2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
خواهش می کنم 🌹❤آذرجون  این عادت ها یه روزه بوجود نیومده که یکدفعه هم از بین بره .شاید چن ...

یه روش سختگیرانه هست که از دکتر هلاکویی یاد گرفتم .ایشون گفتن وقتی این خیالات به سراغ شما میاد به خودتون بگین خفه.و سریع یه کار دیگه انجام بدین و اجازه ورود بهشون ندین.چون اگر افکار هروقت خواستن بیان و مانعشون نشین ،دفعه های بعد کلید دارند و خودشون وارد میشن .🌹

سلام سحر جون،برای رفع خودکمتر بینی و بیشتر مقایسه خود بادیگران چه کار کنیم؟البته ریشه عمیقی درتربیت وکمال گرایی والدین داره اما دیگه پیش اومده 😐الان چه کنیم.مثلا چطور خودم قانع کنم بچه مون مایل هست متوسط بمونه دلش نمیخواد تلاش زیاد کنه و فشار نیاریم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مبنای باور ما ،علم و عقل و اخلاقه. دانشگاههای معتبر دنیا تمام این ادعاها رو  درباره جادو ...

راجع راه رفتن روی زغال،من توضیحات دیگه ای هم خوندم وشنیدم.قریب به این مضمون کنترل ذهن...

مقصودمه راه رفتن روی زغال جادونیست.اگر فرض کنیم طرف چشم بسته روی زغال راه ببریم وپاش نسوزه.چرا مثلا توی پارک پارو اتفاقی روی یه تکه زغال میذاریم بافکر اینکه چمن خنک هست اما پا میسوزه؟

بچه ها شما بگید من کار خیلی بدی کردم یا نه

امروز پسرداییم که دوسال از من کپچیکتره از بچگی باهم بزرگ شدیم زنگ زد شماره ملی منو خواست برای یک کاری 

بعد اونقدر پشت تلفن گفت قربونت شم فدات شم لطف مردی دورت بگردم منت گذاشتی و فلان منم یهو موقع خداحافظی ازبس از این تعارفا کرد گفتم خواهش میکنم چه خرفیه دورت بگردم خداحافظ خیلی بد شد نه که کفتم دورت بگردم بخدا یهو اومد دهنم ازبس اون گفت انگار به من سرایت کرد الان خیلی حالم بدم البته اصلا با لحن خاصی و قصد خاصی هیچ کدوم نمیگفتیماا 

کلا اون پسرداییم همیشه اینقدر تعارف تیکه پاره میکنه منم به اشتباه انداخت  

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها شما بگید من کار خیلی بدی کردم یا نه امروز پسرداییم که دوسال از من کپچیکتره از بچگی باهم بزرگ ...

نه عزیزم ،اتفاقی گفتی.. ...خودت هم می دونی که قصد و نیتی نداشتی .پس مهم نیست و اصلا بهش فکر نکن.یاد بگیر این اشتباهات کوچولو رو ببخشی و اینقدر خودت رو عذاب ندی.🌹

بچه ها شما بگید من کار خیلی بدی کردم یا نه امروز پسرداییم که دوسال از من کپچیکتره از بچگی باهم بزرگ ...

زیاد سخت نگیر عزیز

بهش فکر نکن

تو خانم خوبی هستی 😍😍😍

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
اینم ناهار امروزم تو فر ،چاناک کوفته اخر سر هم روش پنیر پیتزا میریزم ،اون سیب زمینی و هویچ ها هم ابپ ...

به به چه غذایی 

نوش جان 

خانم باسلیقه 😍😍😍

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
زیاد سخت نگیر عزیز بهش فکر نکن تو خانم خوبی هستی 😍😍😍

فداتون

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
راجع راه رفتن روی زغال،من توضیحات دیگه ای هم خوندم وشنیدم.قریب به این مضمون کنترل ذهن... مقصودمه را ...

شادان جان ،راه رفتن روی زغال با استفاده از یه قانونه فیزیکه. مطمئنا توی خونه دیدی که وقتی توی ماهیتابه داغ چند قطره آب بندازیم ،قطرات آب مثل مروارید توی ظرف سر می خورن و دیرتر بخار میشن .به دلیل اینکه یه لایه گاز (بخار آب)دور اون  قطره شکل میگیره و باعث میشه که حرارت کمتری به بقیه جاها برسه.

توی دانشگاه MIT آمریکا، استاد دانشگاهی که روی این موضوع تحقیق می کرد ،چون مطمئن بود اتفاقی نمی افته این آزمایش رو روی چند تا از دانشجویان با چشم بسته امتحان کرد‌. اول از روی چمن خیس ردشون کرد و بعد از روی زغال .چون اگر چشمشون باز بود جرئت انجام این کارو پیدا نمی کردند.

🔥این کار هیچ ربطی به نیروی ذهن نداره ،چون اگر به جای زغال، آهن قرار بدن ،هر کسی که پاشو روی اون بزاره ،سوختگی شدیدی پیدا می کنه.پس اگر این کار ذهن بود باید اینجا هم عمل می کرد....تنها کاری که با ذهن انجام میدن اینه که با استفاده از هیپنوتیزم ،که یه تکنیک علمی ، جرئت انجام این کارو به شخص میدن .🔥

توی آپارات جست وجو کنید و می بینید که قبل از این کار کمی با جملات و حرکات ،به نوعی افراد رو هیپنوتیزم می کنند و اون شخص بدون ترس از روی زغال رد میشه و هیچ آسیبی نمیبینه.فقط نکتش اینه که باید سریع رد بشه و اگر خیلی آهسته بره و یا مکث کنه ،پاش میسوزه .

سلام دوستان صبحتون بخیر. هر چند وقت یکبار سایتهای مختلف یه سری تخفیفهای بالای 50 درصد برای کتاباشون میذارن هر کس خبردار شد تو این تاپیک اطلاع رسانی کنید دوستان بتونن استفاده کنن.

چه خوب👌👌👌 ...فیلمش رو دیدم ولی حتما خوندن کتابش جذابتره.

دقت کردین وقتی فیلمی رو میبینید بعد کتابش رو میخونید انگار دارین تو اون لوکیشن زندگی میکنید. من تو دوران نوجوونی با جودی آبوت زندگی میکردم. برباد رفته رو هم بخونید رمان قشنگیه.

کتاب های پیشنهادی من به همه شما ❤️  باشگاه پنج صبحی ها ( انگیزشی )  دنیای سوفی ( فلسفی ب ...

ملت عشق کتابیه که خیلی خواننده رو جذب میکنه من وقتی خوندمش دلم نمیخواست کنار بذارمش اما بعد که بهش فکر میکردم ازش حس خوب نمیگرفتم. بیشتر شخصیت شمس اذیتم میکردشاید تعجب کنید که من کی باشم که شمس تبریزی رو نقد کنم. راجع به هری پاتر هم باید بگم خیلی آدمو جذب میکنه ولی در ناخودآگاه انسان تاثیر میذاره و عقاید آدمها رو هدف میگیره . در واقع حرف من راجع به کتابها بود لطفا به کسی برنخوره به هر حال هر کس نظری داره ممنون از شماکه کتابایی که خوندین رو معرفی کردین .دوستی صمیمانه با خدا روهم بخونید خیلی کوتاه و قشنگه.