2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
این هم از کارهای من

چه خوشگلن😍😍

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

[QUOTE=215696976]دوست عزیزم ،یه چیزی رو همیشه یادتون باشه: 🌈 انسان بنده ی عادت است.🌈 اگر شما یه کاری رو چند روز پ ...[/QUO

ممنون سحر خانم واقعا حرفاتون به دل میشینه انگار میبینین مارو بله درست میگین سعیمو میکنم از دیروزم تو این گروه فعالیت بچه ها رو میبینم کلی انرژی گرفتم💐

نه چرا حالمون بد بشه .اتفاقا روشتون کاملا درست و علمیه ،چون مغز بیست دقیقه بعداز شروع غذا خوردن پیغا ...

سلام 

ممنون سحر بانو جان 

هم بابت راهنمایی 

هم تاپیک مفیدتون 

😍😍🥰🥰

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
دوست عزیزم ،یه چیزی رو همیشه یادتون باشه: 🌈 انسان بنده ی عادت است.🌈 اگر شما یه کاری رو چند روز پ ...

عالی عالی❤️

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
این هم از کارهای من

به به 

میفروشی؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
این هم دوخت پیراهنش کار خودمه بعلاوه گلدوزی روی ژاکت، بافت ژاکت و مامانم زحمت کشیده

چه هنرمندانه به به

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
خواهش میکنم دوستم👑، هم دو میل هم قلاب اون پاپوش و تل های دخترونه با قلاب اون کلاه و پاپوش پسرونه د ...

قلاب راحتتره یا دومیل ؟

من دومیل اصلا بلد نشدم هرچی مامانم یاد داد باز میموندم توش و بلدش نمیشدم ولی قلاب خیلی سریع یاد گرفتم

[QUOTE=215696976]دوست عزیزم ،یه چیزی رو همیشه یادتون باشه: 🌈 انسان بنده ی عادت است.🌈 اگر شما یه کا ...

خواهش می کنم عزیزم 🥰🥰🥰.کم کم شروع کنید تا بهتون فشار نیاد .اگر صبح ها بیدار شدن براتون سخته ،روزی نیم ساعت زودتر بلند شین .بعد از یک هفته اونو به ساعت ۷ برسونین.....راستی یه نکته ،اگه کاری رو سر همون ساعت انجام ندادین خیلی به خودتون فشار نیارین و با خودتون دعوا نکنید .ما همیشه باید مثل یک دوست مهربان با خودمون رفتار کنیم و مدام از خودمون ایراد نگیریم که چرا این کارو نکردی ؟ چرا فلان کارو پشت گوش انداختی؟...

گلم قدم۱۵۸ وزنم ۸۹😭😭😭😭😭

منم همین حدودا هستم 

کاش می شد لاغر بشیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بچه ها من میرم به کارهام برسم ،ولی زود ،زود میام😊😊.چون تایپ پاسخ سوالات طول میکشه و دوست دارم به ط ...

منم امروز کلی کار دارم...باید کشوهای میز ارایشیمو مرتب کن و اتاق خوابمونو جارو بعدشم سالنم یک جارو بزنم و لباس رو از روی بند جمع کنم و یک سری بعدی آویزون بند کنم و تمیز کردن سرویس بهداشتی و ناهار اماده کردن 

بریم به سوی خانه داری و اشپزی 🤣🍲🥘🧹🧽🧼🚽🧻⁦⏱️⁩⁦⏱️⁩