2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست

سلام وقت بخیر 

برام جالب بود تاپیک تون پیرو سیگار 

صرفا یک حساب کتاب است دال بر بی احترامی نباشه 

خواستم نظریه ای که فرمودید به نقل دیگری رو مورد بررسی قرار بدم 🙏

فرمودید هر نخ سیگار میانگین 10 دقیقه از عمر آدم رو کم میکنه 

من 20 ساله دارم سیگار میکشم 

میانگین در نظر بگیریم روزی 10 نخ 

20 سال رو در 365 روز ضرب کنیم = 7300 روز 

یعنی من 7300 روز سیگار میکشم که اگه روزی 10 نخ بکشم میشه 73000 نخ طی این 20 سال 😊

خب با توجه به هر نخ معادل 10 دقیقه است 

یعنی 73000 تقسیم بر 10 = 7300 روز از عمرم باید کم شه که تقسیم بر سال کنیم( 365) =20 سال عمرم باید کم شه 😊

خب خوشبینانه در نظر بگیریم با توجه به اوضاع فشارهای اقتصادی و استرس جامعه ما مثلا 80 سال عمر کنم 🙏

تا الان 20 سال بخاطر سیگار تو این سن 40 پرید که میشه 60 سال 😊 اگه از همین الان سیگار رو ترک کنم 20 سال دیگه دیگه زنده ام و اگر ادامه دهم 10 سال دیگر از  عمرم باقیست 😅

خب فرضیه جالبی است، مرسی 🌷

باید به فکر سلامتی ام باشم 🙏

درست حساب کردم دیگه؟ 

الهی تو را به مهربانیت قسم...                                                      دلهای گرفته مان را شاد کن...                                                   دستهای نیازمندمان را بی نیاز کن...                                             قلبی نورانی، تنی سالم، زندگی آرام...                                            خیالی راحت نصیب همه گردان...                                                خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس...                                          به امید لبخند روی لب شادی توی دل...                                        استجابت در دعا و آرامش درقلب...                                                                        الهی آمین🙏
سلام وقت بخیر  برام جالب بود تاپیک تون پیرو سیگار  صرفا یک حساب کتاب است دال بر بی احترا ...

برام جالب بود که چه با حوصله و دقیق حساب کردین.

به هر حال همه، مضرات سیگار رو می دونن و هرشخصی خودش باید به فکر سلامتیش باشه تا در ایام پیری گرفتار بیماریهای مختلف نشه و عمرش رو توی بیمارستان ها هدر نده.هدف من، کمک به خانم هایی که از  سیگار کشیدن همسرشون گله دارند و دنبال راه چاره هستند.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برام جالب بود که چه با حوصله و دقیق حساب کردین. به هر حال همه، مضرات سیگار رو می دونن و هرشخصی خودش ...

زنده باشید، بله اولویت سلامتی هست 

الهی تو را به مهربانیت قسم...                                                      دلهای گرفته مان را شاد کن...                                                   دستهای نیازمندمان را بی نیاز کن...                                             قلبی نورانی، تنی سالم، زندگی آرام...                                            خیالی راحت نصیب همه گردان...                                                خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس...                                          به امید لبخند روی لب شادی توی دل...                                        استجابت در دعا و آرامش درقلب...                                                                        الهی آمین🙏
برام جالب بود که چه با حوصله و دقیق حساب کردین. به هر حال همه، مضرات سیگار رو می دونن و هرشخصی خودش ...

تاپیک هاتون مفید اند، در اصرع وقت اونهایی که به آقایون مربوط میشه رو میخونم، مرسی از شما 

ان شاء الله منم از علمتون دورهمی دوستانه تون استفاده کنم. سحرجان منم مشکل عدم تمرکز رو دارم شبیه نی ...

🌹آذرجون اینکه گفتی وقتی سریال نگاه میکردی غذات سوخت و یا به خاطر پیام دادن به خواهرت کلاس درس رو فراموش کردی ،به دو دلیله

۱. اهمیت ندادن به زمان

۲. اونقدر مشغول مساله ای میشی که قبل و بعد موضوعات رو فراموش می کنی .

