اتقفاقامنم دیدم.واقعاحالم بدشد.اصلادوست نداشتم باهاش هم کلام بشم😒.ملت کاملادرگیرظاهرشدن.توشهرکوچیک ماهم ی دختدهست ۶یاشاید۷سالشه.تقریباهم سن دخترمنه.اونم مدل شده.چقدررررخانماوقتی مادرودخترومیدیدن بهشون انگیزه میدادن.دخترش موهاش فرهست.بچه ی کوچیکوهرروزمیاوردآرایشگاه تاموهاشوبراشینگ کنه.دختربیچاره کمی چاق هم بود.خیلی خوشگلم نیست واقعا.
دختره به این کوچیکی انقددرگیرظاهرش شده بودکه اصلابچگی نمیکرد.اگه بخوایم بهشون چیزی بگیم حتی انتقادیاپیشنهاد دعوامیفتن باآدم.من همیسه به دخترم میگم عزیزم اصلامهم نیس ظاهرماچه جوریه مهم فکرماست اینکه من درموردزندگی چه فکری میکنم البته همه ی ایناروبه زبان کودک میگم.هرچندمن از۹ماهگی دخترم براش کتاب خوندم.خیلی ذهنش بازه خداروصدهزارمرتبه شکر.همیشه بهش میگم توزیباترین دختردنیایی اگه خودت خودتودوست داشته باشی.وقتی خودتودوست داشته باشی مهم نیس دیگران چه حسی نسبت بهت دارن.
این دختربچه فقط ی دونه خاله داره که هم مامانش وهم خالش بینیشونوعمل کردن خیلی به ظاهرشون هم اهمیت میدن امادریغ از یک درصدمطالعه🙄
ای کاش مابه بلوغ فکری برسیم ویادبگیریم که بچه هاهم حریم خصوصی دارن.الان من عکس بچمورذارم فضای مجازی شایداین بچه بزرگ بشه بهم بگه چراگذاشتی