این قسمتی که با خط آبی کشیدم مدام درد داره گاهی انقدر بدجور میگیره که میخواد بکشتم ،از چیه چیکار کنم پیش چه دکتری برم، کلا قسمت وسط کمرم به بالا درد دارم اما درده میچرخه گاه یه طرفه گاه میره طرفه دیگه😔😔😔
قسمت آبی درد داره، الان سمت راستمه گاه درد میره بالاتر گاه میاد سمت چپم ،یبار که انقدر بدجور گرفت راهی درمانگاهم کرد و با قرص باکلوفن و سرم و آمپول شل کننده عضلانی خوب شدم ، از اول کرونا تقریبا میشه گفت اینطوری شدم ،گاه خوبم گاه بدم گاه اصلا درد ندارم گاه امانمو میبره
منم مثل تو بودم رفتم دکتر بهم قرص داد درجا خوب شد میخوای بگم چی داد البته به من قرص کرونا هم داد چون از کروناعه احساس میکنی سرت به گردنت سنگینه ادم دلش میخواد بمیره
عزیزم باد سرده میپیچه با روغن زیتون بده یکی ماساژ بده بعدش چهارزیره بخور بجوشون با نبات بعد بخور منم هرچند وخت اینجور میشم بدنمون طبعش سرده هم دوغ هم ماست ترشی نوشابه برنج ماکارانی بادمجون اینا همه سرد
مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