2777
2789
عنوان

یعنی هیچ وقت ریفلاکسم خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3823 بازدید | 49 پست
بله رفلاکس شدید داشتم فک کن گلوم و گوش و سینوسام آسیب دیدن الان باردارم باید همش پرهیز کنم ولی خدارو ...

اگه میشناسی بهم معرفی کن توروخدا 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
بله رفلاکس شدید داشتم فک کن گلوم و گوش و سینوسام آسیب دیدن الان باردارم باید همش پرهیز کنم ولی خدارو ...

ای وای خیلی سخته منم چون لوزه هام و گلوم میسوخت فکر  کردم کروناست حتی سی تی و تست دادم بعد آندوسکوپی فهمیدم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میشناسی بهم معرفی کن توروخدا 

معرفی نمی‌کنم چون معرفی کردم چرت و پرت شنیدم عزیزم پیش دکتر طب سنتی معروف برو که داروخانه گیاهی دارن ببین این قرص بیشتر دکترای طب سنتی میسازن  ولی از جای معتبر بخر 

قرص اطریفل گشنیز

شربت مفرح ابریشمی

عرقیات مفرح

یه قرص دیگه هم بود باید بگردم پیداش کنم ولی همین ۳تا عالین 

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه

[QUOTE=215164615]معرفی نمی‌کنم چون معرفی کردم چرت و پرت شنیدم عزیزم پیش دکتر طب سنتی معروف برو که داروخانه گیاهی دارن ...[/QUOTE دستتون درد نکنه عزیزم

عزیزم موقع غذا خوردن با آرامش ذهنی غذا بخور

مطمئن باش خوب میشه

وسط غذا صحبت نکن 

وسط غذا آب و مایعات نخور

تا ۴۰ دقیقه بعد غذا هم حتی آب و مایعات نخور

روزی یک کاسه ماست خنک بخور

مثلا نزار بیرون گرم شه بلافاصله تا ریختی بخور

یا بجاش بستنی بخور 

ولی ماست خیلی بهتره بخصوص ماست پرو بیوتیک 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

عزیزم به من میدی شماره دکترتو

اگر خواستی توی خصوصی بفرست برام

عزیزم موقع غذا خوردن با آرامش ذهنی غذا بخور مطمئن باش خوب میشه وسط غذا صحبت نکن  وسط غذ ...

یه چیزی بگم مطمئنم هیچ وقت خوب نمیشم واقعا از خودم بدم میاد  تو این سن این حالم ولی نمیدونستم من میشه ماست بخوری چهار ماهه میوه سبزی لبنیات حبوبات قطع کردم

یه چیزی بگم مطمئنم هیچ وقت خوب نمیشم واقعا از خودم بدم میاد  تو این سن این حالم ولی نمیدونستم م ...

اینجوری بدنت ضعیف میشه

مواد مغذی بهش نرسه

بازم یکی دوبار امتحان کن اگر خدایی نکرده اذیت شدی نخور 

یه چیزی بگم مطمئنم هیچ وقت خوب نمیشم واقعا از خودم بدم میاد  تو این سن این حالم ولی نمیدونستم م ...

شرمنده خانمی میشه درخواست دوستیم رو قبول کنین

منم مشکل مری دارم

پارسال اندسکوپی شدم

میترسم دوباره برم

برا شما چی گفتن؟اون قسمت زخم مری رو دقیقا حس میکنم

شرمنده خانمی میشه درخواست دوستیم رو قبول کنین منم مشکل مری دارم پارسال اندسکوپی شدم میترسم دوباره ...

عزیزم اگه سوالی داری بپرس همین جا خودم که فعلا خوب نشدم 

اینا از سردی معده اس سردیجات و کم کن بیشتر گرمی بخور مثل گوشت گوسفند برنج و کته کن گوست بوقلمون سیب گلابی جربیجات زیاد نخور فلفل و نوشابه تعطیل یکم نکم معدنی قبل و بعد غذا بچش خیلی خوبه نمک یه پیج خوب هست ازشون بخر نمک صورتی بگیر ازشون منم میگیرم کیلویی صدتومنه راستی شاید میکروب معده داری ازمایش دادی؟ پیج نمک فروشی و میزارم برات از نمک صورتی خیلی تعریف میکنن برا مشکلات معده amir_stonee

2790
2778
2791
2779
2792