2777
2789
عنوان

واردا به خرگوش و نوع زندگیش بیاین میسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 98 پست
راستی نگفتم یه آمپول آنتی بیوتیک هم زدن بهش😭😭😭😭😭گفتن مشکلی نیست ولی برای محکم کاری زدن

من خونه خودمم همسرم اجازه نداد با خودم بیارمش کلا از حیوون خوشش نمیاد...خونه مادرمه هروز بهش سر میزنم..یعنی یه روز نبینمش بغلش نکنم دلم میترکه.....خدایی خیلی دوس داشتنین  

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام سعیم رو میکنم  آره عاشقشم به خدا همدم منه این بچه  انقدر مهربون و باهوشه که دلم میخ ...

میدونی چیه منم قبل اینکه تو بگی مثلا براش نون و کاکایو دادم نمیدونی با چه اشتهایی میخورن مثلا فک میکردم دوس داشته دیگه خورده نمیدونستم کلا گوارشش و بهم میریزه ..احتمالا پدرتم همینطوری فکر میکنه..

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
الهی بمیرم...چه دردی کشیده امروز....حتما قیافش کلی مظلوم شده ...

خدا نکنه عزیز دلم💙

آره طفلک به کمرش آمپول آنتی بیوتیکی زدن که آدمیزاد میزنه یه روز می افته تو خونه رو تخت 

حالا خدارو هزار مرتبه شکر داره خوب غذا میخپره با اون یدونه دوندنی که داره ولی اینم بگم بخندی😂🥲:

من امروز تو خونه اش نشسته بودم داشتم یکم مرتب میکردم غذای جدید میریختم(نر ها دوست ندارن تو قلمرواشون زیاد بری و طولانی بشینی احساس ترس میکنن)

هر چی با چونه زد بهم لیسم زد هولم داد توجه نکردم کار خودم رو کردم اونم من و گاز گرفت که برم😂چون یه دندون داره عین سوزن تیز بود دادم رفت هوا😂خودش با یه رضایتی نگاه میکرد چون قشنگ فرار کردم از خونه اش 

خدا نکنه عزیز دلم💙 آره طفلک به کمرش آمپول آنتی بیوتیکی زدن که آدمیزاد میزنه یه روز می افته تو خونه ...

😅😅😑عزیزم...وای چقد بامزه...مال منم گاهی گاز میگیره اگه کاری خلاف میلش باشه...

من خونه خودمم همسرم اجازه نداد با خودم بیارمش کلا از حیوون خوشش نمیاد...خونه مادرمه هروز بهش سر میزن ...

عزیزدلم🥲💔اگه اونجا جاشون راحت تره بهتره هومنجا بمونه همون هر روز سر زدنتون خیلی خیلی بهتر هم هست خرگوش استراحتش رو میکنه راحت راحت هست

عزیزدلم🥲💔اگه اونجا جاشون راحت تره بهتره هومنجا بمونه همون هر روز سر زدنتون خیلی خیلی بهتر هم هست خ ...

اره خب من اپارتمانم متاسفانه نه بالکن دارم نه حیاط ..اونجا مادرم حیاط دارن بازی میکنه حیاطشون ...اگه شرایطش داشتم حتما میاوردم پیش خودم..

میدونی چیه منم قبل اینکه تو بگی مثلا براش نون و کاکایو دادم نمیدونی با چه اشتهایی میخورن مثلا فک میک ...

بازم شما یه تحقیق کردی متوجه شدی کارتون به ضرر خرگوش هست دیگه انجام نمیدید ولی پدرم چند بار با من اومده دامپزشکی بازم کار خودش رو میکنه ولی به خدا در تراس رو قفل میکنم از اون قفل بزرگا میخرم کسی جز من نره اونجا😂

راستی حواستون به بخارو شوفاژ هاتون باشه خرگوش یه خانمی گوشش چسبیده بوده به بخاری سخوته بوده خرگوشش از درد اشک میریخت از چشمش😭

بازم شما یه تحقیق کردی متوجه شدی کارتون به ضرر خرگوش هست دیگه انجام نمیدید ولی پدرم چند بار با من او ...

