2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
عزیزم من ،غذایی که گفتین ،درست کردم عالی بود ،خیلی ممنون❤❤❤.چون لازانیا همیشه تو خونه نیست ،ولی اینک ...

فقط يه سوال؟ ماكاراني لوله ايي را آبكش كرديد؟ بعد ميشه توي ظرف پيركس ريخت ؟ نميچسبه

فقط يه سوال؟ ماكاراني لوله ايي را آبكش كرديد؟ بعد ميشه توي ظرف پيركس ريخت ؟ نميچسبه

من ماکارونی شکل دار پاپیونی رو آبکش کردم . لوله ای هم عالیه. .توی ظرف پیرکس ریختم .قبلش ظرفش رو چرب کنید تا بهش نچسبه یا اگه سیب زمینی دوست دارین کف ظرف  بزارین بعد ماکارونی روش بریزین بعد چرخکرده و پنیر پیتزا اضافه کنید.🌹 .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وصدسلام وهزار درود برسحربانوی عزیز وکیل وگلاب وخانوم.

خوب هستی عزیزی؟

اینقدر خوش حال شدم دیدم منو در پستت صدا زدی اون هم اولین نفر ....دم شما گرم.....فدایی داری😘😍😍

سحرجان ممنون که مارو دورهم جمع کردی

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

ان شاء الله منم از علمتون دورهمی دوستانه تون استفاده کنم.

سحرجان منم مشکل عدم تمرکز رو دارم شبیه نیلو جان بااین تفاوت که عادت کردم دقیق نباشم ...یعنی بخواهم وخوداآگاه خیلی هم 100درصد روچیزی تمرکز میکنم اما این حالت خواستن برام انرژی زیادی می‌بره یعنی سختمه یعنی یهو یه انگیزه پیدا میکنم میگم عه فلان سریال بعد آنچنان محوش میشم که دیگه نگو و نپرس انگار بی خیال دنیا دارم تلویزیون میبینم و به هیچ ابعاد دیگه ای توجه ندارم یهو میبینم وای خاک برسرم بو سوختنی میاد عه راستی من داشتم بادمجون سرخ میکردم وا جل الخالق چرا یادم رفت؟

یا مثلا منتظرم ساعت 4مثلا کلاس آنلاین دارم اون هفته که یادم رفت غیبت خوردم این هفته حتما شرکت کنم ودرنت وهمه چی آماده است اما یهو خواهرم واتساپ پیام داد وعکس یه دورهمی وشام شون رو برام فرستاد منم مشغول صحبت یهو به خودم میاد خاک برسرم ساعت4وربعه ویک ربع از کلاسم رفته ومن یجوری محو میشم واقعا خودم برا خودم متاسف میشم .....

وموندم از این حالتای خودم....

باور کن درسم هم خوبه معدل الف هستم هوشم خوبه 

اما باورت میشه پرش حواس دارم یا محو میشم یجوری که انگار قبلا دراین دنیا نبودم🤦🤭

مثلا درنماز اغلب شک میکنم بعضی وقتها هم که اصلا یادم نمیاد کجای نمازم هستم؟

این دومشکل من سحر جان.

پیشاپیش از راهنمایی و توجه ات ممنونم😘❣️😍❣️😍😘

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
سلام وصدسلام وهزار درود برسحربانوی عزیز وکیل وگلاب وخانوم. خوب هستی عزیزی؟ اینقدر خوش حال شدم دیدم ...

سلام آذرجون .خیلی خوش اومدی عزیزم.😍😍❤❤❤

همه دوستانی که اینجا هستند خیلی خوب و دوست داشتنی اند .من هم  خوشحالم که دور هم جمع شدیم. .🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌻🌻🌻🌹🌹🌹🌻🌻🌻🌺🌺🌺

آذرجون من بیشتر نکاتی که بلد بودم برای نیلو خانم به طور کامل توضیح دادم .لطفا اونها رو بادقت بخونید شاید کمکتون کنه .ولی بازم چشم ،اگر نکته جدیدی یادم اومد حتما بهتون میگم🌹🌹🌹❤❤

عزیزم یه چند تا راه حل می دونم ،هرکدوم رو می تونی اجرا کن . 🪴روزی دو بار هر دفعه ۱۰ دقیقه باید مدی ...