البته خیلی موضوع جدی ای نیست و وقتی که دوبار غذات بسوزه و یا سر کلاس غیبت بخوری و به نوعی مجازات بشی ،مطمئنا دفعه بعد بیشتر حواست رو جمع می کنی و مراقب هستی .

همون طور که به نیلو خانم هم گفتم نداشتن تمرکز ،سه دلیل اصلی داره

ADD

بیماریهای فیزیکی و یا اضطراب، افسردگی، خشم احساس گناه و یا تقصیر 

عادت کردن به خیال کردن .ما این رو نوعی زرنگی می دونیم و فکر می کنیم که از بس باهوشیم می تونیم به همه موضوعات فکر کنیم و همه جا باشیم ،غافل از اینکه این بدترین اعتیاد دنیاست .

🌈آدم خوشبخت و سالم ،کسی است که مغزش یک در ورودی داره و یک نگهبان که به هر موضوعی اجازه ورود نمیده.

موضوعات اجازه میگیرند و وارد میشن و بعد از اینکه خارج شدند ،نوبت به موضوع بعدی میرسه.

اما روزی که ذهن ما چند تا در ورودی داره و هیچ نگهبان و دربانی نداره،موضوعات هروقت که خواستند وارد میشن و در نتیجه ذهن ما با هجوم افکار روبه روست و در نتیجه از تمرکز و توجه خبری نیست.

مطالعات ۲۵ ساله در ۱۰۰ کشور جهان روی ۱۰۰ هزار نفر نشون داده که

🌈 خوشبختی یعنی کنترل لحظه به لحظه خودآگاه .

یعنی من باید در اختیار و کنترل خودم باشم .خوشبختی یعنی داشتن نظم در مغز.

اگر روزی پای من در اختیار خودش باشه ،من رو میبره وسط اتوبان و منو  میکشه .

🌈تشخیص ADD فقط با تست TOVA انجام میشه

و اگر در کودکی و دوران دبستان در زمینه درس خوندن مشکلی نداشتید و می تونستید نیم ساعت پشت سر هم درس بخونید و با هر صدایی تمرکزتون به هم نمی ریخت و درس خوندن براتون مشکل نبودADD ندارید. اگر مطمئنید، افسردگی و اضطراب ندارید .پس مساله شما همون عادت کردن ذهن شماست که چاره اش اینه که اینقدر وقتتون رو با کار خوب و فکر خوب پر کنید تا اجازه ندین که حواستون پرت بشه .بعداز یه مدت ذهن شما هم عادت میکنه و تمرکز تون بیشتر میشه.

ممنون عزیزم. 🌹🌹🌹 مدیتیشن رو تا حالا انجام ندادم ولی چشم انجام میدم. .ولی ورزش میکنم اغلب با ی کل ...

🌹نیلو جان ایراد داروهایی که برای تمرکز میدن از قبیل ریتالین ،اینه که بیماران، با قطع دارو دوباره به حالت قبل برمی گردن .مثل عینکی که به چشم می زنی و خوب میبینی و با برداشتنش به حالت اول برمیگردی.

ولی اگر سرترالین رو برای درمان اضطراب و افسردگی به شما داده بودند و تمرکزتون خوب شده بود ،شما هم مشکل ADDندارین و با از بین رفتن اضطراب و کنترل ذهنتون ،برای اینکه سراغ خیال کردن  نره ،می تونین دوباره تمرکزتون رو بدست بیارین.

