2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
🤩🤩کاش نزدیک هم بودیم ،من حتما باشما میومدم پیاده روی 😍😍❤❤❤.عاشق آدمهای خوش صحبت و پرتلاشی مثل شم ...

😍😍😍😘😘😘

کاش میشد 

شما لطف داری

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره کلم  کناپ می‌پوشم

چون گفتی پات درد گرفت پرسیدم. منم ی مدت میرفتم پیاده روی پام درد میگرفت بعد که کفش پیاده روی گرفتم اینجوری نشدم. البته الان ک تو خونه فقط ورزش میکنم، بهتره

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام عزیزان شایدجاش نباشه اینجا ولی خیلی برام سواله  درموردجادوورفعش چه چیزایی شنیدید

من که فکر میکنم مادرشوهر فاطمه زهرااز جادو استفاده میکرده

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

چقدر تاپیک سوت و کوره. کجایین خانما؟؟ 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

سلام خانما 

شبتون به خیر و خوشی 

بیاین که دختر پاییز ۳۵ ساله شد 

فردا تولدمه 

ولی امروز برای خودم تولد گرفتم 

و کلی خودم رو تحویل گرفتم 

و نکته جالبش اینجاست که با وجود کلی خوراکی خوشمزه رژیمم رو رعایت کردم 💪💪💪 

ولی دیگه وقت برای ورزش نداشتم 

انشالله از فردا

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
سلام عزیزان شایدجاش نباشه اینجا ولی خیلی برام سواله  درموردجادوورفعش چه چیزایی شنیدید

عزیزم مبنای باور ما ،علم و عقل و اخلاقه. دانشگاههای معتبر دنیا تمام این ادعاها رو  درباره جادو و احضار روح آزمایش کردند و  به این نتیجه رسیدند که همه کسانی که ادعای انجام این کارها رو داشتند از حقه و فریب استفاده کرده بودند .حتی جایزه یک میلیون دلاری برای کسی که بتونه چنین ادعایی رو ثابت کنه و نشون بده که یک کار جادویی واقعی انجام میده ،گذاشتند ولی هیچ کس موفق نشد.مثلا  راه رفتن روی زغال گداخته که اون رو جادوگری می دونستند به دلیل اینه که، قبل از انجام این کار ، اون فرد روی چمن خیس راه می رفت و پای او رطوبت رو به خودش جذب میکرد و بعد به راحتی از روی زغال عبور می کرد .... برای آزمایش چشم چند نفر رو بستند و اونها رو اول از روی چمن خیس و بعد از روی زغال داغ عبور دادند ،در صورتی که اگر چشمشون باز بود از این کار می ترسیدند.

منظورم اینه که همه این افراد به اسم جادو و یا طلسم از سادگی و اعتماد مردم سواستفاده می کنند تا پول بیشتری بدست بیارن.🌹

سلام خانما  شبتون به خیر و خوشی  بیاین که دختر پاییز ۳۵ ساله شد  فردا تولدمه  ...

تولدت مبارک عزیزم .❤امیدوارم شادو سلامت باشی وهمیشه خوشبختی رو با تمام وجودت احساس کنی .چون این بهترین حس دنیاست.🌹🌹🌹🌹🌹🌈❤❤❤🌈😍😍😍

تولدت مبارک عزیزم .❤امیدوارم شادو سلامت باشی وهمیشه خوشبختی رو با تمام وجودت احساس کنی .چون این بهتر ...

ممنونم سحر بانو جان

🌹🌹🌹

سلام خانما  شبتون به خیر و خوشی  بیاین که دختر پاییز ۳۵ ساله شد  فردا تولدمه  ...

آفرین تولدت میارک 🌈🌈🌈🎂🎂🎂🎂🎂

بیا شمعارو فوت که صدسال زنده باشی🎂🧁🍰🎁🎁🎁🎇🎇🎇🎇

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
آفرین تولدت میارک 🌈🌈🌈🎂🎂🎂🎂🎂 بیا شمعارو فوت که صدسال زنده باشی🎂🧁🍰🎁🎁🎁🎇🎇🎇🎇

سلام عزیزم 

ممنون گلم 

😘😘😘