وای خدا...از اون روز که گفتی گرما براش خوب نیس اصلن کنار بخاری نمیذارم بره...وقتی ازاده تو حیاطه وقتی میارمش خونه قفسش معمولا کنار پنجره ای جایی که خنک باشه میذارم زیاد گرمش نشه...من شنیدم یه اسپری هایی هست واسه تمیز کردن بدنش ..من تا حالا دوبار حمامش کردم با فاطه دوماه چون اطلاع نداشتم ...از این به بعد با اون اسپری ها تمیزش کنم به نظرت ؟؟؟

وای خدا...از اون روز که گفتی گرما براش خوب نیس اصلن کنار بخاری نمیذارم بره...وقتی ازاده تو حیاطه وقت ...

اصلا اصلا اونا فقط برای کاسبی هستن من خودم همون موقع که خرگوشم رو خریدم یدونه هم بهم انداختن یادم نمی آد چقدر قیمتش بود حالا خوبه خودش یکم وجدان داشت گفت به بدن خرگوشت نزن برای تمیز کردن وساسلش استفاده کن یکم که‌ گذشت بیشتر خوندم فهمیدم سم هست برای خرگوش همون رو ریختم دور توی ظرف اسپریش آب ریختم استفاده میکنم 

اگه خرگوشت توی جایی مثل نفن یا ماده ی شوینده رفت که تمیز کردنش با دستمال خیس ممکن نبود باید حمام ببریش در غیر این صورت اگه تو هم مثل من یکم وسواسی با دستما مرطوب جای جیشش و روی موهای تنش رو با دستمال که با آب مطوب کردی تمیز کن فقط خیلی خیس نباشه 

اصلا اصلا اونا فقط برای کاسبی هستن من خودم همون موقع که خرگوشم رو خریدم یدونه هم بهم انداختن یادم نم ...

وای مرسی...حالا تصمیم داشتم چن تا بخرم هی نرم پت شاپ...تو یه سایتی چن وقت پیش خوندم..

خوب شد سر خود نرفتم......ممنون واقعا...

وای مرسی...حالا تصمیم داشتم چن تا بخرم هی نرم پت شاپ...تو یه سایتی چن وقت پیش خوندم.. خوب شد سر خود ...

خواهش میکنم گلم💙

اینم بگم بهتره لوازم خرگوشت رو با مواد شوینده قوی نشوری درسته دسشوییشون رسوب میکنه ولی اون مواد تو دراز مدت باعث مشکل پوستی میشن 

آب خالی 

سرکه رقیق هر از چند گاهی برای ظرف دستشویی 

اگه خیلی مجبور شدی صابون رقیق خیلی کم 

بازم سوالی بود بپرس که شما مشکل من و پیدا نکنی خدایی نکرده من اینارو دیر فهمیدم 

خواهش میکنم گلم💙 اینم بگم بهتره لوازم خرگوشت رو با مواد شوینده قوی نشوری درسته دسشوییشون رسوب میکن ...

معمولا با اب داغ و یه دستمال که گذاشتمش برای همین کار تمیز میکنم...شوینده نمیزنم ...ممنون عزیزم...خسته شده بودم از بس یه مشکلی پیش میومد این سایت اون سایت بگردم همه حرفام یکی نبود ادم نمیدونست چیکار کنه....واقعا یه دنیا تشکر..😘😘😘 

قربونت💙💖

سلام عزیزم...ببخشید میگم خرگوشم موهاش خیلی میریزه  میتونه از چی باشه .؟؟؟بعد یه سوال دیگه معذرت میخام الان از دیروز دستشوییش کاملا بهم میچسبه با اینکه این روزا بهش یونجه میدم دیگه کاهو نمیدم..میتونه از گرما باشه ؟؟؟یه سوال دیگه داشتم دورت بگردم رنگ طبیعی ادرارش باید چجوری باشه ؟؟؟؟مرسی گلم..