فال روزانه ۲۹آبان 

فروردین

شما ته دلتان این را خوب می دانید که رسیدن به اهداف جاه طلبانه ی حرفه ایتان در حال حاضر تقریبا غیر ممکن به نظر می رسد، اما ترجیح می دهید به جای احساس رضایت از پیشرفت های هر چند اندکی که داشته اید، بخاطر عدم موفقیتتان در رسیدن به غیر ممکن ها زانوی ماتم بغل بگیرید. داشتن معیارهای پیش پا افتاده برای تعریف موفقیت می تواند توجیه خوبی برای تنبلی باشد، اما داشتن اهداف بزرگ به پشتکار و اراده ی محکم و تلاش تمام وقت نیاز دارد. حالا که اهداف بزرگی در سر دارید خودتان را برای زحمت هایی که در راه رسیدن به آنها متحمل شوید هم آماده کنید. شما قلب پاک و مهربانی دارید و از آنجا که نمی توانید ناراحتی دیگران را ببینید، ممکن است حرفی بزنید یا پیشنهادی بدهید که به دردسرتان می اندازد. احساس می کنید که دوستی ناخواسته قصد مداخله در کارهایتان را دارد. این امر شما را عصبانی کرده، او را متوجه اشتباهش بکنید.

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

اردیبهشت:ایده های بزرگ و خلاقانه ی شما هیچ انتهایی ندارند، اما این افکار و ایده ها زمانی ارزشمند هستند که عملی شوند و اگر نخواهید به آنها عمل کنید بهتر است هر چه زودتر رهایشان کنید. مشکل اینجاست که شما یک ایده ی خوب برای انجام یک کار هر چند کوچک را آنقدر در ذهن خود پرورش داده و به آن پر و بال می دهید که برایتان به یک کار بیش از حد بزرگ و غیر ممکن تبدیل می شود. شاید بهتر باشد با حداقل ها شروع کرده و به مرور زمان در عمل این ایده را بزرگ کنید و به آن شاخ و برگ بدهید.  شنیدن خبری، آرامشتان را برهم می زند. این روزها شما جسماً بسیار خسته اید، کمی استراحت تان را بیشتر کنید تا بتوانید درست تصمیم بگیرید، وگرنه گره روی گره خواهید زد. در مورد مسئله ای تا از شما پرسیده نشده، نظرتان را بیان نکنید. به نیت تان می رسید، اگر کمی صبور باشید

خرداد:امروز شما آنقدر نسبت به اطرافیانتان و واکنش هایشان حساس شده اید که ممکن است بخاطر یک موضوع کوچک و بی اهمیت یک دعوا و جر و بحث تمام عیار راه بیندازید. درست است که کشف افکار و احساسات دیگران بی آن که خودشان چیزی گفته باشند یکی از استعدادهای خاص شماست، اما حس ششمتان همیشه هم درست کار نمی کند و ممکن است گاهی دچار اشتباه و سوء تفاهم شوید. هر چقدر بیشتر روی رفتارها و عکس العمل های دیگران متمرکز شوید و حساسیت نشان دهید موضوع برایتان بزرگتر می شود و به خودتان سخت می گذرد.شخصی شما را مسخره می کند، به او اعتنا نکنید و کار خودتان را انجام دهید.. اوضاع مالی تان خوب خواهد شد، بیش از حد خودتان را عذاب ندهید. برای رسیدن به چیزی یا کسی خودتان را به آب و آتش می زنید، رها کنید، چیزی که دنبالش هستید، اگر مال شما باشد به سمت تان می آید.

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

تیر:امروز همکاران و مقامات مافوقتان از شما انتظار دارند که بعد از چند روز کم کاری به روال عادی کارهایتان بازگشته و مسئولیت هایی که به عهده دارید و کارهایتان را به خوبی انجام دهید. این موضوع از آنجایی که به شما اجازه نخواهد داد با خیال راحت در عالم رویاهایتان غرق شوید باعث نارضایتی و ناراحتی شما خواهد شد، اگر در انجام کارهایتان کوتاهی کنید مجبور به پرداخت بهای سنگینی خواهید شد، پس حواستان را خوب جمع کنید. شما با کم کاری هایتان می توانید نتیجه ی زحمات یک گروه بزرگ را خراب کنید! قولی داده اید که بهتر است هر چه زودتر عملی کنید. شما آینده نگر و عاقل هستید. برای نیت تان باید کمی صبر کنید و ببینید برای آینده چه می خواهید. کاری را از روی هوا و هوس انجام ندهید. در حال حاضر رنج و سختی را تحمل می کنید، اما در آینده برای شما نتیجه ای بسیار خوب دارد

