2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست

بچه ها جون کسانی که تهران هستن 

تا جمعه پنجاه درصد تحفیف دارن کتابها

هفته کتاب هستش فکر میکنم بخاطر همینه 

من کتاب شوهر آهو خانم رو گرفتم قیمت روی جلد ۳۲۰بود ۱۸۰گرفتم 

حالا خارج از اینکه قیمت رو گفتم و اینکه بهترین فرصته برای خرید کتاب

این کتاب خیلی قطوره اما اونقدر قوی این اثر که با اثر تولستوی مقایسه شده

حتما یکی دوروز دیگه خوندنش رو شروع میکنم و براتون در موردش مینویسم✍🏻✍🏻✍🏻

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
توی همون کانال تلگرام هست.🌹

اهان مننون

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کتاب 6 سال در میان زنان وحشی قبایل آمازون  هم یه کتاب هیجانی هست  نمیگم وقایع تاریخی درس ...

به به  این کتاب هیجانیه ..خیلی وقته دنبال همچین کتابی بودم .مرسی که معرفی کردی ❤❤👌👌🌹

به به  این کتاب هیجانیه ..خیلی وقته دنبال همچین کتابی بودم .مرسی که معرفی کردی ❤❤👌👌🌹

یه جاهایی از کتاب اتفاقات دور از ذهن و باور نکردنی میفته ولی خب اینکه پیوسته هست و موضوعش مثل فیلم میمونه آدم ترغیب میشه ادامه بدش ببینه تا کجا میخواد ادامه دار شه و چه سرنوشتی در انتظار مسافران قصه ست. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

دوستان من کتابهای شوهر آهو خانم و بافته های رنج از علی محمد افغانی رو  خوندم و فوق العاده هستن مخصوصا شوهر اهو خانم ،چون چند سال پیش خوندم کمی فراموش کردم چون یادمه یکی دو تا کتاب دیگه هم از ایشون خوندم ولی متاسفانه فراموش کردم اسمشونو 

قلمشون خیلی زیباست 

مجموعه کتابهای ده جلدی کلیدر که به نظرم شاهکار محمود دولت آبادیه خیلی عالیه و دلم میخواد به بار دیگه بخونمش و از همین نویسنده جای خالی سلوچ هم واقعا ارزش خواندن داره 

ببخشید بچه ها میدونم بحث یه چیز دیگس ولی اگه کسی میدونه به سوال منم جواب بده فیبروز ابرو چقد میمونه یعنی همیشه میمونه یا چند وقت دیگه نابود میشه هاشور چی اون ماندگارش چقدره  🧐🥴

❤🧡💛💚💙🤎

ببخشید بچه ها میدونم بحث یه چیز دیگس ولی اگه کسی میدونه به سوال منم جواب بده فیبروز ابرو چقد میمونه ...

راحت باش عزیزم .اتفاقا خوبه که درباره موضوعات مختلف حرف بزنیم .این سوال من هم هست .🧐🤔

از همه دوستانی که راهنماییم کردن بی نهایت سپاسگزارم،با توکل بخدا و راهکارهای شما تمام تلاشمو برای بهتر شدن حالم انجام میدم

@saharbanooooooo

@khodsakhte28

@mehr623

@rahapsychologist

@shilanshaho

🌹👑💪💪

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
از همه دوستانی که راهنماییم کردن بی نهایت سپاسگزارم،با توکل بخدا و راهکارهای شما تمام تلاشمو برای به ...

قربونت عزیز

انشاالله به هدفت برسی و همواره موفق باشی و احساس رضایت و لذت کنی 🌹

نور خواهی مستعد نور شو....