره در حالیکه قبلنا دوستام بهم میگفتن تو دیکشنری هستی بسکه یاد دایره لغتم بالا بود. اینم که گفتی عادت کردن مغز ب اینکه سریع بره روی موضوعات دیگه، کلا اون مدلیم. یک صفحه درس میخوندم خسته میشدم پا میشدم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

اول یک عدد سینه مرغ رو خوب چرخ کنید .البته با غذاساز و یا خرد کن هم خیلی راحته چون همه مواد رو با هم میریزیم و مواد به خورد هم میرن .بقیه مواد شامل:

نشاسته ذرت یا گندم .البته نشاسته ذرت خیلی بهتره ۲ق غذاخوری

روغن مایع ۴تا۵ق غ

نمک ۲ ق م سرخالی

ادویه کالباس آماده ویا دارچین و فلفل سیاه و قرمز و کمی پودر سیر و زنجبیل

زرد چوبه به هیچ عنوان نریزید

بکینگ پودر ۱ ق چ

سس گوجه فرنگی ۴ ق غ

آب سرد ۱ استکان .البته نشاسته را دراین آب حل میکنیم و بعد با بقیه مواد مخلوط می کنیم .

من همه این مواد رو با هم توی غذاساز میریزم و بعد مواد باید غلظتی شبیه حلیم سفت پیدا می کنه .مواد نباید شل ویا زیاد سفت باشه .

اگر غذاساز ندارین مرغ رو دوبار چرخ کنید و بعد با این مواد به خوبی با دست ورز بدین تا یکدست بشه.

یه قطره توی لوازم قنادی هست به اسم اسانس دود .

من یکبار خریدم و واقعا عطر خوبی به کالباس میده ولی الان دیگه نمیریزم، چون باز هم بوی خوبی داره.ادویه ها رو من چشمی میریزم ولی در ریختن ادویه مراقب باشید از هر کدام کمی بریزید تا بوی یکی غالب نشه.

بعد مواد رو توی یه قابلمه کوچک می ریزیم و با ته قاشق صاف می کنیم .بعد درون یه قابلمه بزرگتر که آب توش ریختیم میزاریم و شعله رو روشن می کنیم بعد از یک ساعت آماده ست وقتی که وسطش رو دست می زنید باید سفت باشه ،وگرنه نپخته.ارتفاع آب قابلمه به اندازه ای باشه که آب وارد کالباس نشه.بکینگ پودر خیلی مهمه و اگه حذفش کنید کالباس حالت پودری میگیره.دوبار که درست کنید قلقش دستتون میاد .

نوش جان🌹🌹🌹

اول یک عدد سینه مرغ رو خوب چرخ کنید .البته با غذاساز و یا خرد کن هم خیلی راحته چون همه مواد رو با هم ...

واااااای چه جالب، اگه بدونید چقدر درگیر درست کردن کالباسم من... کاور نداشتم با سلفون درست کردم خوب شد ولی اونی که می خواستم نشد چقدر هم استرس داشتم بابت اینکه چیزهای پلاستیکی روی حرارت مواد سمی آزاد میکنن و اینجوری انگار دارم سم می خورم.... واقعا روش جالبیه حتما امتحان میکنم👌

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
اول یک عدد سینه مرغ رو خوب چرخ کنید .البته با غذاساز و یا خرد کن هم خیلی راحته چون همه مواد رو با هم ...

دوست خوبم، قابلمه کوچیکه نیاز به دمکنی نداره؟از رو درش آب چکه نمیکنه داخل قابلمه و مواد شل بشه؟ 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
دوست خوبم، قابلمه کوچیکه نیاز به دمکنی نداره؟از رو درش آب چکه نمیکنه داخل قابلمه و مواد شل بشه؟  ...

نه عزیزم اگر چکه کنه هم مساله ای نیست .من بعداز نیم ساعت با انگشتم چک می کنم تا ببینم سفت شده یا نه . یادتون باشه قطر مواد توی قابلمه بیشتر از ۵یا ۶ سانت نشه .بیشتر از یکساعت هم روی حرارت بزارید ممکنه آب بندازه .،که البته مهم نیست .برای زیبایی هویج آبپز و خلال پسته هم اضافه کنید البته من اونو هم حذف کردم ،چون تغییری در مزه ایجاد نمیشه.برای بار اول می تونید  با نصف سینه درست کنید تا برای دفعه های بعد اندازه مواد دستتون بیاد .🌹🌹🌹 

ممنون عزیزم. استرس رو که ی دوره چن سالرپیش خیلییییییی شدید داشتم بخاطر ی مشکلی. حس میکنم بعد اون است ...

نیلو جان  تو دختر باهوشی هستی ،پس همون طور که گفتی عدم تمرکزت به خاطر استرس و اضطرابه .شاید کمی افسردگی هم داشته باشی که هنوز مثل قبل نمی تونی کلمات رو حفظ کنی .کلا مشکلات فیزیکی و اضطراب و افسردگی سه علت شایع در نداشتن تمرکزه .

و اینکه عادت کردی که حواست به همه جا باشه رو درست گفتی .حتی اگر توی مهمانی هم باشی فکرت هزار جای دیگست .