2777
2789
عنوان

بوی سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 18 پست
اره راست میگه عزیزم بعضی وقتا کسی بکشه ممکنه لباس ماها بو بگیره ولی اینکه گفته سیگاریا اهل قلیون نیس ...

اره درستع ولی مثلا عموی من سیگاریه.خودش پا نمیشع واسه خودش ذعال قلیون بذاره و تنهایی واسه خودش بکشه هرزگاهی میبیمه دور همیم میاد و یکم میکشه اونجوری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته عزیزم مررسی😙😍پدر شوهر منم میکشه ولی نزدیکش ک میشی بوش از دو متری ادمو میزنه.ولی حالا گفتم شا ...

نه خیالت راحت باشههه دختر تو حرفات گفتی بارداری ذهنت رو از افکار منفی دور کن و فقط به خودت و بچت و شیرینی زندگی بعد از تولد نی نی فکر کن

در اخر هم برای من دعا کن ک شرایطم جور بشه و بتونم اقدامم رو شروع کنم

نه خیالت راحت باشههه دختر تو حرفات گفتی بارداری ذهنت رو از افکار منفی دور کن و فقط به خودت و بچت و ش ...

انشالله جور میشه عزیزم حتما دعا میکنم منم یکسال اقدام بودم ولی بی نتیجه تازگیا باردار شدم 😍