2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
ویییییییی چه هنرمندی تو دختر  شاید اگه منم یه مدت تو این گروه بمونم استعدادامو کشف کنم ☺☺

نظر لطف شماست دوست خوبم.... همه ی ماها استعدادهای کشف نشده زیاد داریم کافیه خودمون و باور داشته باشیم... 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
گلم قدم۱۵۸ وزنم ۸۹😭😭😭😭😭

ببین من از امروز یه تصمیم گرفتم و از صبح اجراش کردم 

من بقدری اشتهام زیاده که گاهی دوست دارم بشیتم زار بزنم 

واقعا از پس خودم برنمیام 

ولی امروز یه کاری کردم 

اونم اینکه هر غذایی و هر لقمه ای که گذاشتم دهنم سعی کردم تا جای بجومش که کاملا تو دهنم قبل بلعیدن تبدیل به اب بشه (کاملا پوره بشه) این باعث شد هم کمتر بخورم 

هم اشتهام کنترل بشه و الان کاملا احساس سبکی میکنم تو معده ام

شما هم اممتحان کن برای شروع بد نیست 

بچه ها ببخشید اگه کسی این پست رو خوند حالش بد شد 

شرمنده 😐😐

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من از امروز یه تصمیم گرفتم و از صبح اجراش کردم  من بقدری اشتهام زیاده که گاهی دوست دارم ب ...

عزیزم من اصلا رو خودم کنترل ندارم اینقدر ب مشکل خوردیم با همسرم بخاطر چاقیم اعتماد ب نفسمو کرده صفر دکتر طب سنتی گفت هم بلغمی هم صفراوی بخاطز اینه چاق میشی لاغر ب سختی میشی

عزیزم من اصلا رو خودم کنترل ندارم اینقدر ب مشکل خوردیم با همسرم بخاطر چاقیم اعتماد ب نفسمو کرده صفر ...

حالا این کارو گفتم انجام بده ضرر نداره که 

اگر برات مقدوره کنار این یه روز در میون قهوه هم بخور یه فنجون 

انشالله‌ استارت میزنن با هم وزن کم میکنیم💪💪💪

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
عزیزم فداتشم❤️🙏

خدا نکنه 😘

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
چقدر شما ماهی😍😍😍🥰🥰🥰 ممنون صدام زدی 

😘

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه ها من چنتا کار خوب میکنم تو خونه داریم که حتی مادرشوهرمم اونا رو از من الگوبرداری کرده

یک.قوطی های دستمال کاغذی که تموم میشه ،برمیدارم توی یکیشون کیسه های میوه اینا رو میزارم تا مرتب باشندو جمع و جور تا مواقع لزوم استفاده کنم 

دوم.همیش داخل ظرف ریکام یکم سرکه میریرم قاطی میکنم هم خوب برق میندازه هم کفش خوب میشه 

سوم.شیشه پاک کن زیاد نمیخرم خودم تو خونه با چندقطره مایع ظرفشویی و کمی سرکه وآب درست میکنم،شیشه ها رو برق میندازه

چهارم .هربار از حموم میام بیرون ،یکی از این شیشه پاک های خودساختمو میزارم فایل حموم بعد خارج شدن با اون میپاشم رو شیرالات وتمیز میکنم 

فعلا اینا یادمه

حالا این کارو گفتم انجام بده ضرر نداره که  اگر برات مقدوره کنار این یه روز در میون قهوه هم بخو ...

مشکل اینجاست حتی از بوی قهوه هم بدم میاد

ولی چشم ب حرفتون گوش میکنم ب امید نوروز با اندام جدیدمون😚😚😚

خوش اومدی نازنین خانم .اینجا هم متعلق به خودتونه.🌹🌹🌹🌹🌹

ممنون سحربانو عزیز 🌹 اینجا هم هستم. اونقدر دلم برای همتون تنگ میشه. همه دوستان که قبلا با هم بودیم را دوست دارم. تاپیک من ، بیشتر آشپزی و روزمرگی هست. 😘 شما هم تشریف بیارید. هر کسی را صدام نزدم، لطفاً خودش بیاد😁 

سحر خانم میشه منم راهنمایی کنین انقدر تنبلی نکنم همه کارام میمونه اخر وقت بعضیاشونم انجام نمیشه دیگه ...

