2777
2789

میخاستم بدونم خونه مامانم ویلاییه از این به بعدم هوا سرده..مامانم اجازه نمیده تو خونه بگرده و بازی کنه...همیشه تو قفس باشه افسرده و ناراحت میشه...اصلن زمستون چیکار کنم چه جوری نگهش دارم 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
تو خونه ازاد باشه جیش میکنه خو

اره دیگه برای همین میپرسم همیشه تو قفس باشه افسرده و ناراحت میشه .اخه زمستون که نمیشه بذاریمش حیاط سرده هوا

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه برای همین میپرسم همیشه تو قفس باشه افسرده و ناراحت میشه .اخه زمستون که نمیشه بذاریمش حیاط س ...

ی تایمی ک هوا گرمتره مث سرظهر ببرش یکم تو حیاط بپلکه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ی تایمی ک هوا گرمتره مث سرظهر ببرش یکم تو حیاط بپلکه

شما خرگوش داشتی ؟؟؟اطلاع داری روزی چن ساعت باید بپر و بازی کنن؟؟

ن عزیزم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اره دیگه برای همین میپرسم همیشه تو قفس باشه افسرده و ناراحت میشه .اخه زمستون که نمیشه بذاریمش حیاط س ...

مگه جای جیشش رو بلد نیست؟عزیزم بیشتر از یک ساعت نباید تو خونه آزاد باشه تازه اونم با نظارت خودتون 

اگه لوپ داری یک ساعت رو مطمئنم 

ولی در کل نباید بیشتر از یک ساعت هیچ خرگوشی تو خونه آزاد باشه 

بعد یه چیزی خرگوش سرما نمیخوره ها!زادگاهشان تو برف و سرماست 

اگه بتونی به جایگاه تو همون حیاط که از قفسش بزرگتره درست کنی خیلییی بهتره .

من توی تراس درست کردم براش یه خونه چوبی گذاشتم کف تراس هم اول سرامیک بود بعد بنر بعد الان یه پارچه نرم انداختم که اگه حیاطتون موزاییک یا خاک باشه بهترییین بستر هست 

بعد تراسمون رو دورش رو پلاستیک کشیدم 

تازه خونتون اگه گرم باشه احتمال مردن خرگوشتون(صدبار دور از جونش)خیلی زیاده تو گرما گوارششون بهم میریزه میمیرن

عزیزم من الان نزدیک 7 ساله دوتا خرگوش بزرگ کردم ماده ی قشنگم سال پیش مرد☹️

الان یه نر دارم هر چی بگی در موردشان می‌دونم از بس دامپزشکی بردم 

اگه سوالی داشتی نگم کن من شماره ام رو بهت بدم تو واتس اپ توضیح بدم چون خیلی درس دارم چت کردن هم طول می‌کشه اذیت میشم 

مراقب کوچولوت هم باش💙

مگه جای جیشش رو بلد نیست؟عزیزم بیشتر از یک ساعت نباید تو خونه آزاد باشه تازه اونم با نظارت خودتون&nb ...

نه بلد نیس عزیزم...لوپه نژادش....یعنی یه ساعت بازی کردن و ازاد بودن واسش بسه ؟؟؟

اگه لوپ داری یک ساعت رو مطمئنم  ولی در کل نباید بیشتر از یک ساعت هیچ خرگوشی تو خونه آزاد باشه& ...

مبترسم بیرون  سرما بخوره ...؟؟؟این که گفتی خرگوش زادگاهش تو برف و سرماست واسه خرگوش لوپ هم شامل میشه..؟؟؟یعنی حیاطمون کاشیه زمستون بمونه اونجا سرما نمیخوره ؟؟

عزیزم من الان نزدیک 7 ساله دوتا خرگوش بزرگ کردم ماده ی قشنگم سال پیش مرد☹️ الان یه نر دارم هر چی بگ ...

من واتساپ ندارم دورت بگردم...مال منم نره...راستی اینکه میگن خرگوش رو حموم کنی میمیره یا سکته میکنه درسته ؟؟؟

عزیزم من الان نزدیک 7 ساله دوتا خرگوش بزرگ کردم ماده ی قشنگم سال پیش مرد☹️ الان یه نر دارم هر چی بگ ...

متاسفم عزیزم 😔😔😔از دست دادن حیوون خونگی مثل از دست دادن بچه اس.خیلی سخته ...منم تابستون خرگوش مادم رو گم کردم تو باغ...هنوزم وقتی میرم اون باغ فک میکنم پیداش میکنم.