2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
شادان جان ،راه رفتن روی زغال با استفاده از یه قانونه فیزیکه. مطمئنا توی خونه دیدی که وقتی توی ماهیتا ...

چه جالب ممنونم.از اطلاعات خوبتون.یه دوره تند خوانی موسسه نصرت داشت سالها پیش،حرفایی که زدم ازاونجا بود که شنیده بودم.(البته درتایید جادو گری نبود)

ملت عشق کتابیه که خیلی خواننده رو جذب میکنه من وقتی خوندمش دلم نمیخواست کنار بذارمش اما بعد که بهش ف ...

من ملت عشق رو خیلیم دقیق نخوندم ، با مامانم به صورت تقریبا سطحی خوندیم ، ولی شمس مگه چشه واقعا ؟ 

درباره هری پاتر هم بگم که هنوز جلد ۱ رو هم بعد از ۶_۷ ماه تموم نکردم 

قشنگه ولی اونقدرا هم واسم جذاب نیست

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 ) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سحر جون،برای رفع خودکمتر بینی و بیشتر مقایسه خود بادیگران چه کار کنیم؟البته ریشه عمیقی درتربیت ...

عزیزم ،خود کمتر بینی ،در اصطلاح روانشناسی ،همون کمبود حرمت نفسه.یعنی من احساس می کنم که من بدم ،یا از بقیه کمترم ،پس خجالت می کشم و موقعی که می خوام حرفی بزنم و یا کاری بکنم ،همش نگرانم که کار من یا حرف من بده و چون بقیه هم بد هستند ،می خوان از من ایراد بگیرند و  نقطه ضعف من رو بدست بیارن و دمار از روزگار من دربیارن.

در صورتی که این طرز فکر اشتباهه و ما باید به خودمون بگیم که من بد نیستم . چون من روزی ۱۰۰ تا کار درست انجام میدم ،حالا اگه ۵ تا اشتباه هم داشتم ،نمیشه که اون ۹۵ تا رو نادیده بگیرم و بگم من بدم .بیشتر مردم همیشه تلاش می کنند که بهترین کاری که می تونند و بلدند رو انجام بدن .

🌻پس درستش اینه که بگیم :من خوب و دوست داشتنی هستم .بقیه هم خوب و دوست داشتنی هستند .پس چیزی برای نگرانی وجود نداره.

🌻در مورد مقایسه و رقابت با دیگران هم باید بدونید که این یک کار کاملا اشتباهه .چون روزی که ما خودمون رو از دیگران کمتر بدونیم ،احساس بدی پیدا می کنیم .

حتی اگر خودمون رو از دیگران بالاتر و برتر بدونیم ،بازهم احساس بدی پیدا می کنیم .چون مدام نگرانیم که جایگاهمون رو حفظ کنیم و یا می ترسیم که دیگران به خاطر رقابت و حسادت ،به ما آسیب بزنند .پس ما همیشه نگران و مضطرب هستیم.

🌻ما نباید خودمون رو با دیگران مقایسه کنیم و فقط باید تلاش کنیم ،که هر روز در مقام مقایسه خودمون، با خودمون بهتر  بشیم و رشد کنیم .من منم و تو تویی

پس من، از آنچه که دارم خجالت نمی کشم.این خونه منه .این خانواده منه .این هوش منه و این فرزند منه.چیزی برای خجالت وجود نداره.

من از آدم ها ترس و وحشتی ندارم ،social fobia  چون آدم ها خوبند .روزی که ما فکر کنیم آدمها بدند ،حالت دفاعی و حمله به خودمون میگیریم و آرامش نداریم.

🌻وقتی که فرزند ما ،به ما میگه که من این نمره رو گرفتم و فلانی این نمره رو گرفته ،شما باید بهش بگین که نمره بقیه به ما مربوط نیست و تو باید تلاش کنی که بهتر از چیزی بشی که قبل بودی و یا نمره بهتری نسبت به نمره قبلیت بگیری.ما به بقیه کاری نداریم.

🌻روزی که ما مدام بچه های فامیل رو با فرزندمون مقایسه کنیم و بهش بگیم :ببین دختر خالت چقدر زرنگه ...یا بچه فلانی چقدر بچه خوبیه ،تو هم ازش یاد بگیر ...بچه ها رو وارد بازی رقابت و حسادت می کنیم و اینطور میشه که وقتی از دیگری جلوی اونها تعریف کنند ،احساس بدی پیدا می کنند و حتی اگر در آینده به موفقیت برسند و شغل و همسر خوبی داشته باشند ،باز هم خودشون رو با بقیه مقایسه می کنند و میگن عه، خونه فلانی از خونه من بهتره و یا همسر فلانی از همسر من خوشتیپ تر و پولدارتره...و این یه بازیه که هیچوقت تمومی نداره.

🌻برای تشویق فرزندتون ازش بخواین که برای بهتر شدن خودش تلاش کنه و کاری به بقیه نداشته باشه.و هر روز کمی بهتر از روز قبل بشه.

