2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سحر جان، برای افزایش تمرکز باید چکار کرد؟ اصلا نمیتونم متمرکز باشم

نیلو جان عدم تمرکز چند تا دلیل داره

🍁ADD

🍁اضطراب واسترس

🍁عادت کردن مغز به اینکه سریع سراغ موضوعات دیگه بره،انگار که مسابقه ست و می خواد بره مرحله بعد .نمونش کسانی هستند که با خوندن چند صفحه از یک کتاب خسته میشن و سریع میرن آخرش رو می خونن تا بفهمن تهش چی میشه.

🍁 وقتی که انرژی روانی مغز رو به اندازه کافی  برای موضوعات متفاوت به کار نگیریم .مثلا وقتی که بخوایم مطلبی رو با خودکار روی کاغذ بنویسیم و به اندازه کافی بهش فشار نیاریم در آخر صفحه کاغذ ما سفید می مونه و چیزی روش ثبت نمیشه.

🍁یه توضیح درباره ADDمیدم ،این یه آسیب مغزیه که درنتیجه چند تا موضوع به وجود میاد ولی خیلی شایعه و چیز عجیب و غریبی نیست.

🍁عوامل ارثی

🍁تولد بد،یعنی به وجود آمدن مشکل در هنگام زایمان ،مثلا کمبود اکسیژن نوزاد 

🍁گوش دردهای عفونی شدید

🍁تب ۴۰ درجه ای که بیش از یک روز طول بکشد 

حالا که درباره ADD خوندین نگران نشین ،چون خیلی از بچه ها به گوش درد و یا تب طولانی مدت دارند و به ADD هم دچار نمیشن.تشخیص این مشکل فقط با تست توا TOVA معلوم میشه که بعضی از مراکز انجام میدن .

ممنون مهربانو جان😘 همه دوستا جمعیم ، جای سارای مهربون خالیه. من مطمئنم اونم به ما فکر میکنه. 

خواهش میکنم. نمیدونم بودی یانه خودمم هنوز نخوندم صفحه هارو. این چندتایی که توی اعلاناتم بودنو صدا زدم

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
فعلا تا بری دکتر یکم بیشتر استراحت کن و عذر میخوام  تحریک جنسی نشو  اون هماتوم چبزی نیست ...

باشه مرسی

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
نیلو جان عدم تمرکز چند تا دلیل داره 🍁ADD 🍁اضطراب واسترس 🍁عادت کردن مغز به اینکه سریع سراغ موضو ...

ADDیا کمبود توجه و تمرکز  با مصرف دارو حل میشه.ربطی به میزان هوش نداره و خیلی از افراد با هوش بالا هم به این اختلال دچار هستن .فرقشون با افراد عادی اینه که اونها باید خیلی بیشتر از بقیه تلاش کنند تا بتونند روی موضوعات تمرکز کنند تا یاد بگیرند .این آسیب هایی که بالا گفتم مربوط به زیر ۶ سال هست ،بنابراین کودک از بچگی چون نمیتونه انرژی مغز رو روی موضوعاتی که براش جالب نیست متمرکز کنه ،در نتیجه به صورت آگاه و نا آگاه این کارو انجام میده.

ببخشید دوست عزیز با میل کار می کنید؟؟؟

خواهش میکنم دوستم👑، هم دو میل هم قلاب

اون پاپوش و تل های دخترونه با قلاب اون کلاه و پاپوش پسرونه دومیل

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
شبتون بخیر دوستان عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹

شبتون خوش❣️❣️

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سلام عزیزم نه والله گلم همینطور موندم

میشه بپرسم قد و وزنت چقدره؟ 

البته اگه دوست دارین جواب بدید

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