2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
گلم چطور پیاده روی میری من ی شش ساله دارم ی یکسال ونیمه شهر غریب بعد مریضیهای خودمم خارپاشنه.دیسک ...

اخه چرا این همه مشکل 😐😐😐 

با دکترت یه مشورت کن 

یه قانون تو بیماری های ارتوپدی هست 

یه اسم ۵درصد 

با کم کردن ۵درصد از وزنت 

۵۰ درصد مشکلاتت حل میشه 

تو رو خدا استارت بزن دیگه 

ما میتونیم

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم چطور پیاده روی میری من ی شش ساله دارم ی یکسال ونیمه شهر غریب بعد مریضیهای خودمم خارپاشنه.دیسک ...

فک کنم شما باید با دکترتون مشورت کنین در مورد ورزش چون یوقتایی ی ورزشایی مضره برا دیسک

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

همسرت کمک نمیکنه بچه ها رو نگه داره شما بری؟ 

یا صبح وقتی خواب هستن؟

ولی حنمابا دکترت مشورت کن 

از روزی نیم ساعت شروع کن

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱

سلام عزیزم چند تا از تجربه های اطرافیان در مورد چیزهایی که گفتید اول خارپاشنه همینجور که نشستید تلویزیون تماشا می کنید مرتب یک سنگ دستتون بگیرید و اون قسمت از پاتون که خار دارد بکوبید خودش از بین میرود 

دوم در مورد دیسک کمر و گردن و دستاتون که مربوط میشه به وزنتون شنا کردن و پیاده روی و ورزش شاید باورتون نشه که چجور از شرشون راحت میشید بهترین پیشنهاد که از اطرافیانم دیدم مسیر طولانی خانه تا استخر را با تمام همین دردها و اضافه وزن پیاده میرفت و برمیگشت و در استخر ورزش و اب درمانی میکرد و از شر همه این دردها خلاص شد.

خدایا شکرت
سلام عزیزم چند تا از تجربه های اطرافیان در مورد چیزهایی که گفتید اول خارپاشنه همینجور که نشستید تلوی ...

حرفتون کاملا درسته .استخر و آب درمانی ،برای کسانی که مشکل دیسک کمر دارند خیلی خوبه.🌹🌹🌹

خانما ی چیزی دیگه هم هست از صبح فکرمو بهم ریخته روحم واقعا آزار دیده کلا ی برادرشوهر دارم گفت عید می ...

عزیزم لطفا به حرف بقیه اهمیت نده ،اینکه عروس جدید شما رو لاغر بدونه یا چاق، هیچ تاثیری توی زندگی شما نداره .همیشه توی مهمانی ها ،همه میان تا خودشون رو نشون بدن ،نه اینکه میان تا مارو ببینند.. .عروس جدید هم اینقدر تو فکر تیپ و قیافه خودشه که اصلا به بقیه اهمیت نمیده .اینکه بقیه فکر کنند که شما ۲۰ درصد خوشگلتر و خوشتیپ تر هستین ،یا اینکه  فکر کنند۲۰ درصد وزنتون بیشتر از الانه ،،هیچ تاثیری روی زندگی شما نداره.

❤اگر بخواین هدف تعیین کنید،باید به خاطر سلامتی و رضایت خودتون باشه  ،نه کور کردن چشم فامیل

همون جور که بقیه دوستان گفتن اگر وزنتون رو پایین بیارین ،فشار از روی ستون مهره ها برداشته میشه و دردهاتون کم کم خوب میشه.

❤ممکنه پرخوری شما عصبی باشه ،یعنی بعضی از مردم وقتی که اعصابشون به هم میریزه با خوردن غذا خودشون رو آروم می کنند .پس باید سعی کنید که از چیزهایی که شما رو به هم میریزه دوری کنید .مثلا اخبار و فیلم های ناراحت کننده و یا حرف زدن با آدمهایی که مدام از غم و ناراحتی حرف می زنند.

❤از امروز وقتی که برای خودتون غذا می کشید ،مقدارش رو نصف کنید و اگر نان جلوی خودتون می زارید اونم نصف کنید .بعد توی ذهنتون تصور کنید که نصف غذارو خوردین و الان می خواین بقیش رو بخورین .این تلقین ذهنی خیلی موثره .در روش هیپنوتیزم هم به همین روش عمل میشه و چیزی که واقعیت نداره رو به مغز القا می کنند و مغز فکر میکنه که واقعیه.مثلا اگر ۱۰ قاشق برنج قبلا می خوردین ،الان باید ۵تا بریزین و به خودتون تلقین کنید که این قاشق ۶و۷.. به بعده.

