2821
2789
عنوان

دیسک کمر😣😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5881 بازدید | 46 پست
من رفتم متخصص مغزو اعصاب  اولش رفتم ارتوپد تا برام ام آرای نوشت و امپول بعدش جواب ام آر ای رو ...

مرسی از توضیحاتت گلم پس فقط آب درمانی باید انجام بدم 

راستش برای فیزیوتراپی مردد بودم دیکه شما میگی نرفتی منم احتمالا نرم چون فاصله خونمون از شهر زیاده سختمه 

بازم ممنونم

این نیز بگذرد...                                   
مرسی از توضیحاتت گلم پس فقط آب درمانی باید انجام بدم  راستش برای فیزیوتراپی مردد بودم دیکه شما ...

خواهش میکنم 

والا من مامانم اوضاعش داغون بود که کارش به عمل کشید و پلاتین گزاشتن براش وقتی میرفت فیزیوتراپی میگفت کمرمو داغ میکنه و دردم آروم میشه ولی همسرم دو سه باری رفت گفت زیاد ماثر نیست دیگه نمیرم ولی رفت ماساژور دستی خرید که هم خودش استفاده میکرد هم من 

ولی بهترینش همون اب درمانیه که بری تو استخر راه بری اگه ابگرمم تو شهرتون هست خوبه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهش میکنم  والا من مامانم اوضاعش داغون بود که کارش به عمل کشید و پلاتین گزاشتن براش وقتی میر ...

آره اتفاقا مادر خودمم آرتروز زانو داره بهم گفت فیزیوتراپی فایده نداره نرو بیشتر به خاطر این خواستم برم که حرکات ورزشی یاد بگیرم برای تقویت عضلات کمر حالا یه بنده خدایی گفت روغن زنجبیل یا سیاهدونه هم خوبه بمالی به کمر ببندیش شب تا صبح و همینطور چرب کردن کف پا با روغن زیتون بعد پلاستیک ببندی و جوراب بپوشی تا ۳ ماه گفتم بگم شاید شماهم استفاده کنی

این نیز بگذرد...                                   
آره اتفاقا مادر خودمم آرتروز زانو داره بهم گفت فیزیوتراپی فایده نداره نرو بیشتر به خاطر این خواستم ب ...

آره گلم اینارو ماهم استفاده کردیم 

مخصوصا چند مدل روغن برای کف پا شب تا صبح 

روغن سیاه دانه اصل از همش بهتره 

غذاهایی مصرف کن که بیشتر ژلاتینی باشه مثل عصاره پای مرغ قلم گاو و گوسفند 

بامیه خورشتی عالیه 

مصرف گرمیجات هم خوبه 

آجیل خوبه 

چلغوز هم خیلی خوبه ولی الان حسابی گرون شده 🤦‍♀️

آره گلم اینارو ماهم استفاده کردیم  مخصوصا چند مدل روغن برای کف پا شب تا صبح  روغن سیاه د ...

آها ممنون گلم خیلی لطف کردی 

پس برم روغن سیاهدونه بگیرم 

پای مرغ و قلم گاو هم میگیرم مرسی که گفتی

آره خواهر چی گرون نشده ولی چاره ای نیست خوب باشه میگیرم 

چون واقعا اذیتم از کار و زندگی انداختم امروز میخواستم جارو بزنم نتونستم یه غذا درست کردم اومدم افتادم ظرفا هم موند میخوام کارای خونه رو انحام بدم نمیتونم کلافه میشم

این نیز بگذرد...                                   
سلام عزیزم  خوبی ؟  منم تازه ام آر ای دادم و گفت دیسک مهره چهار و پنج داری  سه هفت ...

سلام عزیزجان ممنون خوبم

راستش هنوز درد دارم من دکترم خیلی بیخود بود اصلا هیچی نگفت فقط دارو و فیزیوتراپی نوشت و گفت خم نشو و زیاد واینسا همین

این نیز بگذرد...                                   
سلام عزیزم  خوبی ؟  منم تازه ام آر ای دادم و گفت دیسک مهره چهار و پنج داری  سه هفت ...

من حدود ۱۰ روز استراحت کردم فقط اونم خونه مادرم بودم دیگه الان برگشتیم شهر غریبم نمیتونم استراحت کنم نمیشه باید کارارو انجام بدم شوهرم کمک میکنه ولی خب بیشتر وقتا سر کاره خونه نیست سرپا وایمیسم تیر میکشه به باسن و ران و پشت زانو تا پاشنه پای چپم میره پای چپم ورم کرده شمام اینطورین؟ برات فیزیوتراپی ننوشته؟ من هنوز نرفتم

این نیز بگذرد...                                   
من حدود ۱۰ روز استراحت کردم فقط اونم خونه مادرم بودم دیگه الان برگشتیم شهر غریبم نمیتونم استراحت کنم ...

مال من به پا نمی زنه هنوز ...از امروز صبح رفتم تو استراحت مطلق ..

دکتر بهم فیزیوتراپی نداده

شما استراحت مطلق کردی ؟  من دبیرم  به نظر تون می تونم سر کلاس واستم ؟ بنشینم ؟ تدریس کنم ...

نه من استراحت مطلق نبودم یعنی دکترم هم نگفت همچین چیزی 

والا چی بگم فکر نکنم زیاد بتونی سرپا وایسی دیگه باید مرتب بشینی که اذیت نشی الان من تو خونه تا میبینم دردش داره زیاد میشه میام دراز میکشن دوباره میرم باقی کارامو انجام میدم 

ولی اگه میتونی استراحت مطلق رو انجام بده من شنیدم خیلیا اینجور نتیجه گرفتن

این نیز بگذرد...                                   
مال من به پا نمی زنه هنوز ...از امروز صبح رفتم تو استراحت مطلق .. دکتر بهم فیزیوتراپی نداده

دردت چطوریه شما؟

چجوری شروع شد؟

من خم شده بودم داشتم سرویس رو میشستم یه دفعه یه درد پیچید تو کمرم اومدم راست بشم یهو از شدت دردش جیغ کشیدم دیگه ازون به بعد نمیتونستم تکون بخورم بیشترم سمت چپ کمرم هست میزنه به پای چپ😟

این نیز بگذرد...                                   

من عزیزم دردهای پراکنده داشتم گاهی ...یک ماه پیش ظهر خوب خوب بودم ...پتو کشیدم روم و خوابیدم ... بیدار که شدم کمرم گرفت و خوب نشد تا رفتم ام آر ای و بقیه ...

شما چند ساله اید ؟ 

من 41 سال دارم 

همسرم دو هفته بمونه خونه و من بخوابم تا ببینم چطور میشه 

واقعا نگرانم 

به خصوص که شاغل هم هستم

2790
2823
2791
2779
2792