2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

اگر هم کتابی در مورد کنترل خشم می شناسید به من معرفی کنید ممنون میشم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که من وقتی مطلبی از یه کتاب می خونم اون مطلب اصلا تو ذهنم نمیمونه یعنی خیلی زود مطالب کتاب ها از یادم میره، خیلی تند کتاب می خونم اون لحظه از خوندن و یادگیری مطالب لذت میبرم اما بعد اگه بخوام برای کسی تعریف کنم نمیتونم، دوست دارم کتاب خوندنم مثل غذا خوردنم بره تو وجودم مثل خون تو رگم احساس کنم ولی نمیشه😔 آدم عجولی ام، تمام کارهامو و در سریع ترین زمان ممکن  و البته دور از اغراق به بهترین نحو انجام میدم مثلا اگه یکی ساعت 7 زنگ بزنه بگه واسه شام می خواد بیاد خونمون تا ساعت 8 هم غذام حاضره هم خونه ام مرتبه با اینکه خیلی خسته و اذیت میشم اما نمیتونم این عادت و ترک کنم

یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که من وقتی مطلبی از یه کتاب می خونم اون مطلب اصلا تو ذهنم نمیمونه یعن ...

یه کاری که میتونی انجام بدی هایلایت کردن کتاب ها هست. من همیشه کتابی رو  که میخونم جمله ای که برام جالب بنظر میاد زیرش خط میکشم. البته در مورد کتاب های خودم فقط 

و اینکه نذار خوندن کتاب برات وظیفه باشه دلی برو طرفش تو یه زمان مناسب. 

اگر قبلا یه صفحه رو تو یه دقیقه میخوندی این بار تمرین کن و برسون به دو دقیقه. 

در مورد کارهای دیگه هم تا حالا از خودت پرسیدی چرا عجله مثلا اگر بجای 8 کارهات 9 تموم باشه چه تغییر مهمی حاصل میشه؟؟ 

آرامش روح و روانت بسیار مهم هست. کارهات رو برنامه ریزی کن خورد خورد انجام بده و فقط هدفت این باشه لذت ببری 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

معرفی کتاب هنر خوب زندگی کردن✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻

اثر رولف دوبلی

این کتاب برای هربخش از زندگی راهکارهایی ارائه داده

بنظرمن خیلی کتاب خوبیه درمورد راهکارهایی برای بهتر زندگی کردن هست

مثلا در مورد کتاب خوندن نوشته اگر سی سالگی رو زد کردید سعی کنید کتاب هایی که برای خوندن انتخاب میکنید  رو با دقت انتخاب کنید چون شما دیگه وقت انتخاب اشتباه را ندارید 

یک کتاب خوب رو چندین بار بخونید بهنر از اینکه چندین کتاب خوب رو فقط یکبار بخونید

درمورد تصمیم درست گرفتن 

در مورد نه گفتن های به موقع

در مورد تعیین استراتژی برای زندگی

در مورد لذت بردن 

و خیلی چیزای اینچنینی که با مثال هایی برای درک بهتر

از نظر من انسانهایی که قدرت نه گفتن ندارن و توی پیچ و تاب زندگی خودشون و اهدافشون رو گم کردن این کتاب رو باید بخونن حتما❤️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که من وقتی مطلبی از یه کتاب می خونم اون مطلب اصلا تو ذهنم نمیمونه یعن ...

عزیزم توی کتابی که بالا معرفی کردم درمورد این  مشکل شما صحبت کرده 

اینکه خوندن یک کتاب یا مطلب یکبار کافی نیست و ما بابد اونقدر بخونیم که ببلعیم اون مطلب رو 

این مشکلیه که اغلب انسانها دارن و نگران کننده نیست و فقط نیازمند تکرارو مرور

دوست خوبم سلام.... من تمام تلاشمو میکنم که صبور باشم ولی متاسفانه یهویی انگار مثل فنر از جا در میرم ...

مطمئنا ،بقیه دوستان بهتر راهنمایی می کنند ولی من هم نظرم رو میگم... 

