خواهش میکنم عزیزم هر چقدر دوست داشتی بپرس .طبق چیزی که من میدونم باید 80 درصد یونجه باشه 10 درصد چیزای دیگه
بعد اینکه بهتره اونیونجه خشکی که میدی بیشترش ساقه باشه
خیلی پوپ های خرگوشت رو چک کن چون این طفلک ها زبون ندارن وقتی مریض شن خیلیییی دیر میفهمیم و وقتی هم بفهمیم تقریبا 90 درصد اوقات دیره
دستشوییش باید رگه های طلایی داشته باشه و درست(این بهترین و سالم ترین تغذیه رو داره)باید همه دایره باشه به هم نچسبیده باشن شکلشون گرد باشه نا شکل دیگه
خیلی سیاه یعنی برگ یونجه خشک بیشتر میخوره
...
خب چی بخوره :ببنین چون خرگوشا نه باد گلو نه باد معده اگه چیزای نفاغ(نفاق؟)بدی زیاد بهشون میمیرن
پس آجیل اینا نده(هرچند خانواده ی خودم میدن من نمیتونم جلوشون رو بگیرم واسه اینکه خوردن بامزه اش رو ببینن)
مثل تخمه حتی اون لحظه حالش بد نشه از عمرش کم میشه و بعد ها مشکل معده میگیره
بهترین سبزی جعفری هست روزی دو سه شاخه(حالا یکم بیشتر مورد نداره ولی طوری نشه که جای یونجه رو بگیره)
میوه هم سیب و موز و هویج خیلی دوست دارن
موز نده نهایت دو تکه خیلی کوچیک تو هفته هویج هم همینطور چون دندونش زیاد رشد میکنه اسیر میشی هی باید بری کوتاه کنی
سیب هم اگه خیلییی دوست داری چیزی بخوره روزی اندازه یه حب قند
پلت هم که اگه داری و خرگوشت بالای سه ما هست باید روزی پنج شیش تا بدی(بهتره بخری چون خیلی دوست دارن و به واسطه ی اون میتونی بهشون چیز میز یاد بدی)
..
و سایر خوراکی ها اگه دیدی خیلی اصرار میکنه خرگوشت(به جز خوراکی های مصنوعی مثل چیپس و کیک و بیسکوییت و نون و شکلات)
خیلی کم بهش بده