2777
2789
عنوان

واردا به خرگوش و نوع زندگیش بیاین میسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 98 پست
من واتساپ ندارم دورت بگردم...مال منم نره...راستی اینکه میگن خرگوش رو حموم کنی میمیره یا سکته میکنه د ...

من بچه بود طفلک رو خیلی بردم حموم خدا بهم رحم کرد آره آنقدر می‌ترسه که سکته می‌کنه حالا ممکنه یه نفر 40 بار ببره حموم چیزی نشه(تا دم مرگ بره برگرده)ولی بار 41 درو از جون خرگوشش بمیره اصلا حموم نبر اگه ظرف دستشوییش جیشش رو ببره پایین و خرگوش در تماس با جیشش نباشه عین گل تمیز و خوشبوعه خرگوشتون 

مبترسم بیرون  سرما بخوره ...؟؟؟این که گفتی خرگوش زادگاهش تو برف و سرماست واسه خرگوش لوپ هم شامل ...

خرگوشت لوپ هلندی هست 

زادگاهش هلند هست 

از دمای 4 درجه تا 20 22 درجه رو می‌تونه تحمل کنه 

اگه بتونی یه خونه برای خرگوشت تو حیاط درست کنی هم بوی جیشش اذیتت نمیکنه تو خونه هم بهتره 

با آجر درست کنی خیلی خوب میشه ها!فقط گربه می‌تونه خرگوشت رو ببره پس یه جوری درست کن که آسیب نبینه 

حالا محض احتیاط دورش پلاستیک هم بپیج 

اگه با چوب درست کنی نیازی نیست.

اگه بسترش کاشی هم باشه اصلا نیاز نیست چیزی زیرش بزاری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرگوشت لوپ هلندی هست  زادگاهش هلند هست  از دمای 4 درجه تا 20 22 درجه رو می‌تونه تحمل کنه ...

مرسی عزیز دلم..واقعا کمک بزرگی بهم کردی....یه دنیا ممنون 😘😘😘

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
قربونت برم کاری نکردم که💙

ببخشید عزیزم هی مزاحمت میشم...میگم اه ظرف دشوری براش خریدم چجوری یادش بدم فقط اونجا جیش کنه ؟؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
ببخشید عزیزم هی مزاحمت میشم...میگم اه ظرف دشوری براش خریدم چجوری یادش بدم فقط اونجا جیش کنه ؟؟؟

چند وقتش هست؟بزرگ باشه زود یاد میگیره کوچیک باشه زمان بر هست .

اول خرگوشت رو بذار توی محوطه ای که داره زندگی می‌کنه بعد چهار گوشه کنج دستمال کاغذی ای پارچه ای شونه تخم مرغی بذار خرگوشت هر قیمتی که برای جیش انتخاب کرد و جیش کرد و تو اون دستمال جیشی رو با یه چیزی بردار بنداز تو ظرف دستشویی بعد بازم  از اون چهار گوشه دوتای دیگه هم کم کن یه دستمال دیگه بمونه .

اگه رفت اونجا ظرف دستشویی رو عوض کن ببر اونجا بازم دستمال جیشی رو بنداز داخل ظرف یکی دوروزه یاد میگیره صبر به خرج بدی،اصلا دعواش نکن که لج می‌کنه ممکنه حتی بیشتر از دو روز طول بکشه .

نه عزیز دلم مزاحم نیستی وظیفمه💙

چند وقتش هست؟بزرگ باشه زود یاد میگیره کوچیک باشه زمان بر هست . اول خرگوشت رو بذار توی محوطه ای که د ...

دورت بگردم چقد تو خوبی .....پنج ماهشه ...جمعه براش ظرف دسشویی میگیرم..انشالله زود یاد بگیره.......میگم خرگوش نر کی به بلوغ میرسه ببخشیدهی سوال میپرسم...الان این این دوهفته اخیر موهاش خیلی بلند شده این نشونه بلوغه تو خرگوش ؟؟؟بعد اگه نخام براش جفت بخرم باید حتما عقیمش کنم ؟؟

دورت بگردم چقد تو خوبی .....پنج ماهشه ...جمعه براش ظرف دسشویی میگیرم..انشالله زود یاد بگیره.......می ...

💙💙💙💙

خرگوش من 10 9 ماهگی به بلوغ جنسی رسید 

به بلوغ رسیدنشون از سه ماهگیه

موهاش فکر کنم به خاطر اینکه خوب غذا میخوره پر پشت تر شده و اقتضای فصل (یونجه خشک میدی دیگه؟کاهو اینا نده به مرور اسهال شدنش باعث میشه بمیره در از جونش)

خیلیییییی اذیت میکنه وقتی به اون بلوغی که میگم میرسه دائم به پات میچسبه بعد اصلا نذار اتفاقی روی پات بیفته😑🙄😅که عادت نکنه یه مدت از سرش می افته 

عقیم سازی واجب نیست ولی خوبه دلیل واجب بودن ماده اینکه حاملگی کاذب میگیره آماده ی زایمان میشه میبینه بچه نیست استرس میگیره و سرطان پستان 

ولی نر فقط ممکنه سرطان بگیره که اونم قطعی نیست 

ولی عقیم سازی موجب آرامش بیشتر خرگوش میشه 

من دوستی دارم خرگوشش 5 سالشه هنوز عقیم نیست 

💙💙💙💙 خرگوش من 10 9 ماهگی به بلوغ جنسی رسید  به بلوغ رسیدنشون از سه ماهگیه موهاش فکر کنم ...