ممنون عزیزم. 🌹🌹🌹

مدیتیشن رو تا حالا انجام ندادم ولی چشم انجام میدم. .ولی ورزش میکنم اغلب با ی کلیپ.

دارو هم ی مدت سرترالین دکتر داد البته متخصص گوارش بود ولی خیلی اروم شدم ولی خب از اون موقع زمان زیادی میگذره

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

سلام به سحر بانو و دیگر دوستان، من یک سوال داشتم کسی میدونه کتاب "نبرد من" با کدوم ترجمه بهتر هست؟ و سوال بعدی اینکه تا حالا خرید کتاب از دیجی کالا داشتید؟ چون یک کتاب با قیمت ۲۳۰ رو حدود ۷۰ گذاشته میخواستم ببینم این همه اختلاف قیمت به چه خاطر هست؟ ممنون 

ان شاء الله منم از علمتون دورهمی دوستانه تون استفاده کنم. سحرجان منم مشکل عدم تمرکز رو دارم شبیه نی ...

عزیزم من معمولا پست ها رو جواب نمیدم میترسم راهنماییم اشتباه بشه و خدای نکرده مدیون بشم ولی در مورد قسمت دوم سوالتون شنیدم فردی که کثیر شک در نماز هست نباید به شک توجهی کنه چون در غیر این صورت اگر به این شک ها اهمیت بدید کم کم ممکنه خدای نکرده تبدیل به وسواس فکری بشه که درمانش مشکل تر هست، پس لطفا این مساله رو از مرجع تقلیدتون بپرسید به احتمال زیاد ایشون هم میگن به شک زیاد اهمیتی نباید داده بشه، و در مورد کلاس آنلاین هم بهتر هست همیشه ساعت موبایل رو برای یک ربع قبلش تنظیم کنید که کلاس ها رو فراموش نکنید

سلام به سحر بانو و دیگر دوستان، من یک سوال داشتم کسی میدونه کتاب "نبرد من" با کدوم ترجمه بهتر هست؟ و ...

سلام .من فکر می کنم تفاوت قیمتشون به خاطر جنس کاغذی که استفاده شده هست .مثلا کتابهای که با کاغذ کاهی  چاپ شده ،قیمت کمتری دارند ...بهتره  قسمت نظرات که پایین صفحه قرار میدن رو مطالعه کنید تا ببینید که از کدام ترجمه و کدام ناشر، بیشتر استقبال شده.🌹

کتاب های پیشنهادی من به همه شما ❤️ 

باشگاه پنج صبحی ها ( انگیزشی ) 

دنیای سوفی ( فلسفی به زبان ساده ) 

ملت عشق ( عرفانیِ زیبا ) 

شازده کوچولو ( همه میشناسیدش دیگه 😁 ) 

مجموعه‌ های هری پاتر هم خوبه بد نیست 

اقیانوسی در ذهن ( خیلی تخیلی هست ، اگر تخیلی دوست ندارید نخونید ) 

داستانهای صمد بهرنگی😍( تخیلی و کودکانه و...هست ولی به من واقعاااا حس خوبی میده سبک داستان هاش ) 

این طور هم نمی ماند ( قشنگه داستانش ) 

هنر ظریف بیخیالی ( روانشناسی ) 

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 ) 
کتاب های پیشنهادی من به همه شما ❤️  باشگاه پنج صبحی ها ( انگیزشی )  دنیای سوفی ( فلسفی ب ...

خیلی ممنون بابت کتابهای خوبی که معرفی کردین .🌹

ملت عشق، کتاب بی نظیریه.با خوندنش احساس میکنی که چقدر خداوند مهربونه و اصلا نسبت به بنده هاش سختگیر نیست.وقتی که اون زن روسپی توبه کرد و مسلمان شد با اینکه جونش به خطر افتاده بود ،خیلی جالب بود.

خیلی ممنون بابت کتابهای خوبی که معرفی کردین .🌹 ملت عشق، کتاب بی نظیریه.با خوندنش احساس میکنی که چق ...

بله دقیقااا💗

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 )