2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
بچه ها الان دیدم تو پربازدید ترین ها یه خانومی با خوشحالی از اینکه بچه ۲۱ ماهه خودش رو مدل کرده حرف ...

اتقفاقامنم دیدم.واقعاحالم بدشد.اصلادوست نداشتم باهاش هم کلام بشم😒.ملت کاملادرگیرظاهرشدن.توشهرکوچیک ماهم ی دختدهست ۶یاشاید۷سالشه.تقریباهم سن دخترمنه.اونم مدل شده.چقدررررخانماوقتی مادرودخترومیدیدن بهشون انگیزه میدادن.دخترش موهاش فرهست.بچه ی کوچیکوهرروزمیاوردآرایشگاه تاموهاشوبراشینگ کنه.دختربیچاره کمی چاق هم بود.خیلی خوشگلم نیست واقعا.

دختره به این کوچیکی انقددرگیرظاهرش شده بودکه اصلابچگی نمیکرد.اگه بخوایم بهشون چیزی بگیم حتی انتقادیاپیشنهاد دعوامیفتن باآدم.من همیسه به دخترم میگم عزیزم اصلامهم نیس ظاهرماچه جوریه مهم فکرماست اینکه من درموردزندگی چه فکری میکنم البته همه ی ایناروبه زبان کودک میگم.هرچندمن از۹ماهگی دخترم براش کتاب خوندم.خیلی ذهنش بازه خداروصدهزارمرتبه شکر.همیشه بهش میگم توزیباترین دختردنیایی اگه خودت خودتودوست داشته باشی.وقتی خودتودوست داشته باشی مهم نیس دیگران چه حسی نسبت بهت دارن.

این دختربچه فقط ی دونه خاله داره که هم مامانش وهم خالش بینیشونوعمل کردن خیلی به ظاهرشون هم اهمیت میدن امادریغ از یک درصدمطالعه🙄

ای کاش مابه بلوغ فکری برسیم ویادبگیریم که بچه هاهم حریم خصوصی دارن.الان من عکس بچمورذارم فضای مجازی شایداین بچه بزرگ بشه بهم بگه چراگذاشتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست خوبم سلام.... من تمام تلاشمو میکنم که صبور باشم ولی متاسفانه یهویی انگار مثل فنر از جا در میرم ...

عزیزم منولایک کن گمت نکنم منم مثل شمابودم حتی بدتراماالان خیلی بهترشدم.الانم دخترم میگه گوشی دستت نباشه.برای جواب شماهم بایدخیلی تایپ کنم سرفرصت تجارب خودمومیگم.البته اگه دوست دارین.مطمین باشین به راحتی حلش میکنید🌹🌹🥰🥰🥰

عزیزم منولایک کن گمت نکنم منم مثل شمابودم حتی بدتراماالان خیلی بهترشدم.الانم دخترم میگه گوشی دستت نب ...

ممنونم از شما دوست خوبم.... لطف می کنید💖🌹

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
بچه ها الان دیدم تو پربازدید ترین ها یه خانومی با خوشحالی از اینکه بچه ۲۱ ماهه خودش رو مدل کرده حرف ...

به نظر من اصلا کار درستی نیست، متاسفانه ما پدر ها و مادرها خودمون و مالک فرزندانمون میدونیم و فکر می‌کنیم مجاز به انجام هرکاری هستیم در صورتیکه خداوند از روی لطف و کرمش این بچه ها رو به ما امانت داده تا مسیر کمال و رشد و اول تو خودمون و بعد تو بچه هامون تقویت کنیم... همگی باید جوابگوی این کارها و رفتارها در قبال بچه هامون باشیم... مطمئنا اگر کسی به ما چیزی به امانت بده تمام تلاشمون و میکنیم تا خط و خشی بهش وارد نشه و شش دانگ حواسمون بهش هست تا آسیبی نبینه البته اگه در درجه اول انسان و بعد مسولیت پذیر باشیم حاظر نیستیم هرطور که میل خودمونه با اون امانت رفتار کنیم یا اونو به  هرشک و ظاهری که خودمون می پسندیم تغییر بدیم اما به خودمون اجازه میدیم با یک انسان که فرزند مون باشه هرطور که دلمون می خواد رفتار کنیم....

