2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
به نظرم اشتباه میکنی  هر چند که به قول خودت این یه کار تخصصی هست  ولی واقعاً اگه شمس تبر ...

اول اینکه فرشته یه موجود بی عیب و نقص و مبرا از اشتباهه که فقط چهارده معصوم دارای این خصوصیت هستند ولاغیر.دوم اینکه نقد کتاب کار تخصصیه که حتی اول کتاب هم بهش اشاره شده . نوشته های عزیز فکر میکنم توسط سه  یا چهار منتقد و متخصص ادبیات نقد و دست به دست میشد. ولی نظر من راجع به خود شمس بود که گفتم نظرم شخصیه و قصد توهین به عقاید بقیه ندارم.

اول اینکه فرشته یه موجود بی عیب و نقص و مبرا از اشتباهه که فقط چهارده معصوم دارای این خصوصیت ه ...

فقط با جمله اخرتون موافقم ما عقاید مون با هم متفاوت هست

🥰❤️

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 ) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شبتون بخیر

کتابهای من دیگر ما با موضوع تربیت فرزند کتابهای خوبی هستند.

هفت جلد هستن که تقریباً به ترتیب خونده میشن نوشته عباس ولدی 

اکثر کتابخانه های عمومی شهرها دارن که هزینه عضویت یک ساله در حد نهایتا ۲۰تومن میشه 

می تونید اکانت بگیرید 🌹🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام شبتون بخیر کتابهای من دیگر ما با موضوع تربیت فرزند کتابهای خوبی هستند. هفت جلد هستن که تقریبا ...

یه سری کتاب هم درباره ازدواج دارن که متاسفانه عنوانش یادم رفت اونام خیلی کتابهای خوبی هستن.

کتاب زندگی به همین سادگی هم خیلی خوبه 

رمان هم من سرگذشت شهدا از زبان همسرانشان را دوست دارم 

مثل یادت باشه 

خداحافظ سالار 

دا 

دختر شینا 

اشکانه و ....

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
یه سری کتاب هم درباره ازدواج دارن که متاسفانه عنوانش یادم رفت اونام خیلی کتابهای خوبی هستن. کتاب زن ...

از کتابهایی که نام بردی من فقط  دا  رو خوندم.واقعا ناراحت کننده بود و  فهمیدم ،دوران جنگ مردم چه مصیبت هایی کشیدن.😔😔😔

از کتابهایی که نام بردی من فقط  دا  رو خوندم.واقعا ناراحت کننده بود و  فهمیدم ،دوران ...

واقعاً سخت بوده و از اینکه از زاویه ای دیگه جنگ را به تصویر کشیده

کتاب من زنده ام هم سرگذشت چهارتا دختر هست که اسیر شدن اونم تلخه و دردناکه وقتی می بینی اونا چطور تونستن اون شرایط را تحمل کنند آدم ناخودآگاه صبورتر میشه

واقعاً سخت بوده و از اینکه از زاویه ای دیگه جنگ را به تصویر کشیده کتاب من زنده ام هم سرگذشت چهارتا ...

حتما باید این کتاب که گفتی (من زنده ام)رو بخونم .وقتی سختی ها و مصیبت هایی که سر دیگران اومده رو می خونیم ،به چیزهایی که باعث میشه در طول روز ناراحت باشیم ،خندمون میگیره .مرسی که دربارش توضیح دادی🌹🌹🌹

حتما باید این کتاب که گفتی (من زنده ام)رو بخونم .وقتی سختی ها و مصیبت هایی که سر دیگران اومده رو می ...

تو کتابخانه شهر ما معمولا این کتابا پیدا نمیشه و باید خرید کنیم.تو این مورد خوشبحال تهرانیها

تو کتابخانه شهر ما معمولا این کتابا پیدا نمیشه و باید خرید کنیم.تو این مورد خوشبحال تهرانیها

اگر کتابخونه عمومی باشه حتماً داره مطمئن باشید

کتابهای مسعود لعلی هم خوبن. عالیه همه در زمینه روانشناسی هستن 

از این نویسنده هم توی کتابخونه های عمومی هست 

من خودم توی کتابخونه کار می کنم. کتابخانه های شهرهای کوچیک همه زیر نظر نهاد کتابخانه ها هستن و همه تقریباً مجموعه مشابه هم داریم 

اگر در سایت www.samanpl.irجستجو کنید متوجه می شید که کتاب را کتابخانه شهرتون داره یا نه. 

یه سوال یه سری کتابها هست که بصورت pdf تو سایتها هست به نظرتون حلال هست اینجوری بخونیم. منظورم اپلیک ...

نمی دونم عزیزم .من خودم از کتابهای کانال تلگرام official book  استفاده می کنم .🌹

@باراناz    

مرسی عزیزم🤩😍🤩😍🤩🥰🥰❤️

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