2777
2789
عنوان

شوهر پرنسس

648 بازدید | 65 پست

هروقت ناراحتیمو به شوهرم میگم با اینکه هیچ وقت نشده ناراحتی هام غیر منطقی باشه اما از دستم ناراحت میشه

چیکار کنم؟

نمیتونم ناراحتیامو بگم و دلم داره میترکه

;) Love yourself 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره حتماً بگو نریز تو خودت

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بزنیش😁

بخدا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

از اونور منتمو میکشه ناراحتیامو بگم بهش اونموقع گفتم تو خودم میریزم گفت بمیرم برات اینکارو نکن تروخدا بهم بگو و از اینجور حرفا

;) Love yourself 
هروقت میگم موضوع رو نه تنها ناراحتیم حل نمیشه بلکه بیشترم میشه

سعی کن تا حد امکان نریزی تو خودت

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ببین نریز تو خودت چون اگه نگی قطعا یه جایی یا تو تموم یمشی یا رابطتون پس نریز تو خودت و بگو که اگر م ...

نمیدونم مثلا همین امشبم یه چیزی که خیلی خیلی اذیتم کرد رو گفتم بهش اما گفت اره من نفهم نیستم یچیو تکرار میکنی حالیم میشه اما حالیش نمیشه اگر میفهمید من از قبل بیشتر ناراحت نمیشدم

;) Love yourself 
همیشه همین طوره ؟شاید بعد موقع گفتی اون لحظه ناراحت بوده

همیشه همینه اضلا حس میکنم ازم بدش میاد حالش بهم میخوره به زور داره تحملم میکنه خنده هاش جلوی رفیقاش واقعیه اما کنار من حس میکنم الکی میخنده

;) Love yourself