جعفری و کاهوو یونجه بیشتر میدم بهش پس کاهو نمیدم بهش.....پروفت خرگوشته چه نازه ماشالله..

یه دنیا ممنونتم گلم ......فداتم  ❤❤❤

.

جعفری و کاهوو یونجه بیشتر میدم بهش پس کاهو نمیدم بهش.....پروفت خرگوشته چه نازه ماشالله.. یه دنیا مم ...

خواهش میکنم عزیز دلم💙💙💙💙

آره خرگوش خودمم این رنگی هست 🥰

آره کاهو خوب نیست جعفری هم روزی دو سه شاخه فقط میوه هم سیب اندازه یه حبه قند بهش بدی گلی☀️

خواهش میکنم عزیز دلم💙💙💙💙 آره خرگوش خودمم این رنگی هست 🥰 آره کاهو خوب نیست جعفری هم روزی دو سه ...

مرسی عزیزم...لطف کردی ❤❤

خواهش میکنم عزیز دلم💙💙💙💙 آره خرگوش خودمم این رنگی هست 🥰 آره کاهو خوب نیست جعفری هم روزی دو سه ...

عزیزم تورو خدا ببخشید من یه سوال دیگه ازت داشتم...گفتی حتما زیاد غذا میخوره که موهاش بلند میشه..رژیم غذایی هروزش چی باشه.؟؟چه مقدار بدم واسه غذای روزانش.تورو خدا ببخشید انگار یه نعمتی اومدی سر راهم 

عزیزم تورو خدا ببخشید من یه سوال دیگه ازت داشتم...گفتی حتما زیاد غذا میخوره که موهاش بلند میشه..رژیم ...

خواهش میکنم عزیزم هر چقدر دوست داشتی بپرس .طبق چیزی‌ که من میدونم باید 80 درصد یونجه باشه 10 درصد چیزای دیگه 

بعد اینکه بهتره اونیونجه خشکی که میدی بیشترش ساقه باشه 

خیلی پوپ های خرگوشت رو چک کن چون این طفلک ها زبون ندارن وقتی مریض شن خیلیییی دیر میفهمیم و وقتی هم بفهمیم تقریبا 90 درصد اوقات دیره‌

دستشوییش باید رگه های طلایی داشته باشه و درست(این بهترین و سالم ترین تغذیه رو داره)باید همه دایره باشه به هم نچسبیده باشن شکلشون گرد باشه نا شکل دیگه 

خیلی سیاه یعنی برگ یونجه خشک بیشتر میخوره 

...

خب چی بخوره :ببنین چون خرگوشا نه باد گلو نه باد معده اگه چیزای نفاغ(نفاق؟)بدی زیاد بهشون میمیرن 

پس آجیل اینا نده(هرچند خانواده ی خودم میدن من نمیتونم جلوشون رو بگیرم واسه اینکه خوردن بامزه اش رو ببینن)

مثل تخمه‌ حتی اون لحظه حالش بد نشه از عمرش کم میشه و بعد ها مشکل معده میگیره 

بهترین سبزی جعفری هست روزی دو سه شاخه(حالا یکم بیشتر مورد نداره ولی طوری نشه که جای یونجه رو بگیره)

میوه هم سیب و موز و هویج خیلی دوست دارن 

موز نده نهایت دو تکه خیلی کوچیک تو هفته هویج هم همینطور چون دندونش زیاد رشد میکنه اسیر میشی هی باید بری کوتاه کنی 

سیب هم اگه خیلییی دوست داری چیزی بخوره روزی اندازه یه حب قند 

پلت هم که اگه داری و خرگوشت بالای سه ما هست باید روزی پنج شیش تا بدی(بهتره بخری چون خیلی دوست دارن و به واسطه ی اون میتونی بهشون چیز میز یاد بدی)

..

و سایر خوراکی ها اگه دیدی خیلی اصرار میکنه خرگوشت(به جز خوراکی های مصنوعی مثل چیپس و کیک و بیسکوییت و نون و شکلات)

خیلی کم بهش بده 

خواهش میکنم عزیزم هر چقدر دوست داشتی بپرس .طبق چیزی‌ که من میدونم باید 80 درصد یونجه باشه 10 درصد چی ...

ممنونم عزیزم...❤❤

خواهش میکنم عزیزم هر چقدر دوست داشتی بپرس .طبق چیزی‌ که من میدونم باید 80 درصد یونجه باشه 10 درصد چی ...

سلام عزیزم ببخشید دوباره مزاحم میشم.....خرگوشم امروزم چن باری پاهاشو محکم کوبوند زمین طوری که با اینکه زیرش فرش بود صدای پاهاش بلند شدو ازخودشم یه صدای خرر مانندی در اورد . این رفتارش نشونه چیه به نظرت ؟؟؟