2777
2789
عنوان

خوردن قرص ال دی و پریود نشدن

5455 بازدید | 18 پست

میشه کمکم کنین من پریود نمیشم همیشه با یکی یا دوتا ال دی که میخورم پنج یا شش روز بعدش پریود میشم اینماه هشت وهفده سیکلم اقدام داشتم الان امروز دهمین روزه که قرص خوردم ونشدم ماه قبل 21پریود شدم خیلی نگرانم علائم هم ندارم فقط کمی کمردرد دارم من روی دخترم هم خوردم نشدم علائم نداشتم میشه کمک کنین دوروز بعد قرص هم رفتم دکتر عفونت شدید داشتم شستشو کرد ایا بخاطر شستو هستش یا باردارم

خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اطلاعی ندارم عزیزم ولی شما یکی دوتا قرص میخوری ک پریود بشی؟ یعنی منظم نمیخوری؟

من کاملا پریود نمیشم فقط با قرص همون یکی دوتا که میخورم پریود میشم هر ماه وقتی میخوردم بعد دوروز کمر درد شدید وزیر دلم خیلی درد میکنه وپریود میشم اینماه نه ندارم فقط کمر درد خفیف داشتم 

خدایاشکرت
من کاملا پریود نمیشم فقط با قرص همون یکی دوتا که میخورم پریود میشم هر ماه وقتی میخوردم بعد دوروز کمر ...

با دکتر مشورت کردی ک این کارو میکنی؟ 

ب نظرم کار درستی نیستا

احتمالا تخمدانات تنبله این کار هم بدترش میکنه عفونت هم داری

ی ازمایش بتا بده خیالت راحت بشه ولی واقعا جدی پیگیر درمان باش عزیزم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

با دکتر مشورت کردی ک این کارو میکنی؟  ب نظرم کار درستی نیستا احتمالا تخمدانات تنبله این کار ه ...

مشورت کردم سونو همه چی هم دادم مشکلی نداشتم الان شش ماهه که زایمان کردم وقتی رفتم شستشو کنم دکترم گفت که الان همه عفونتت میره بعد خداروشکر بعد شستشو همه درد هام رفت 

خدایاشکرت

خوردن ال دی زیادش عوارض داره اگه بدون ورزش کردن باشه. برا باز شدن گل گاوزبان بخور 

اول دکتر برو شاید هورمونی یا کیست باشه 

شاید ربطی نداشته باشه ولی برا تمیز کردن موهای زائد از پودر موبر استفاده من 2 _3ماه دارم استفاده میکنم عفونتم قطع شده

خوردن ال دی زیادش عوارض داره اگه بدون ورزش کردن باشه. برا باز شدن گل گاوزبان بخور  اول دکتر بر ...

نمیدونم چکار کنم نگرانم اصلا سابقه نداشتم اینطور میشه میگم نکنه بخاطر شستشو وقتی کرد اثرات قرص هم رفت 🙄😅

خدایاشکرت