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
اتقفاقامنم دیدم.واقعاحالم بدشد.اصلادوست نداشتم باهاش هم کلام بشم😒.ملت کاملادرگیرظاهرشدن.توشهرکوچیک ...

دقیقا ...توی این سن بچه فقط نیاز به بازی و آرامش داره .

این یه جور کودک کار مدرن حساب میشه.حتی بچه هایی که تو اینستا معروفند و جمله های بامزه میگن و ادا درمیارن هم جزو این دسته هستند .خودشیفته بار میان و همیشه به ظاهرشون حساسند .مدام دنبال جلب توجه میگردند و می خوان مطرح باشند ،در نتیجه وقتی سنشون بیشتر  بشه و دیگه مثل قبل کسی بهشون توجه نکنه ،به شدت آسیب می خورند.

به نظر من اصلا کار درستی نیست، متاسفانه ما پدر ها و مادرها خودمون و مالک فرزندانمون میدونیم و فکر می ...

با حرفاتون موافقم . بچه ها نزد ما امانت هستند و نباید باهاشون مثل یه عروسک رفتار کنیم .ما در قبال بچه هامون مسئولیم .وظیفه پدرو مادر اینه که بچه های شاد و موفقی تربیت کنند و بهشون درس زندگی بدن ،نه اینکه از بچه هاشون برای منافع  شخصی و پز دادن به این و اون استفاده کنند .😔چند نفر به اون خانم گفتند که این کارو نکنه ولی اون همه چیز رو یه جور دیگه معنی کرد و بهشون گفت حسود😐😐😐

دوست خوبم سلام.... من تمام تلاشمو میکنم که صبور باشم ولی متاسفانه یهویی انگار مثل فنر از جا در میرم ...

خواهش می کنم . چون قردا باید زود برم سرکار و یه کم گلوم می سوخت و قرص خوردم خواب آوره . فردا اولین فرصت تایپ می کنم پاسخ رو 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

سلام استارتر عزیز

من تا حالا تو جمعتون نبودم ولی خیلی خوشحال شدم که امشب تاپیک رو تو به روز شده ها دیدم 

وخیلی خوشحال تر شدم که دیدم اهل مطالعه هستین 

حتما تاپیک رو ذخیره و مطالعه میکنم🌹

نور خواهی مستعد نور شو.... 

سلام 

بنظرم تاپیک جالبیه دوست دادم همراهتون باشم اگه که دوست داشته باشید

میخوام کتابایی که خوندم و خیلی موثر و خوب بودن رو معرفی کنم بهتون

کیمیاگر و اثر مرکب و ملت عشق بنظرم واجب خوندنشون 

کتاب چراغ هارا من خاموش میکنم و من او و دزیره کتاب های خوبی هستن کتاب زیاد خوندم ولی بنظرم اینا واقعا ارزش خوندن دارن حتی بعد از سال ها وقتی یادشون میفتی حس خوبی درت ایجاد میکنن

سلام استارتر عزیز من تا حالا تو جمعتون نبودم ولی خیلی خوشحال شدم که امشب تاپیک رو تو به روز شده ها ...

به جمع دوستانه ما خوش اومدی دوست عزیز🌹🌹🌹

ما درباره موضوعات مختلف و تجربه هامون حرف می زنیم و از همدیگه می آموزیم .

سلام  بنظرم تاپیک جالبیه دوست دادم همراهتون باشم اگه که دوست داشته باشید میخوام کتابایی که خو ...

خیلی ممنون دوست عزیز ،بابت کتابهای خوبی که معرفی کردین🌹🌹🌹 .اثر مرکب و ملت عشق کتابهای خیلی خوبی هستندو به قول شما ،خوندشون واجبه.

شما هم به جمع خانم های اهل مطالعه و با ذوق، خوش آمدین.🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7482495/جنگ-های-کوچکت-را-متوقف-کن

چقدر تاپیکتون جالب بود👏👏👏🌹 .واقعا همین جنگ های کوچک  ،تمام وقت و انرژی آدمها رو میگیره و اونها رو از هدف هاشون دور میکنه.