2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
اسفند: شما عاشق پیدا کردن راه حل برای مشکلات پیچیده اید. امروز هوش ادراکی شما در سطح بالایی قرار دار ...

سلام عزیزم پس دی کو؟

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
سلام عزیزم پس دی کو؟

راس میگی نیس الان میزارم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دی:امروز با وجود علاقه ی زیادی که به حرف زدن دارید حرف زیادی برای گفتن ندارید! در واقع شما امروز خیلی برونگرا شده اید و هر چیزی که به ذهنتان می رسد را به زبان می آورید و در مورد هر چیزی، حتی اگر کسی نظرتان را نپرسیده باشد هم اظهار نظر می کنید. خوب، برای جلوگیری از این رفتار شما کار زیادی از دست هیچ کس حتی خودتان بر نمی آید و فقط با به پایان رسیدن روز است که می توانید سکوت اختیار کنید. با این حال بد نیست در طول روز این جمله را با خودتان مرتب تکرار کنید که «کم حرف زدن نشانه ی خردمندی است»! طی چند روز گذشته کارها و برنامه هایتان به خاطر تعطیلات خیلی کند پیش رفته اند، اما امروز اوضاع به حالت عادی باز خواهد گشت. برای رسیدن به خواسته تان باید ناز طرف مقابلتان را بیشتر بکشید، نگران نباشید زمان ناز کردن شما هم می رسد اما فعلا بهتر است کوتاهی نکنید

دی:.

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
 دی:امروز با وجود علاقه ی زیادی که به حرف زدن دارید حرف زیادی برای گفتن ندارید! در واقع شما امر ...

دست گلت درد نکنه ممنون😘

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
دست گلت درد نکنه ممنون😘

فدات

من آبانی ام.دقیقا منوگفته😍دقیقاهمشو😐ازکجاگرفتی

اینا روزانه ان یعنی فال ۲۹ ابانت

از سایت تصویر زندگی هرروز خودم نگاه میکنم تمروز گفتم برای گروه هم بفرستم بنوبس تو گوگل فال روزانه تصویرزندگی

اینم ناهار امروزم تو فر ،چاناک کوفته اخر سر هم روش پنیر پیتزا میریزم ،اون سیب زمینی و هویچ ها هم ابپز شده ان

اینم ناهار امروزم تو فر ،چاناک کوفته اخر سر هم روش پنیر پیتزا میریزم ،اون سیب زمینی و هویچ ها هم ابپ ...

آفرین ،چه باسلیقه .تاحالا این مدلی درست نکردم .👏👏👏👏👏👏👏🤩🤩🤩

🌹آذرجون اینکه گفتی وقتی سریال نگاه میکردی غذات سوخت و یا به خاطر پیام دادن به خواهرت کلاس درس رو فر ...

ممنونم عزیزم خیلی خیلی ممنونم خداخیر کثیرت بده برات میکنم.

خب اگه عادت باشه برای تمرین تمرکز ویابهتر بگم پرش حواس چه کار کنم؟من مثلا شروع میکنم به درس خواندن، نمازخواندن ویا خوابیدن کلی افکار به سمتم هجوم میارن مثلا نمیدونم کجای نمازم همیشه بین رکعات شک واسم پیش میاد....وچطوری جلوی این هجمه ازافکارو بگیرم‍؟

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
ممنونم عزیزم خیلی خیلی ممنونم خداخیر کثیرت بده برات میکنم. خب اگه عادت باشه برای تمرین تمرکز ویابهت ...

بلند بخون و به معنیشون توجه کن و سعی من وقتی ذهنت کمی ارومه بری نماز بخونی 

منم هرچی افکار و تصاویر زشت باشه میاد ذهنم کار شیطانه ،شروع میکنم با صدای بلند خواندن هم زمان هم میخونم هم معنیشون تو ذهنم توجه میکنم

ممنونم عزیزم خیلی خیلی ممنونم خداخیر کثیرت بده برات میکنم. خب اگه عادت باشه برای تمرین تمرکز ویابهت ...

خواهش می کنم 🌹❤آذرجون  این عادت ها یه روزه بوجود نیومده که یکدفعه هم از بین بره .شاید چند هفته و یا چند ماه ،طول بکشه ولی اگر اختیار ذهنت رو بدست بگیری  برای یک عمر می تونی از زندگیت لذت ببری.مثل رژیم گرفتن که گرم، گرم باید وزنت رو کم کنی ،از یک دقیقه تمرکز شروع کن و در این مدت اصلا اجازه خیال کردن و این ور و اونور رفتن ذهنت رو به خودت نده.کم کم دقیقه ها تبدیل به ساعت میشن و میبینی که تمام انرژی روانی تو یکجا متمرکزه  و این ور و اونور پخش نمیشه.

اگر ۵ دقیقه تونستی روی یک چیز تمرکز کنی ،به خودت جایزه بده .برو سوپر و یه خوراکی خوشمزه بخر و تنهایی بخور .این روش تشویق خود ،یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیاست.با خودت مهربون باش .و اگر نتونستی تمرکز کنی خودت رو ببخش و بگو دوباره امتحان می کنم .🥰🥰🥰