2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست

من از امروز کتاب بیندیشید تا ثروتمند شوید اثر ناپلئون هیل رو شروع کردم .گاندی درباره این کتاب گفته که اگر حرفهای این کتاب رو مردم هند اجرا می کردند تمام مشکلات هندوستان از بین می رفت .به همین خاطر کنجکاو شدم که بخونمش .البته توی همون کانالی که گفتم موجوده.🌹🌹🌹

[QUOTE=216307239]کتابهای مسعود لعلی هم خوبن. عالیه همه در زمینه روانشناسی هستن  از این نویسنده هم توی کتابخونه ...[/QUO

به خاطر سایتی که معرفی کردین خیلی ممنونم تازه امروز فهمیدم  کتابخونه شهرمون خیلی از کتابهایی که لازمشون دارم رو داره.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم هستم . اگر سوالی در مورد روانشناسی فردی . اعتیاد . کودک نوجوان و ... دارین پاسخ میگم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
[QUOTE=216307239]کتابهای مسعود لعلی هم خوبن. عالیه همه در زمینه روانشناسی هستن  از این نویسنده ...

موفق باشید عزیزم 

ما از خیلی از امکانات که هست آگاه نیستیم

حتما بچه هات و هم عضو کن هر دو هفته یه بار براشون کتاب بیار 

بچه ها اینقدر خوششون میاد 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چه عالی 😍..به جمع ما خوش اومدین 🌹🌹🌹🌹🌹

ممنون 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...