2821
2789
عنوان

دیسک کمر😣😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5881 بازدید | 46 پست
من عزیزم دردهای پراکنده داشتم گاهی ...یک ماه پیش ظهر خوب خوب بودم ...پتو کشیدم روم و خوابیدم ... بید ...

من ۳۷ سالمه منم خیلی نگرانم چون الان یک ماهه باهاش درگیرم ازون درد شدید افتاده ولی خب بازم درد داره پام سوزن سوزن میشه یکم که زیاد سرپا وایسم یا بشین پاشو کنم درد میگیره مجبورم مسکن بخورم

ببخشید انقدر سوال ازت میپرسم شما پیش چه متخصصی رفتی؟

این نیز بگذرد...                                   
من عزیزم دردهای پراکنده داشتم گاهی ...یک ماه پیش ظهر خوب خوب بودم ...پتو کشیدم روم و خوابیدم ... بید ...

حالا که میخوای استراحت کنی دیگه کامل رعایت کن از جات پانشو اگه میتونی از دستشویی فرنگی استفاده کن

این نیز بگذرد...                                   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام. امیدوارم الان حالتون بهتر شده باشه و نیازی به توضیح کامنت من نباشه. اگه تهران هستید خوبه که یه بار توسط دکتر صمدیان معاینه بشین. امیدوارم همیشه سلامت باشین. 

سلام. امیدوارم الان حالتون بهتر شده باشه و نیازی به توضیح کامنت من نباشه. اگه تهران هستید خوبه که یه ...

ممنونم از توصیه تون نه من تهران نیستم

این نیز بگذرد...                                   
ممنونم

من دوسال درگیرش بودم تحت نظر ی  دکتر خوب توشیراز . دارو دادو استراحت و پایین اوردن وزن و رعایت خیلی چیزا

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خواهش میکنم  والا من مامانم اوضاعش داغون بود که کارش به عمل کشید و پلاتین گزاشتن براش وقتی میر ...

ای وای چ بد منم اسباب کشی داشتم یهو لگن کمرمو گرفت فک کن عموم فوت کرد نتونستم برم مراسمش نمیتونستم رو صندلی بشینم رفتم ام ار ای و....گفتن دیسکت پاره شده بااید عمل کنی ایقد گریه کردم سنمم کم بود میترسیدم یروز دوست داداشم بهم گفت مادر زنم یه دارو استفاده کرده از تهران براش فرستادن مث معجزه بوده حتی بعد دوتاش استفاده کرده ام ار ای نشون داده که هیچ مشکلی نداره منم ریسک کردم و گرفتم ۶۵۰دوتا استفاده کردم گوش شیطون کر خوب خوب شدم خداروشکر خیلی خوب شدم الان باشگاه پیاده روی میرم خوب خوب شدم 

قبلا نمیتونستم رو صندلی صاف بشینم یا توالت ایرانی مینشستم تا چند ثانیه دولا بودم بعد اروم اروم صاف میشدم 😅

2790
2823
2791
2779
2792