دوست عزیزم ،یه چیزی رو همیشه یادتون باشه:

🌈 انسان بنده ی عادت است.🌈

اگر شما یه کاری رو چند روز پشت سرهم انجام بدین براتون عادت میشه ،پس ما از این صفت می تونیم به نفع خودمون استفاده کنیم .مثلا اگر هر روز سر یک ساعت مشخص  ورزش کنید ،مثلا ۸تا ۸ونیم ..بعد از یک مدت بدنتون به این کار عادت میکنه و درسته که روزهای اول انجام دادن این کار براتون سخته ،ولی بعداز دوهفته سر همون ساعت به طور طبیعی دوست دارین که ورزش کنید و از این کار لذت می برید.

برای انجام دادن کارهای منزل ،مثل شستن ظرفها ،باید ساعت مشخصی رو در نظر بگیرید.مثلا یکبار عصرها و یکبار شبها و حتما سر همون ساعت انجامش بدین تا براتون عادت بشه.

در طول روز آب بیشتری بنوشید و درهنگام غروب نور منزل رو بیشتر کنید تا حالت بیحالی و خستگی نداشته باشید .

ساعات خواب شب رو تنظیم کنیدو صبح ها به موقع از خواب بیدار بشین ،حتی روزهای تعطیل .چون در غیر اینصورت براتون عادت نمیشه .بعد کم کم سراغ بقیه کارها برین و سعی کنید عادت های خوب رو برای خودتون درست کنید و حتما بهشون عمل کنید .بعداز یه مدت احساس خیلی خوبی بهتون دست میده .یکی از لازمه های داشتن حس خوشبختی ،همینه.یعنی داشتن نظم در مغز .

کسانی که ذهن آشفته و پریشانی دارند ،احساس خوشبختی نمی کنند.

اساس موفقیت،سلامت،خوشبختی

رعایت این سه اصله:

Self control

Self disipline

Self management

یعنی داشتن خود کنترلی.خود انضباطی و مدیریت خود.

ببین من از امروز یه تصمیم گرفتم و از صبح اجراش کردم  من بقدری اشتهام زیاده که گاهی دوست دارم ب ...

نه چرا حالمون بد بشه .اتفاقا روشتون کاملا درست و علمیه ،چون مغز بیست دقیقه بعداز شروع غذا خوردن پیغام سیری رو مخابره میکنه وهرچقدر که شما بیشتر غذا رو بجوید و طولش بدین بهتره .یه روش دیگه هم هست که مثلا در مهمانی ها و عروسی ها که انواع غذا ها و شیرینیجات هست و ما نمی تونیم جلوی خودمون رو بگیریم باید هر نیم ساعت یکبار بریم توی دستشویی و روبه روی آینه بایستیم و البته کسی نباشه🤭🤭😄به آینه نگاه کنیم و مثل یک شخص دیگه  خیلی جدی به خودتون تذکر بدین:  ببین امشب نباید زیاده روی کنی .تو اینهمه زحمت کشیدی ،پس یه شبه زحماتت رو به باد نده.تو باید کم بخوری...تو می تونی

این روش باعث میشه که مغز روی از روی حالت اتوماتیک و ناخودآگاه دربیاریم و روی حالت خودآگاه ببریم .چون خیلی از کارهایی که ما انجام میدیم به صورت اتوماتیک و ناخودآگاهه ،چون بهش عادت کردیم .حتی کسانی که بیش از حد شوخی می کنند و یا درجمع زیاد حرف می زنند و بعد پشیمان میشن هم می تونن از این روش استفاده کنند.

بچه ها من میرم به کارهام برسم ،ولی زود ،زود میام😊😊.چون تایپ پاسخ سوالات طول میکشه و دوست دارم به طور کامل بهتون جواب بدم ، پس بعد از این روزی یک سوال رو پاسخ میدم .و اینکه دلم می خواد همه شما صحبت کنید ، چون من هم از حرفهای شما لذت می برم و  چیزای جدید یاد میگیرم ،پس دلم نمی خواد فقط خودم حرف بزنم .😘😘😘🌹🌹🌹