2777
2789
عنوان

برای رضای خدا بیایید،گرفتگی عضلات کتف😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21348 بازدید | 54 پست
میتونه از معده یاقلب ویاحتی کبد ویاگرفتگی عضلات کمرباشه برای مامانم حتی دکتر گفته بود ممکنه از مشکلا ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی و دعای خیرت، راستش بخاطر بیماری که اواسط اسفند برام پیش آمد من همه اینایی که گفتید رو چک کردم آندوسکوپی معده و اکو قلب خوب بود،کبدم خیلی چربه چون خیلی چاقم .

ولی دکتر اعصابم گفت فقط عصبیه تعجب میکنم من عصبی نشدم اصلا اتفاقی نیوفتاده که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم چجوری و چقدر استفاده کنم؟

دوقاشق بریز تو قوری که بشه بجوشه با نبات بخور هرقوری دوبار در روز استفاده کن 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
ممنون عزیزم چجوری و چقدر استفاده کنم؟

نبات هم بجوشه باهاش 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

من به عمریه همینجوری گرفتگی داره کتفم و هیچ دکتر ارتوپدی هم نفهمیداز چیه و فقط دارو میدادن و خوبم نمی‌شدم تا رفتم فیزیوتراپی برای رفع گرفتگی سوزن خشک استفاده کنم دکتره تا دست زد گفت اینکه نقاط ماشه ای هس و رو خود همون جایی که درد داشتم سوزن نمی‌زد می‌گفت درد رو شلیک می‌کنه نقاط ماشه ای،از وقتی باردار شدم نرفتم‌ فیزیوتراپی همین الآنم درد دارم،برا رفع درد گردن شما باید حتما بری فیزیوتراپی و ورزش کنی،کلا با دارو مخالفم من چون هیچوقت خوبم نکرده

عزیزم برای من میکروب معده بود

عزیزم خوب شدین شما می‌گفتیم آخه از وقت کرونا اینجوری بودین آندوسکوپی هم کرده بودین هیچی نبوده چجوری بعدش میکروب معده تشخیص داده شد؟میشه بگین چی گفتن و دارو چی دادن

عزیزم خوب شدین شما می‌گفتیم آخه از وقت کرونا اینجوری بودین آندوسکوپی هم کرده بودین هیچی نبوده چجوری ...

سلام بله شکر خدا خوبم ، راستش داروهام یادم نمیاد خیلی گذشته ازش😬