دوست عزیزم ،خودتون دلیل عصبانیت و خشمتون رو توی سوالتون گفتین.اینکه خیلی منظم هستین و رعایت قوانین براتون مهمه.پس از بچه هاتون توقع و انتظار دارین... .چیزی که باعث خشم و عصبانیت میشه،همین انتظار داشتن از دیگرانه.اینکه که طبق خواسته ما رفتار کنند .

دوست عزیز خونه ،محل آرامش و احساس امنیته. گذاشتن  قوانین و اجرای به موقع اونها مال سربازخونه و ارتشه.

روزی که بچه ها به خاطر ترس از تنبیه و یا لذت پاداش کاری رو انجام بدن به محض اینکه از شما دور بشن و اون ترس از بین بره .دوباره به حالت اول برمیگردن.مثل بیشتر مردم که درس رو به زور می خونند و به محض تموم شدن دوران تحصیل ،تا آخر عمرشون حتی یک کتاب هم نمی خونند .

پدری و مادری کردن ،آموختن کار خوب و باز داشتن از کار بده،نه امرو نهی کردن و دستور دادن.

اگر می خواین که خشم و عصبانیتتون از بین بره به مدت ۶ ماه خودتون رو بازنشسته کنید و اصلا از بچه ها تون توقع نداشته باشید که به میل شما رفتار کنند . اگر خیلی براتون سخته که چیزی نگین ،می تونین با مهربانی یه یادآوری کوچولو بکنید ولی منتظر نمونید که به حرف شما عمل کنند. بچه ها رو به خودتون معتاد نکنید و اجازه بدین که یاد بگیرند که خودشون به وظایفشون عمل کنند.  چون درغیر اینصورت در آینده به مشکل برمی خورید و مثلا وقتی که ۱۵ ساله بشن طوری رفتار می کنند که انگار درس خواندن و انجام وظایف رو به خاطر شما انجام میدن ،نه به خاطر خودشون.....حتی از خودتون هم انتظار و توقع نداشته باشید که اینقدر منظم و قانون مدار باشید .ما ،در زندگی تلاش می کنیم که کار خوب و درست رو انجام بدیم .شد شد، نشد نشد ...🌻🌻🌻🌻🌻

معرفی کتاب هنر خوب زندگی کردن✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻 اثر رولف دوبلی این کتاب برای هربخش از زندگی راهکاره ...

خیلی ممنون دوست عزیزم که اینقدر کامل و قشنگ درباره کتاب توضیح دادی .🌹🌹🌹

حتما اسم این کتاب رو یادداشت می کنم تا سر فرصت بخونم .

خیلی ممنون دوست عزیزم که اینقدر کامل و قشنگ درباره کتاب توضیح دادی .🌹🌹🌹  حتما اسم این کتاب ...

خواهش میکنم عزیزم♥️♥️

دقیقا مثل من. کتاب بخونم بعد بخوام ی خلاصه ازش بگم نمیتونم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

یه راهی که برای مطالعه افراد عجول توصیه میشه اینه که 

مثلا من اگر قراره یک ساعت مطالعه کنم و چند صفحه از کتابی رو بخونم، باید برای خودم زمان تعیین کنم.باید بگم از ساعت ۳ تا ساعت ۴ این مطلب رو می خونم ،اگر طبق عادت سریع خوندم و خواستم زود پاشم و برم سراغ یه کار دیگه ....،اینجاست که نباید به خودم اجازه این کارو بدم و میگم همین جا میشینم تا زمان من تموم بشه و کتاب رو نمی بندم و باید باز بمونه و بهش نگاه کنم .

این سخت گیری باعث میشه که کم کم عجله رو کنار بزاریم و آرومتر کارها رو انجام بدیم .این روش رو برای بقیه کارها هم می تونید پیاده کنید.🌹

من کنیز ملکه مصر دارم میخونم داره تموم میشه،کتاب هایی با هم چین مضمون و موضوعی می‌شناسید بهم معرف کنید؟دان کنم بخونم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا