2777
2789
عنوان

ارزو دارم

70 بازدید | 7 پست

ارزو دارم وسواسم خوب بشه

خیلی دوست دارم ازدواج کنم.. خیلی.. این سالا بعد از بهم خوردن نامزدیم اعتماد بنفس اشنایی با کسیو نداشتم... ب وسواس دچار شدم و گرفتارم توش.. واقعا دلم میخواد نجات پیدا کنم.. ک بتونم زندگی کنم.. ازدواج کنم.. خیلی تنهام.. حتی شبا وقت خوابم حس میکنم ک کاش یکی بود... حس نیاز...

نمیدونم چرا همه چیز اینقذر بزای من سخت و پیچیذه شد.. حکمت چی بود.. ولی تو اوج جوونیم با اون جدایی، انواع معضلات اومدن تو زندگیم... حالا دلم میخواد فقط خوب شم

32 سالمه ن کار دارم ن همسر و خونه زندگی ن مهارت زندگی و نمیدونم چیکار کنم درستش کنم💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شاید همین الانم خیلی خوشبختی ولی وسواس نمیذاره ازش لذت ببریشاید آرامش الانت آرزوی خیلی از هم سنات با ...

چقدرخوب گفتی. من گل زندگیم نابودشد توسط خانواده شوهر. از19تا32سالگی سوختم. اسی اگرنامزدیت بهم خورده حکمت خدابوده شاید این ازدواج به صلاحت نبوده خدانجاتت داده چرا ناامید میشی وخودت رامیبازی

.اللهم صل علی محمدوال محمد.