2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
چه خوب .😍...چطور بود ؟خوشت اومد؟

عالی بود اخراشم از الان دنبال کتابی با هم چنین مضمونی میگردم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سینوهه رو خوندی؟؟ 

اره خوندم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اره خوندم

کتاب 6 سال در میان زنان وحشی قبایل آمازون 

هم یه کتاب هیجانی هست 

نمیگم وقایع تاریخی درست داره که بشه بهش استناد کرد 

ولی برای گذران وقت جالب هست 

کلی اتفاق هیجان انگیز تو یه سفر 

بنظرم بیشتر برای زمانی خوبه که همین طوری میخوای یه کتاب بخونی که صرفا داستان گویی باشه

نور خواهی مستعد نور شو.... 
کتاب 6 سال در میان زنان وحشی قبایل آمازون  هم یه کتاب هیجانی هست  نمیگم وقایع تاریخی درس ...

اهان دستت در. نکنه الان دان میکنم 

معرفی کتاب 📚

🍁سه شنبه ها با موری 🍁

اولین چیزی که راجع به این کتاب دوست داشتم واقعی بودن اتفاقات کتاب بود. 

توی کتاب در مورد مباحث مختلفی بحث میشه مثل ترس از پیری و مرگ و زندگی و پول و عشق و  این طور موارد 

یه داستان روان که توش مطالب و نکته های عمیقی داره 

به شخصه دیدم به مرگ و هم چنین زندگی با خودن این کتاب تغییر کرد. 

این که یه انسان موفق به یه بیماری دچار میشه که باید شخصی ترین کارهاش رو هم کسی کمکش کنه 

و چقدر عمیق به این قضیه نگاه میکنه و باهاش کنار میاد. 

حداقل یک بار این کتاب رو بخونین👌

نور خواهی مستعد نور شو.... 

♥️من یک لیست بلند بالا تهیه کردم از کتابهایی که دوست دارم مطالعه کنم و چسبوندم به داخل در کمدم

هربار که یه کتاب میخرم و مطالعه میکنم اون کتاب رو مارک میکنم 

اونقدر به خوندن کتاب عادت کردم که گاهی عجیب بیقرار میشم برای خوندن

من نه تنها برای کتاب 

برای اهداف هفتگی

ماهانه

سالیانه هم همچین لیستی دارم 

گاهی چیزهایی هم که دلم میخواد بخرم رو مینویسمو میچسبونم بع در داخل کمد اینجوری همسرمم میبینه و اونم میفهمه من چه چیزی نیاز دارم و یا اینکه من آدم هدفمند و با برنامه ریزی هستم😅

گفتم توضیح بدم شاید به کارتون بیاد♥️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

عزیزم یه کتاب دیگه هم هست به اسم  آتوسا ،مهین بانوی هخامنشی

سبکش شبیه کنیز ملکه مصره.تاریخیه و داستانش درباره اینه که چطور گئومات مغ خودش رو جای بردیا ،پسر کوروش جا زد و تاج و تخت رو تصاحب کرد .دراین داستان با تمام اعضای خانواده کوروش آشنا میشین و می بینید که چطور کمبوجیه با اینکه پسر کوروش بزرگ بود ،به خاطر حفظ قدرت برادرش خودش ،بردیا رو کشت.و گئومات چطور از این موقعیت سو استفاده کرد....آتوسا هم نام دختر کوروش بزرگه.

معرفی کتاب 📚 🍁سه شنبه ها با موری 🍁 اولین چیزی که راجع به این کتاب د ...

خیلی عالیه .مرسی از همه شما دوستان خوبم که این همه کتابهای خوب و مفید ،معرفی می کنید .الان من این شکلی شدم 🤩🤩🥳🥳🥳🥳..از همتون ممنونم 🌹🌹🌹❤❤❤❤❤

♥️من یک لیست بلند بالا تهیه کردم از کتابهایی که دوست دارم مطالعه کنم و چسبوندم به داخل در کمدم هربا ...

به به چه خوب منم باید اینکارو کنم

عزیزم یه کتاب دیگه هم هست به اسم  آتوسا ،مهین بانوی هخامنشی سبکش شبیه کنیز ملکه مصره.تاریخیه و ...

ممنونم ببینم تو نت هست دان کنم