❤ عزیزم خودت رو دوست داشته باش و برای سلامتیت تلاش کن ،هر روزی که بیدار میشی بگو من فقط امروز می خوام رعایت کنم و کمتر غذا بخورم و به حرفت عمل کن .دوباره روز بعد همین حرفو بزن .

تحقیقات نشون میده افرادی که میگن ما از فردا شروع می کنیم هیچ وقت به هدفشون نمی رسند ولی افراد موفق  میگن من فقط امروز میخوام  این کارو انجام بدم و هر روز با انرژی بیشتر و اراده محکمتر به دنبال خواسته هاشون میرن.

ماماندوتاجیگر@ 

بیا 

سلام 

بچه ها من چون بعد از ظهر میخوام برم بیرون 

امروز پنجره اتاق بچه ها رو کاملا پوشوندم اتاق خوب تاریک شه 

فکر کنن نصفه شبه😁 

خودم رفتم پیاده روی 

چونم گرم شد به حرف زدن با یه بنده خدایی 

پیاده روی رو ترکوندم 

البته الان پشیمونم 

پاهام درد گرفت ☹️

ماماندوتاجیگر@  بیا  سلام  بچه ها من چون بعد از ظهر میخوام برم بیرون  امروز ...

🤩🤩کاش نزدیک هم بودیم ،من حتما باشما میومدم پیاده روی 😍😍❤❤❤.عاشق آدمهای خوش صحبت و پرتلاشی مثل شما هستم .

ماماندوتاجیگر@  بیا  سلام  بچه ها من چون بعد از ظهر میخوام برم بیرون  امروز ...

کفشت استاندارده؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
نیلو جان  تو دختر باهوشی هستی ،پس همون طور که گفتی عدم تمرکزت به خاطر استرس و اضطرابه .شاید کمی ...

چاره چیه سحرجان؟

چاره چیه سحرجان؟

عزیزم یه چند تا راه حل می دونم ،هرکدوم رو می تونی اجرا کن .

🪴روزی دو بار هر دفعه ۱۰ دقیقه باید مدیتیشن یا یوگا انجام بدی تا ذهنت آروم بشه .در اون مدت نباید به چیزی فکر کنی و فقط نفس عمیق می کشی ،البته توضیحات کاملتر رو از توی نت می تونی پیدا کنی.

🪴نگاه کردن به طبیعت هم خیلی آرامش بخشه و باعث نظم در مغز میشه .

🪴گوش کردن به یک موسیقی آرامش بخش 

🪴دوری کردن خبرها و فیلم های ناراحت کننده .من اصلا فیلمها ی فضای مجازی رو نگاه نمی کنم مگر اینکه چیز خنده داری باشه .چون فضای مجازی و مخصوصا اینستاگرام باعث افسردگی میشه ،چون آدم احساس میکنه که همه چقدر خوب و خوشند و یا برعکس اینقدر از بدبختی و اوضاع بد مملکت حرف می زنند که آدم از زندگی بیزار میشه.

🪴اگر بتونی روزی یکساعت ورزش کنی و تپش قلبت رو احساس کنی ،خیلی بهت کمک میکنه .چون هورمون های بدنت تنظیم میشه و انرژی زیادی که داری با ورزش کردن مصرف میشه ،در نتیجه کمتر سراغ فکرو خیال میری.

🪴اصلا سراغ گذشته و آینده نرو چون هردوتاش باعث افسردگی و اضطراب میشه.گذشته که تموم شده و کاری از دست ما برنمیاد،آینده هم که هنوز نرسیده.پس توی زمان حال خوش باش چون زندگی رو دوبار به ما نمیدن.

🪴وقتت رو با کارهای مفید پر کن  تا فرصتی برای فکرو خیال نمونه .باید اینقدر خسته بشی که به محض رفتن به رختخواب به خواب بری.

🪴دارو هم خیلی کمک می کنه ولی باید بری پیش دکتر تا بهت بده.اگر مشکلت به خاطر اضطراب و افسردگی باشه ،با مصرف دارو ،حل میشه.

اینم یه غذای جدید البته برای من جدید بود  پیتزا لازانیاس مامارانی لوله ای رو بعد از آبکشی پهن ...

عزیزم من ،غذایی که گفتین ،درست کردم عالی بود ،خیلی ممنون❤❤❤.چون لازانیا همیشه تو خونه نیست ،ولی اینکه ماکارونی شکل دار و جایگزین کردین ،خیلی ترفند خوبیه.🌹🌹🌹