🌻روزی که شما مدام فرزندتون رو با بقیه مقایسه کنید ...یا وارد این بازی میشه و تا آخر عمر دنبال رقابت و برنده شدنه  و یا خسته میشه و بدون انگیزه و اراده ترجیح میده که هیچ کاری نکنه و فقط تماشاچی باشه.

ملت عشق کتابیه که خیلی خواننده رو جذب میکنه من وقتی خوندمش دلم نمیخواست کنار بذارمش اما بعد که بهش ف ...

نه اتفاقا دلم میخواد بدونم که چرا شخصیت شمس براتون عجیب بود؟

چون دفاع از اون دختر و اینکه بهش پناه داد و اینکه برای رسیدن به مراحل بعدی عرفان ،اونقدر صبر کرد و منتظر بود جالبه ..یه کتاب دیگه از الیف شافاک رو خوندم به اسم حرامزاده استانبولی، ولی اونقدر بی معنی و پراکنده  نوشته بود که گذاشتمش کنار .به نظرم بهترین کتابش همین ملت عشق بود.🌹

من ملت عشق رو خیلیم دقیق نخوندم ، با مامانم به صورت تقریبا سطحی خوندیم ، ولی شمس مگه چشه واقعا ؟&nbs ...

راجع شخصیت هایی که خیلی شناخته شده هستند خیلی نمیشه نظر داد اون هم برای آدمهای غیر متخصص در زمینه ادبیات مثل من  که حتما مورد هجمه قرار میگیرم .میگم شخصیتشو دوست ندارم انگار هنجار شکنی رو برای خودش میپسنده درگیر یه جور غروره.شاید هم به زمینه قبلی که راجع به شمس دارم برمیگرده. به هر حال الیف شافاک نویسنده مطرحی هست و کتابش رو جذاب نوشته

نه اتفاقا دلم میخواد بدونم که چرا شخصیت شمس براتون عجیب بود؟ چون دفاع از اون دختر و اینکه بهش پناه ...

حرامزاده رو نخوندم شایدم مترجم خوبی نداشته. یه نمونه اینکه کسی که به این مرحله از عرفان میرسه و صبوری رو یاد میگیره   به قول شما گل کویر رو بپذیره و کمکش کنه راه درست رو بره چطور میتونه با همسرش اینقدر بی رحم باشه مگه ذات خداوند مهربانی نیست و هدف از عرفان رسیدن به خدا نیست. چطور بگم برخلاف اعتقادش که از هرکسی باید به اندازه ظرفش توقع داشت در مورد همسرش اینطور نبود. باز هم میگم این نظر منه دوستانی که علاقمندند به شخصیت شمس بهشون برنخوره

راجع شخصیت هایی که خیلی شناخته شده هستند خیلی نمیشه نظر داد اون هم برای آدمهای غیر متخصص در زمینه اد ...

بله آدم مغروری بود .شاید همین غرور و غیر منتظره بودن شخصیت شمس باعث شده که مخاطبین رو جذب کنه.چون   همیشه  آدمها به سمت چیزهای عجیب جذب میشن...

حرامزاده رو نخوندم شایدم مترجم خوبی نداشته. یه نمونه اینکه کسی که به این مرحله از عرفان میرسه و صبور ...

آره دختر بیچاره از عشق شمس و دوری او، مرد .منم دلم به حالش سوخت .انگار می خواست بگه که شمس اینقدر به مقام بالایی در عرفان رسیده بود که زیبایی هیچ زنی جذبش نمیکرد.ولی با حرف شما موافقم که به زنش ظلم کرد .

بله آدم مغروری بود .شاید همین غرور و غیر منتظره بودن شخصیت شمس باعث شده که مخاطبین رو جذب کنه.چون &n ...

واینکه برای هر اتفاق و ماجرایی در داستانش یه قاعده تعریف کرده بود داستانش رو هدفدار کرده بود و خواننده تا رسیدن از یه قاعده به قاعده بعدی داستان رو دنبال میکرد

آره دختر بیچاره از عشق شمس و دوری او، مرد .منم دلم به حالش سوخت .انگار می خواست بگه که شمس اینقدر به ...

من نویسنده نیستم که بتونم منظورم رو بدون ایجاد سوء تفاهم  و واضح برسونم ولی عمق اعتقاد هر کس از اعمالش مشخصه و زندگی تک بعدی در هیچکدام از ادیان الهی توصیه نشده.همسرش باید جزیی از وجودش می بود. بیچاره همسرش مجبور شده بود زیباییهاش رو به رخ بکشه چون تو اون سن کم درکی ازعرفان نداشت و راهنمای درستی هم نداشت.

راجع شخصیت هایی که خیلی شناخته شده هستند خیلی نمیشه نظر داد اون هم برای آدمهای غیر متخصص در زمینه اد ...

به نظرم اشتباه میکنی 

هر چند که به قول خودت این یه کار تخصصی هست 

ولی واقعاً اگه شمس تبریزی این شخصیتی که تو ملت عشق ازش نشون دادن باشه ، یک فرشته ست 

فکر می کنم همون‌طور که خودتون گفتید به پیش زمینه قبلی که ازش داشتید بر میگرده 

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 )