2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
اول یک عدد سینه مرغ رو خوب چرخ کنید .البته با غذاساز و یا خرد کن هم خیلی راحته چون همه مواد رو با هم ...

ممنون سحر جون ،منم چند بار با یه دستوری درست کردم  که سس گوجه فرنگی و بکینگ پودر نداشت ،خوشمزه میشه ولی این بار با دستور شما درست میکنم 🌸😘 

ببین من از امروز یه تصمیم گرفتم و از صبح اجراش کردم  من بقدری اشتهام زیاده که گاهی دوست دارم ب ...

سلام عزیزم ،اتفاقا کار شما یه روش لاغری هست به اسم پل مکنا ،خیلیها ازش نتیجه گرفتن و خلاصه اش اینه که هر وقت گرسنه شدی و  هر چیزی که دوست داشتی میتونی بخوری منتها به این شرط که غذا رو خوب و کامل و آرام بجوید حدودا 30بار با بیشتر 

توی نت سرچ کنین و خودتون دقیق مطالعه کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون سحر جون ،منم چند بار با یه دستوری درست کردم  که سس گوجه فرنگی و بکینگ پودر نداشت ،خوشمزه ...

خواهش می کنم عزیزم .من خیلی دستور ها رو درست کردم ،حتی شیرخشک هم زدم ولی

راضی نبودم ولی این دستور خیلی راحته .امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد .اگر موادتون سفت بود کمی آب سرد و یا دوقاشق روغن مایع اضافه کنید .🌹🌹🌹

نیلو جان  تو دختر باهوشی هستی ،پس همون طور که گفتی عدم تمرکزت به خاطر استرس و اضطرابه .شاید کمی ...

اره مثلا نماز میخونم هر چی زور میزنم حواسمو جمع کنم نمیتونم. فکرم ب ی جاهایی میره اون سرش،ناپیدا. خیلی بده اینجوریم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام عزیزم ،اتفاقا کار شما یه روش لاغری هست به اسم پل مکنا ،خیلیها ازش نتیجه گرفتن و خلاصه اش اینه ک ...

سلام

ممنون 

چه جالب 

فکر کردم خودم کشفش کردم 

😅😅😅

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
سلام عزیزم.اصلاباهم شروع کنیم برای لاغری؟😊

دوست خوبم پیشنهاد میکنم به تایپیک بامداد خمار یه سر بزنید با کالری شماری لاغر میکنن و هیچ محدودیتی برای مصرف غذا نداره من خودم خیلی راضی بودم با اینکه زیاد نمیخواستم وزن کم کنم اما بعد چند ماه به وزن مورد نظرم رسیدم و مدتهاست  تغییر نکردم و وزنم ثابته

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

خانما ی چیزی دیگه هم هست از صبح فکرمو بهم ریخته روحم واقعا آزار دیده کلا ی برادرشوهر دارم گفت عید میخوام زن بگیرم بعد خواهرشوهرمم بهم گوشزد کرد گفت ناراخت نشی ولی کاش ی کمی لاغر کنی اگه عروس جدید اومد سختت نباشه خیلی غمگین جلو جاری از الان بخوام کم بیارم

خانما ی چیزی دیگه هم هست از صبح فکرمو بهم ریخته روحم واقعا آزار دیده کلا ی برادرشوهر دارم گفت عید می ...

سلام عزیزم 

خوب بیا انگیزه هم جور شد 🤣🤣 .

خدایی انگیزه بیشتر از کم کردن روی قوم شوهر 

من یودم خودم رو برای لاغری هلاک میکردم 

اونم جاری تازه😈😈😈

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
سلام عزیزم.اصلاباهم شروع کنیم برای لاغری؟😊

قد و وزن اعلام کن 

من پایه ام 

با همتون رقابت میکنم 

اصلا شما همه 

من تنها 💪💪💪💪 

🤣🤣🤣

خانما ی چیزی دیگه هم هست از صبح فکرمو بهم ریخته روحم واقعا آزار دیده کلا ی برادرشوهر دارم گفت عید می ...

کاری که گفتم انجام دادی؟

بچه ها تو رو خدا بیایید برای هم انگیزه باشیم  بچه ها من از ۲۶ روزی که از آبان گذشته اشتباه نکن ...

گلم چطور پیاده روی میری

من ی شش ساله دارم ی یکسال ونیمه شهر غریب

بعد مریضیهای خودمم خارپاشنه.دیسک کمر.دیسک گردن و رگای عصب جفت دستهامم بسته است