2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست

سلام بچه ها جون 

من سفر بودم (منزل مادرشوهر)

نتونستم به تاپیک سر بزنم 

تو سفر کتابم رو بردم و تمام کردم

در اولین فرصت یه توضیحی دربارش مینویسم اینجا

یه کتاب جدید هم گرفتم که اون رو هم بهتون معرفی میکنم ♥️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
عزیزم من ،غذایی که گفتین ،درست کردم عالی بود ،خیلی ممنون❤❤❤.چون لازانیا همیشه تو خونه نیست ،ولی اینک ...

نوش جان گلم❤️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه ها الان دیدم تو پربازدید ترین ها یه خانومی با خوشحالی از اینکه بچه ۲۱ ماهه خودش رو مدل کرده حرف میزد و هرکسی که بهش می گفت بچه گناه داره و اذیت میشه ،می گذاشت به حساب حسودی و یا عقب افتاده بودن ....لطفا شما نظرتون رو درباره این موضوع بگین که مخالفین یا موافق.....🌻

منم هستم . اگر سوالی در مورد روانشناسی فردی . اعتیاد . کودک نوجوان و ... دارین پاسخ میگم 

دوست خوبم سلام.... من تمام تلاشمو میکنم که صبور باشم ولی متاسفانه یهویی انگار مثل فنر از جا در میرم و به شدت عصبی میشم و به همون سرعت هم سرد و آروم میشم انگار که اتفاقی نیافتاده مخصوصا در رابطه با بچه هام(دو تا پسر 8 و 4ساله دارم) خیلی تمرین میکنم، هر روز با خودم تکرار میکنم که من باید آروم باشم و عصبانی نشم ولی متاسفانه گاهی اوقات کنترل خشمم از دستم خارج میشه😔

الحمدالله بچه های سر براهی دارم با اینکه پسر هستن ولی شیطنت های آزار دهنده ندارن، من خودم تو ذهنم چون به همه چیز نظم دادم و خیلی رعایت این قوانین برام مهمه(مثل خواب به موقع، با نظم بودن، انجام به موقع تکالیف) کوچکترین تخطی از جانب بچه ها من و آشفته میکنه و داد میزنم سرشون... اگه راهکاری دارید بفرمایید تا بتونم رفتارم و اصلاح کنم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
دوست خوبم سلام.... من تمام تلاشمو میکنم که صبور باشم ولی متاسفانه یهویی انگار مثل فنر از جا در میرم ...

سحر جان شما هم اگه راهکاری تو این زمینه دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