🌹آذرجون اینکه گفتی وقتی سریال نگاه میکردی غذات سوخت و یا به خاطر پیام دادن به خواهرت کلاس درس رو فراموش کردی ،به دو دلیله
۱. اهمیت ندادن به زمان
۲. اونقدر مشغول مساله ای میشی که قبل و بعد موضوعات رو فراموش می کنی .
البته خیلی موضوع جدی ای نیست و وقتی که دوبار غذات بسوزه و یا سر کلاس غیبت بخوری و به نوعی مجازات بشی ،مطمئنا دفعه بعد بیشتر حواست رو جمع می کنی و مراقب هستی .
همون طور که به نیلو خانم هم گفتم نداشتن تمرکز ،سه دلیل اصلی داره
ADD
بیماریهای فیزیکی و یا اضطراب، افسردگی، خشم احساس گناه و یا تقصیر
عادت کردن به خیال کردن .ما این رو نوعی زرنگی می دونیم و فکر می کنیم که از بس باهوشیم می تونیم به همه موضوعات فکر کنیم و همه جا باشیم ،غافل از اینکه این بدترین اعتیاد دنیاست .
🌈آدم خوشبخت و سالم ،کسی است که مغزش یک در ورودی داره و یک نگهبان که به هر موضوعی اجازه ورود نمیده.
موضوعات اجازه میگیرند و وارد میشن و بعد از اینکه خارج شدند ،نوبت به موضوع بعدی میرسه.
اما روزی که ذهن ما چند تا در ورودی داره و هیچ نگهبان و دربانی نداره،موضوعات هروقت که خواستند وارد میشن و در نتیجه ذهن ما با هجوم افکار روبه روست و در نتیجه از تمرکز و توجه خبری نیست.
مطالعات ۲۵ ساله در ۱۰۰ کشور جهان روی ۱۰۰ هزار نفر نشون داده که
🌈 خوشبختی یعنی کنترل لحظه به لحظه خودآگاه .
یعنی من باید در اختیار و کنترل خودم باشم .خوشبختی یعنی داشتن نظم در مغز.
اگر روزی پای من در اختیار خودش باشه ،من رو میبره وسط اتوبان و منو میکشه .
🌈تشخیص ADD فقط با تست TOVA انجام میشه
و اگر در کودکی و دوران دبستان در زمینه درس خوندن مشکلی نداشتید و می تونستید نیم ساعت پشت سر هم درس بخونید و با هر صدایی تمرکزتون به هم نمی ریخت و درس خوندن براتون مشکل نبودADD ندارید. اگر مطمئنید، افسردگی و اضطراب ندارید .پس مساله شما همون عادت کردن ذهن شماست که چاره اش اینه که اینقدر وقتتون رو با کار خوب و فکر خوب پر کنید تا اجازه ندین که حواستون پرت بشه .بعداز یه مدت ذهن شما هم عادت میکنه و تمرکز تون بیشتر میشه.