2777
2789
عنوان

یعنی هیچ وقت ریفلاکسم خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3819 بازدید | 49 پست
عزیزم اگه سوالی داری بپرس همین جا خودم که فعلا خوب نشدم 

من پارسال که رفتم اندسکوپی مریم انقد درد نمیکرد گفت ازوفاژیت یعنی التهاب مری داری.ولی الان دردش شدیده و دیگه میترسم دوباره برم اندو بدم

اندسکوپی به شما چی گفت؟

اخه یه چیزی میخام بپرسم که اینجا نمیشه😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بخور امتحانش کن معجزه میکنه

واییییببی میشه خورد بپزم یا خام

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
من پارسال که رفتم اندسکوپی مریم انقد درد نمیکرد گفت ازوفاژیت یعنی التهاب مری داری.ولی الان دردش شدید ...

من مری سالم بود تو آندوسکوپی ولی ریفلاکس دارم الان درخواست و قبول میکنم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
راستی با معده خالی چایی نخور عسل ناشتا هم خوبه

عسل طبیعی برای خودمونه میخورم چایی هم متنفرم

اینا از سردی معده اس سردیجات و کم کن بیشتر گرمی بخور مثل گوشت گوسفند برنج و کته کن گوست بوقلمون سیب ...

من اینستا ندارم نمک صورتی یعنی چی عزیزم رژیم غذایی رو رعایت میکنم 

سرم تقویتی بزنی خوب میشی .من زمانی که حالم بد میشه از استرس ریفلاکس میکنم وقتی سرم ویتامینه میزنم رو ...

نزدم تابه حال عشقم ولی سوزش و درد و اینا ندارم فقط یه چیزی انگار تو راه مری گیر کرده

نمک معدن چهار نوع داریم  اول نمک صورتی ،که برای مشکلات معده خوبه  همینطور برای تیرویید کمکار،آبی که برای مشکلات اعصاب و فشار و قند خوبه که البته گرونتر از بقیه اس چون کلا تو دنیا فقط تو یه معدن هست که اونم تو ایرانه نمک نارنجی که خوردنی نیست و برای ساخت صابون حمام استفاده میشه و اخری دلنمک که برای کسایی که پرکاری تیرویید دارن خوبه

نزدم تابه حال عشقم ولی سوزش و درد و اینا ندارم فقط یه چیزی انگار تو راه مری گیر کرده

حس میکنم منم همینجوری میشم برو دکتر برات سرم بنویسه،رنگ سرم تقویتیه زرده وقتی میزنی حالت خیلی خیلی خوب میشه😂😻

حس میکنم منم همینجوری میشم برو دکتر برات سرم بنویسه،رنگ سرم تقویتیه زرده وقتی میزنی حالت خیلی خیلی خ ...

چشم ممنون

این نمک بازار سمه کلا بزارش کنار نمک دریا هم بخاطر الاینده ها الوده اس نمک فقط معدنی اونم از جای مطمئن بخر من تو پیجی که برات نوشتم دیدم خیلیها در مورد مشکلات گوارشی صحبت کرده بودن خوب شدن خودمم فقط یبار نمک ازشون گرفتم دو سه ماه نمک صورتی بخر استفاده کن تو غدات انشاالله مشکلت برطرف بشه

این نمک بازار سمه کلا بزارش کنار نمک دریا هم بخاطر الاینده ها الوده اس نمک فقط معدنی اونم از جای مطم ...

شماره ندارن من اینستا ندارم

الان رفتم نگاه کردم متاسفانه شماره ندارن فقط آیدی اینستاس

ممنونممنم به داداشم میگم سفارش بده

2790
2778
2791
2779
2792