مرداد:امروز شما ممکن است توانایی های خود را خیلی دست بالا گرفته و مسئولیت ها و وظایفی بیش از آنچه واقعا می توانید انجام دهید را به عهده بگیرید. درست است که شما شخصی توانا و با لیاقت هستید، اما بدون شک یک انسان هستید و توانایی های فوق بشری ندارید، به همین دلیل هم برای کارایی که می توانید انجام دهید حد و مرز مشخصی وجود دارد که حتی اگر بتوانید از آن فراتر بروید قطعا به خودتان ضربه خواهید زد. اگر حاضر به یاد گرفتن باشید زندگی درس های زیادی برای شما خواهد داشت. شخصی را بیش از این در تصمیمتان دخالت ندهید و هر چه زودتر تصمیمتان را بگیرید و تکلیف را روشن کنید. نزدیکان شما را از انجام کاری که در سر دارید، برحزر می دارند، شما اما بهتر است کار خودتان را انجام بدهید. برای شخصی که دوستش دارید، چیزی خواهید خرید که بسیار خوشحالش می کند. بحثی که نیمه کاره مانده تمام کنید

شهریور:بعد از چند روز تق و لق بودن کارها و برنامه هایتان امروز هنوز موتورتان گرم نشده و حال و حوصله ی کار کردن را ندارید. در واقع شما به فکر پیدا کردن راه فراری هستید تا امروز را هم مثل چند روز گذشته به تنبلی بگذرانید. متأسفانه حتی اگر موفق به فرار از مسئولیت هایتان بشوید هم تنبیه سختی برای این کوتاهی در انجام مسئولیت هایتان در انتظار شما خواهد بود. بهتر است به جای این که بخواهید تمام روز را به بطالت بگذرانید یک برنامه ریزی دقیق داشته باید تا وظایف خود را به سریع ترین شکل ممکن انجام داده و بتوانید بقیه ی وقتتان را برای خودتان و انجام کارهایی که دلتان می خواهد خالی کنید.  بیش از پیش مورد لطف و توجه شخصی قرار خواهید گرفت. با شخصی که حد و مرزش را نمی شناسد، رابطه تان را قطع کنید. ضرری که به شما می زند نمی توانید جبران کند. تکلیف کاری را روشن کنید.

مهر:امروز شما در فکر گسترش مهارت ها و توانایی های خودتان هستید تا بتوانید از این توانایی ها و مهارت های تازه کسب شده تان در راه رسیدن به اهداف جاه طلبانه ای که دارید بهره ببرید. اگر واقعا چنین قصدی دارید ثبت نام در دوره های تخصصی در زمینه ی مورد نظرتان بهترین گزینه ی ممکن برای شما خواهد بود و الان هم زمان بسیار مناسبی برای انجام اینکار به نظر می رسد. شما می توانید اتفاقات این چند وقت اخیر را از هر زاویه ای که خودتان دلتان می خواهد ببینید، اما به نفعتان است که با خودتان صادق باشید و حقیقت را ببینید. در مورد نیت تان دست از لجاجت بردارید و با اندیشه و تفکر و سرعت عمل مقدمات فعالیت خود را فراهم کنید. همیشه کارها بر وفق مراد نیست و حساب ها درست از کار در نمی آید. هر چه اصرار و پافشاری کنید، فقط وقت و عمرتان را تلف کرده اید. جواب یک دعوت را هر چه زودتر بدهید.

