2821
2789
عنوان

دیسک کمر😣😥

5881 بازدید | 46 پست

سلام خانوما من الان یه مدته کمر درد بدی دارم که به پاهام میزنه رفتم دکتر و ام آر آی گفت دیک دارم مهره ۵ و ۶ بود فکر کنم و تنگی کانال نخاعی داروهامو استفاده کردم استراحت کردم حدود ۱۰ روز ولی بازم درد دارم البته فیزیو تراپی نوشته برام که هنوز نرفتم کسی تجربه ای نداره بگه خدا خیرتون بده شهر غریبم خیلی اذیتم

این نیز بگذرد...                                   

درود من آقا هستم .کمر درد راهکارش دراز کشیدن هست . نشین فقط دراز بکش . حرکات دیسک کمر را از اینترنت بگیر  و انجام بده با این نکته که هر حرکتی انجام دادید که کمر در حین انجام درد گرفت اون حرکت را انجام نده . پیروز باشید

آمپول عضلانی 🥺

منم یه هفته کامل افتادم که حتی نمی تونستم تا دکتر برم بلاخره با سختی رفتم ۳ تا آمپول عضلانی زد تا تونستم برم روند درمانم رو شروع کنم 

بعدش هرموقع درد داشتم مسکن آلفن ایکس میخوردم که به نسبت بقیه مسکنا کم ضرر تره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول عضلانی 🥺 منم یه هفته کامل افتادم که حتی نمی تونستم تا دکتر برم بلاخره با سختی رفتم ۳ تا آمپو ...

آمپول منم ۳ تا زدم آلفن ایکس هم دارم روزی یکی میخورم ولی تا کی میشه مسکن خورد از زندگی انداختم 

شما فیزیوتراپی رفتی؟ فایده ای داشت طب سوزنی چطور؟

این نیز بگذرد...                                   
آمپول عضلانی 🥺 منم یه هفته کامل افتادم که حتی نمی تونستم تا دکتر برم بلاخره با سختی رفتم ۳ تا آمپو ...

ببخشید عزیزم من شارژ گوشیم داره تموم میشه درخواست دوستی میدم لطفا قبول کنم چندتا سوال دارم ازت ممنون میشم

این نیز بگذرد...                                   
آمپول منم ۳ تا زدم آلفن ایکس هم دارم روزی یکی میخورم ولی تا کی میشه مسکن خورد از زندگی انداختم  ...

دیگه چاره چیه وقتی درد داری مجبوری من تا یه مدت روزی دوتاهم میخوردم 

نه فیزتوراپی نرفتم 

اب درمانی خیلی خیلی بهتر جواب میده 

من دریت چندماه قبل کرونا دیسکم عود کرد که چندباری رفتم استخر ولی دیکه نشد برم روش بعدی هم ماساژ با روغن سیاهدانه اصل که عالیه 

یه سری پرهیزات هم داره باید حسابی رعایت کنی 

طرز خوابیدن و نشستن و حتی موادغذایی ماثر

دیگه چاره چیه وقتی درد داری مجبوری من تا یه مدت روزی دوتاهم میخوردم  نه فیزتوراپی نرفتم  ...

شاینی جان شما پیش چه متخصصی رفتی من طب فیزیکی رفتم هیچی بهم نگفت فقط گفت برو فیزیوتراپی زیاد واینسا و خم نشو همین الان هنوز داروهام تموم نشده شهر غریبم هستم فیزیوتراپی سخته برام برم شما ورزش خاصی انجام میدی

این نیز بگذرد...                                   
یه استاد داشتم پزشک بودن میگفتن واسه کمر درد فقط راه رفتن توی استخر خوبه رفتی دکتر حتما ازش سوال کن& ...

ممنون عزیزم آره شنیدم میگن خوبه ولی خب الان به خاطر کرونا نمیشه رفت متاسفانه دکتری هم که رفتم هیچی نگفت اصلا برام توضیح نداد فقط دارو نوشت وفیزیوتراپی

این نیز بگذرد...                                   
شاینی جان شما پیش چه متخصصی رفتی من طب فیزیکی رفتم هیچی بهم نگفت فقط گفت برو فیزیوتراپی زیاد واینسا ...

من رفتم متخصص مغزو اعصاب 

اولش رفتم ارتوپد تا برام ام آرای نوشت و امپول بعدش جواب ام آر ای رو بردم مغز و اعصاب 

البته من هم مامانم هم همسرم دیسک دارن دیگه تجربه ام زیاد بود 

ورزش خاصی نداره همون اب درمانی بهترینشه

درضمن مثلا می خوای از روی زمین چیزی برداری اصلا خم نشو ایستاده بشین بردار 

به شکم اصلا و ابدا نخواب 

2790
2823
2791
2779
2792