2777
2789
عنوان

واردا به خرگوش و نوع زندگیش بیاین میسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 98 پست
سلام عزیزم ببخشید دوباره مزاحم میشم.....خرگوشم امروزم چن باری پاهاشو محکم کوبوند زمین طوری که با این ...

سلام گلم💙این چه حرفیه خوشحال میشم باهات حرف میزنم.

قبلش بغلش کرده بودی؟😂یا کاری رو به زور بهش تحمیل کرده بودی؟چون اینا نشونه نا رضایتیش هست 

خرخر کردنش هم برای همین بوده سعی کن اینجور مواقع بهش نزدیک نشی چون ممکنه گاز بگیره 

از طرفی خرگوشت نزدیک بلوغش هست یکم پرخاشگر میشه و ممکنه قلمرو طلبی کنه(روی شما یا کلا هر جسمی که دوست داره و احساس مالکیت بهش داره با جیش علامت بزنه)

خرگوش من روی تخت من دو بار جیش کرد😭

شما حواستون باشه دیگه یکم سخت تر میشه نگه داریش 

سلام گلم💙این چه حرفیه خوشحال میشم باهات حرف میزنم. قبلش بغلش کرده بودی؟😂یا کاری رو به زور بهش تحم ...

ممنون جان دلم......یه دنیا تشکر ❤❤❤

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم💙💙💙💙

سلام عزیزم ..بازم مزاحم همیشگی 😐😐میگم من خرگوشم الان یه مدته فک کنم زیر فکش میخاره یا درد میکنه...مثلا یه چیز سفت میبینه زیر فکشو به اون میماله یا مثلا ساقه یونجه میدم فکشو میاره جلو پایینشو با اون تماس میده...تو این موردم میتونی کمکم کنی عزیزم؟؟؟ببخشید واقعا....میدونم خیلی پرروام 😑😑

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
سلام عزیزم ..بازم مزاحم همیشگی 😐😐میگم من خرگوشم الان یه مدته فک کنم زیر فکش میخاره یا درد میکنه... ...

قربونت برم اینطوری نگو💔باور کن خیلی خوشحال میشم سوال میپرسی 

حال خودم امروز خیلی بد بود حالا الان برات میگم چرا پست بعد بزار جواب سوالت رو بدم .

این ش

نشون دهنده ی اینکه به این چیزی که چونه اشون رو میمالن احساس مالکیت دارن مثلا خرگوش من همش چونه اش رو اوایل میزد به وسایل جدیدی که میدید هم برای اینکه بوی خودشون رو بگیره هم اینکه له اسم خودشون بزنن 

چیز مهمی نیست 

قربونت برم اینطوری نگو💔باور کن خیلی خوشحال میشم سوال میپرسی  حال خودم امروز خیلی بد بود حالا ...

ممنون عزیزم..❤❤❤چرا حالت بد بود اخه..؟؟

من میشه برات تعریف کنم چرا حالم بده؟به خدا دیروز ساعت پنج بلند شدم تا الان نخوابیدم هنوز بس که حالم بده و فکرم درگیر.

ببین من خیلی در مورد خرگوش خوندم کلی مقاله انگلیسی نشستم ترجمه کردم کلی پیج اینستاگرام ..میدونم چی بده چی خوب 

بعد پدرومادرم هر کاری میکنم حرفم رو گوش نمیدن یواشکی نون میدن خرما میدن مشت مشت پلت میدن اصلا گوش نمیدن ..من چون درس میخونم می آن از اتاق میبرن به طفلک کلی خوراکی ممنوعه میدن(کلا جز یونجه خشک آب پلت سبزیجات حالا یکم سیب یا هویج یا موز همه چییییییییییییییی ممنوعه به خدا مردم تا این و بهشون یاد بدم)..

