اینجا یه دورهمی صمیمانه، برای دوستانی هست که از قبل باهم آشنا شدیم .دراینجا درباره تجربه های زندگی، آشپزی ،بهترین کتاب و فیلم هایی که می شناسیم با هم صحبت میکنیم .🌳🌻🪴🌳🌻🪴🌳
ببین من از امروز یه تصمیم گرفتم و از صبح اجراش کردم من بقدری اشتهام زیاده که گاهی دوست دارم ب ...
سلام عزیزم ،اتفاقا کار شما یه روش لاغری هست به اسم پل مکنا ،خیلیها ازش نتیجه گرفتن و خلاصه اش اینه که هر وقت گرسنه شدی و هر چیزی که دوست داشتی میتونی بخوری منتها به این شرط که غذا رو خوب و کامل و آرام بجوید حدودا 30بار با بیشتر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست خوبم پیشنهاد میکنم به تایپیک بامداد خمار یه سر بزنید با کالری شماری لاغر میکنن و هیچ محدودیتی برای مصرف غذا نداره من خودم خیلی راضی بودم با اینکه زیاد نمیخواستم وزن کم کنم اما بعد چند ماه به وزن مورد نظرم رسیدم و مدتهاست تغییر نکردم و وزنم ثابته
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرامتر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
خانما ی چیزی دیگه هم هست از صبح فکرمو بهم ریخته روحم واقعا آزار دیده کلا ی برادرشوهر دارم گفت عید میخوام زن بگیرم بعد خواهرشوهرمم بهم گوشزد کرد گفت ناراخت نشی ولی کاش ی کمی لاغر کنی اگه عروس جدید اومد سختت نباشه خیلی غمگین جلو جاری از الان بخوام کم بیارم