آبان:امروز یک مکالمه ی دوستانه، یک تماس تلفنی و یا پیامی که دریافت می کند همچون ضربه ای شما را به خود خواهد آورد و از خواب غفلت بیدار خواهد کرد. یکی از اهداف بلند مدت شما بالاخره در آستانه ی تحقق یافتن است و همین باعث می شود که جاه طلبی شما بیش از قبل شود. شاید تصمیم بگیرید در کنار شغل فعلیتان یک حرفه ی دیگر را نیز در پیش بگیرید یا به این نتیجه برسید که باید در یک مقطع تحصیلی بالاتر ادامه تحصیل بدهید. شاید چندان از درست بودن تصمیمتان مطمئن نباشید، اما این ایده حداقل ارزش فکر کردن را دارد. امروز کارهای زیادی برای انجام دادن دارید. برای کسی کاری انجام می دهید و باری از روی دوشش بر می دارید. این روزها برای حفظ سلامتتان بیشتر ورزش کنید. در محیط کاری راهی که انتخاب کرده اید راه درستی نیست و به زودی پشیمان می شوید، این راه غیر از ضرر چیز دیگری برایتان ندارد. پیغامی دریافت می کنید به آن اهمیت ندهید.

آذر:امروز شما از صمیم قلب اطمینان دارید که رویاهایتان به حقیقت خواهند پیوست. شما می توانید به طور قانع کننده ای بهترین سناریوی ممکن را برای آینده ی خود بنویسید و هم خودتان و هم دیگران را مطمئن کنید که همه چیز همان طوری که خودتان می خواهید پیش خواهد رفت. انگار یک جورهایی شما از یک فکر ساده دانه ی کوچکی را بیرون کشیده و تمام دلایل و شواهد لازم برای این که محصول پربرکتی از آن به دست خواهید آورد را بی هیچ مشکلی فراهم خواهید نمود، باید در نظر داشته باشید که همه چیز فقط به دنیای افکار شما محدود نمی شود و برای رسیدن به خواسته هایتان باید سخت تلاش کنید. شخصی برای انجام کاری به شما کمک بزرگی خواهد کرد. کاری را شروع کرده اید که با سرعت دلخواهتان پیش نمی رود، به جای حرص و جوش مشکل اصلی را پیدا کنید و منتظر رسیدن خبری هستید، بی توجه به این خبر کار خودتان را بکنید.

بهمن :امروز کارهای اداری و کاغذ بازی های بسیاری را باید به انجام برسانید. شما احساس می کنید که ذهنتان دارد خیلی خوب کار می کند و می توانید همه ی این کارها را به راحتی انجام دهید، اما این احتمال وجود دارد که بخشی از کارهایی که باید انجام شوند به طور موقت باعث گمراهی شما شوند، پس حواستان را خوب جمع کنید تا دچار اشتباه نشوید. امروز در مکالماتی که با دوستان و همسایه هایتان دارید حرف های مشکوکی می شنوید. شما از صحت شنیده هایتان مطمئن نیستید و ممکن است آنها از حرف هایی که می زنند قصد و غرض خاصی داشته باشند، پس به نفعتان است که شنیده هایتان را برای کسی بازگو نکنید. کمی صبور باشید و گذشته را مرور کنید.  زندگی سراسر مبارزه است، برای اجرای نیت خود نیاز به تلاش بیشتر دارید. چشم انداز شغلتان روشن است به شرط آن که از معلومات و فنون بیشتری برخوردار شوید

اسفند:شما عاشق پیدا کردن راه حل برای مشکلات پیچیده اید. امروز هوش ادراکی شما در سطح بالایی قرار دارد و با سخت ترین مشکلات هم طوری دست و پنجه نرم می کنید که انگار در حال بازی هستید و مثلا دارید یک مکعب روبیک را درست می کنید. دیگران در کمال شگفتی به شما خیره شده اند و نمی توانند بفهمند که شما چطور می توانید مسائل را به این سرعت حل کنید. با این حال این شتاب و عجله ای که شما در حل مسائل از خودتان نشان می دهید می تواند به نقطه ضعف شما تبدیل شده و باعث شود دچار اشتباه شوید. بهتر است با صبر و حوصله ی بیشتری پیش بروید و همه چیز را پیش از انتخاب راه حل نهایی به خوبی در نظر بگیرید. شما کاری را انجام می دهید که برایتان ارزشی ندارد اما به بهای گزافی می خواهید به هدفتان برسید. گره کارتان به دست خودتان باز می شود، بیهوده وقت تلف نکنید و منتظر کمک های غیبی ننشینید.