2777
2789

این قسمتی که با خط آبی کشیدم مدام درد داره گاهی انقدر بدجور میگیره که میخواد بکشتم ،از چیه چیکار کنم پیش چه دکتری برم، کلا قسمت وسط کمرم به بالا درد دارم اما درده میچرخه گاه یه طرفه گاه میره طرفه دیگه😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمت آبی درد داره، الان سمت راستمه گاه درد میره بالاتر گاه میاد سمت چپم ،یبار که انقدر بدجور گرفت راهی درمانگاهم کرد و با قرص باکلوفن و سرم و آمپول شل کننده عضلانی خوب شدم ، از اول کرونا تقریبا میشه گفت اینطوری شدم ،گاه خوبم گاه بدم گاه اصلا درد ندارم گاه امانمو میبره

منم دقیقا از پشت گردنم تا همین جایی ک علامت زدی  یکم کار کنم یا تکیه ندم بشینم درد میکنه خیییل ...

وای خیلی درد بدیه ،یبار چنان گرفت که نفس نمیتونستم بکشم انگار یه چیزی فرو میرفت از پشتم تا دنده هام

عزیزم باد سرده میپیچه با روغن زیتون بده یکی ماساژ بده بعدش چهارزیره بخور بجوشون با نبات بعد بخور منم هرچند وخت اینجور میشم بدنمون طبعش سرده هم دوغ هم ماست ترشی نوشابه برنج ماکارانی بادمجون اینا همه سرد 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
عزیزم باد سرده میپیچه با روغن زیتون بده یکی ماساژ بده بعدش چهارزیره بخور بجوشون با نبات بعد بخور منم ...

واقعا؟ خیلی عرق سیاه دانه میزنم پشتم خیلی تاثیری نداره، بادمجان که خیلی گرمه طبعش

منم دقیقا از پشت گردنم تا همین جایی ک علامت زدی  یکم کار کنم یا تکیه ندم بشینم درد میکنه خیییل ...

جوابشو  دادم بخون 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