2777
2789
عنوان

امام حسین چقدر بامرامه

208 بازدید | 39 پست

وای خیلی خجالت زده و شرمنده ام .من همیشه تو مشکلاتم برای شهدا خیلی نذر میکردم برای پیامبران برای شهدا برای امام رضا خیلی زیاد.یعنی از هر کی فک کنین التماس دعا داشتم به همه چی چنگ زدم هر امام زاده ای فک کنین هر نذر و ختم و نمازی فک کنین خوندم ولی یک بار حتی به دلم نیفتاد از امام حسین بخوام

بعد تنها کسی که کمکم کرد و به دادم رسید امام حسین بود واااای خداخیلی شرمندتم حسین جان

ازت نخواستم به فریادم رسیدی ازت بخوام چه میکنی یا حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور همه حاجت محال میگیرن ما حاجت معمولی هم نمیگیریم؟چادرشون سیاه تره یا نمازشون طولانی ترهیا روزه ش ...

من میدونی چند ساله گرفتارم .پونزده ساله؟ مشکل پونزده ساله داری؟

حالا من به امام حسین میگم اگه تا آخر هفته دردی که روی دل من برداشته نشه، نامرد عالمهدیگه نمیرم توی ر ...

نگو اینجوری.مرام و معرفتشو هیچکی نداره.انقدر خجالت زده ام بدجوری شرمندم کرد.گفت ب همه متوسل شدی غیر من اما من حاجتتو دادمicon دورت بگردم آقا جانم