2777
2789
عنوان

یعنی هیچ وقت ریفلاکسم خوب نمیشه

3809 بازدید | 49 پست

سه دوره دارو خوردم همه چیزم رعایت کردم دریغ از یکم بهتر شدن

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

سرم و شب ها بلد میکنم زیر شو تمام رژیم غذایی رو رعایت میکنم خوب میجوم دارو ها به موقع 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

یعنی هیچ کس نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرکبات قطع کن 

غذاهای آبکی قطع 

صبحانه ۸ نهار۱۲شام ۸

۲ساعت قبل از خواب چیزی نخور 

با غذا سبزیجات و گوجه و خیار 

چایی قطع مگر با زنجبیل و بدون قند با انجیر

جلوگیری از یبوست با خوردن سبزیجات با غذا

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
مرکبات قطع کن  غذاهای آبکی قطع  صبحانه ۸ نهار۱۲شام ۸ ۲ساعت قبل از خواب چیزی نخور  ...

به قرآن رعایت میکنم ولی مری همش غذا هست توش حتی صبح بعد بیدارشدن آندوسکوپی هم کردم

مرکبات قطع کن  غذاهای آبکی قطع  صبحانه ۸ نهار۱۲شام ۸ ۲ساعت قبل از خواب چیزی نخور  ...

به نظرت خوب میشم میترسم انقدر طولانی بشه سرطان مری بگیرم 

به نظرت خوب میشم میترسم انقدر طولانی بشه سرطان مری بگیرم 

ببین خیلی مراقب باش من همیشه تایپک اینجوری کمک میکنم چون رفلاکس زد به تیرویید و گره شد و بدبختی 

عزیزم مشکلت فقط و فقط رفلاکس مطمینی

به قرآن رعایت میکنم ولی مری همش غذا هست توش حتی صبح بعد بیدارشدن آندوسکوپی هم کردم

آویشن سیاه دانه زنیان گنده کمای، مخلوط کن بعد وعده غذایی یه عاشق چای خوری خوب بجو

ببین خیلی مراقب باش من همیشه تایپک اینجوری کمک میکنم چون رفلاکس زد به تیرویید و گره شد و بدبختی  ...

شما اینطوری شدین یعنی من اسید معدم خیلی زیاده خیلی چهار ماه هم اچ دی خوردم بدتر شد سونو و آزمایش تیروئید دادم سالمه 

من همسرم ۱۰سال درگیر بود همش دارو مراعات آندوسکوپی کلونوسکوپی خداروشکر کنترل میکنه ولی بعضی اوقات که فشار کار هستش و عصبی بشه برمیگرده 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
من همسرم ۱۰سال درگیر بود همش دارو مراعات آندوسکوپی کلونوسکوپی خداروشکر کنترل میکنه ولی بعضی اوقات که ...

ان شاالله خوب خوب بشه منم عصبی بشم بدتر میشم چرا کولونوسکوپی میکنن

شما اینطوری شدین یعنی من اسید معدم خیلی زیاده خیلی چهار ماه هم اچ دی خوردم بدتر شد سونو و آزمایش تیر ...

بله رفلاکس شدید داشتم فک کن گلوم و گوش و سینوسام آسیب دیدن الان باردارم باید همش پرهیز کنم ولی خداروشکر خوب شده رفلاکس ولی گلوم آسیب دیده که داره خوب میشه

ببین اول حجامت 

بادکش شکم پیش متخصص طب سنتی 

سوم پیش دکتر طب سنتی برو آدم خوب و مطمئن ببین اگر من بگم میگن تبلیغ پیشه دکتر طب سنتی ای برو که داروخانه گیاهی داره بهت قرص تقویت معده میده مطمئن باش رفلاکس با داروی شیمایی خوب نمیشه فقط سنتی

ان شاالله خوب خوب بشه منم عصبی بشم بدتر میشم چرا کولونوسکوپی میکنن

یه زمانی ما واسه اینکه منشاء رو پیدا کنیم همه کار کردیم هردو رو باهم انجام داد و مری یک مقدار زخم شده بود و معالجه کرد کلا پرهیز سختی داره شکلات قهوه و چای رو کلا قطع کن رب نخور گوجه فرنگی نخور غذای آبپز و سبک بخور چای سبز و دمنوش به و سیب بخور فست فود تعطیل برنج نرم بخور روغن زیتون تو برنامه غذاییت باشه یبوست نداشته باشی سخته ولی انشالله کنترل کنی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
یه زمانی ما واسه اینکه منشاء رو پیدا کنیم همه کار کردیم هردو رو باهم انجام داد و مری یک مقدار زخم شد ...

روغن زیتون میتونم بخورم