خلاصه اش اینکه دندون بچه ی من دیشب شکسته بوده و برای اینکه من تا صبح بیدار نمونم و حالم بد نشه بهم مگفته بودم یهو دیدم صبح کردش تو سبد بردش فهمیدم برده دامپزشکی خداروشکر چیزیش نبود دندون رو کندن گفتن در می آد مشکلی نیست چکاب هم کردن خداروشکر مشکلی نداشت ولی به خدا دارم میمیرم میترسم این شروع مشکلات دندادنیش باشه 

من میشه برات تعریف کنم چرا حالم بده؟به خدا دیروز ساعت پنج بلند شدم تا الان نخوابیدم هنوز بس که حالم ...

اخی عزیزم...خب با دلیل بهشون بگو...بگو دوس دارین خدای نکرده از پیشمون بره .....مشکلات دندانی که گفتی یعنی ممکنه چی بشه ؟؟خطرناکه براش

ممنون عزیزم..❤❤❤چرا حالت بد بود اخه..؟؟

به خدا دارم میمیرم اگه این بچه بعدا مشکلی براش پیش بیاد به خاطر حرف گوش نکردنای بابام چی؟به سرم زده واگذارش کنم ولی به کی آخه؟

درسته بابام امروز خیلی پشیمون بود ولی میترسم بازم اشتباه کنه 

توروخدا تو حرف من و گوش کن بیشتر از یه ساعت تو خونه آزاد نکن و غذا فقط همونایی که گفتم بده 

تو ظلم نکن در حق اون طفلک ..

میشه براش دعا کنی هیچوقت مریض نشه؟بذار عکس دندونش رو برات بفرستم به خدا هی نگاش میکنم گریه میکنم من این حیوون و از همه دنیا بیشتر دوست دارم 

اخی عزیزم...خب با دلیل بهشون بگو...بگو دوس دارین خدای نکرده از پیشمون بره .....مشکلات دندانی که گفتی ...

یعنی دندونش هی رشد کنه هی بریم کوتاه کنیم یا خدایی نکرده ریشه دندان بره توی چشمش کور شه خیلی چیزا که هم هزینه بره هم موقع جراحی اختمال مرگ خرگوش هست 

به جون خودم به جون عزیز ترین کسم که  همین خرگوشه صد بار گفتم من و آدم حساب نمیکنن چون خوشمزه میخوره و دنبالشون میره هی میدن چرت و پرت بهش 

به خدا دارم میمیرم اگه این بچه بعدا مشکلی براش پیش بیاد به خاطر حرف گوش نکردنای بابام چی؟به سرم زده ...

پس چطوری دلت میاد واگذارش کنی انقد دوسش داری .....مطمئنم جدی نگفتی ....نده بهشون بگو پیش خودم باشه مطمئن ترم.

به خدا دارم میمیرم اگه این بچه بعدا مشکلی براش پیش بیاد به خاطر حرف گوش نکردنای بابام چی؟به سرم زده ...

عزیزم من عاشق حیوونام...بیشتر از همه چی خرگوش و گربه....انشالله طوری نمیشه  .خودت واسه همیشه مواظبش باش..اصلن به کسی نده 

راستی نگفتم یه آمپول آنتی بیوتیک هم زدن بهش😭😭😭😭😭گفتن مشکلی نیست ولی برای محکم کاری زدن

الهی بمیرم...چه دردی کشیده امروز....حتما قیافش کلی مظلوم شده ...

پس چطوری دلت میاد واگذارش کنی انقد دوسش داری .....مطمئنم جدی نگفتی ....نده بهشون بگو پیش خودم باشه م ...

تمام سعیم رو میکنم 

آره عاشقشم به خدا همدم منه این بچه 

انقدر مهربون و باهوشه که دلم میخوام براش بمیرم 🥲

اونا هم نمیخوان اذیتش کنن فکر میکنن اینطوری خوشحال تر میشه ولی خب وقتی بهشون صدبار گفتم گوش نکردن انگار قصدشون کشتن خرگوش منه