2777
2789
عنوان

بوی سیگار

1088 بازدید | 18 پست

سلام کسی هست؟  جدیدا لباسای شوهرم و قاب گوشیش بوی کمی  سیگار میده و وقتی ازش میپرسم میگه سرکار میکشن و لباس منم بو میگیره نمیدونم من باردارمو زیادی حساسم دقتم کردم نفسش و موهاش نمیده خودمم از کارام بدم میاد ولی اخلاقم اونجوریه رو یچیزی حساس میشم باید راستشو پیدا کنم و از دروغ متنفرم 

یبارم پرسیدم گفتش ک اونایی ک سیگار بکشن دیگه نمیتونن قلیون بکشن یا کلا نمیکشن یا کم میکشن اینم روزی دو بار قبیونش هست و میکشه درسته این حرف؟ یکیم اینکه شده پیشتون کسی سیگار بکشه و کل ور وسایلتون و لباساتون بو بگیره؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرخاله منم می‌گفت جایی که کار می‌کنه بقیه میکشن ولی کاشف به عمل آمد سه ساله می‌کشه 

خیلی حرفه‌ای بوش رو پنهان میکرد

آدامس هم زیاد میخورد

ولی خب حساس نباش الان همه میکشن 

تو نوجوانی بده چون نوجوان سست هست ممکنه سراغ خدای نکرده مواد هم بره ولی شوهرت باشه خیلی گیر نده

همسر من چون ک اکثر همکاراش سیگاری هستن همیشه لباساش و حتی موهاش بوی سیگار میده اما دهانش نههه...داداشمم سیگاریه اون دهناش هم بوی سیگار میده اینطوری تشخیص بده...

و در نهایت یه نکته ای ک هست منم از دخانیات متنفرررررررم اما اگر یه روزی همسرم لب به سیگار بزنه ازش میخوام ک با خودم در میون بزاره و خیلی بابت این قضیه بهش سخت نمیگیرم و زندگیم رو تباه نمیکنم سیگار کشیدن یا نکشیدن یه انتخابه ک هر شخص میتونه داشته باشه مثل مصرف فست فود یا مصرف عذاهای سالم اینطوری با خودت استدلال کن

پسرخاله منم می‌گفت جایی که کار می‌کنه بقیه میکشن ولی کاشف به عمل آمد سه ساله می‌کشه  خیلی حرفه ...

ن خودشم میخنده میگه اخه فک کن منو سیگاار ؟ کلا یبار قبلا با داییم کشیدم در حد تست همون بود منم با قلیدنش کنار اومدم حتی گاهی خودمم باهاش میکشیدم ولی سیگار دیگه واسم یجوریه 

ن خودشم میخنده میگه اخه فک کن منو سیگاار ؟ کلا یبار قبلا با داییم کشیدم در حد تست همون بود منم با قل ...

آهان پس خیالت راحت

چون اگه محیط کوچک باشه یا ساعات بیشتری با افراد سیگاری باشه احوال بو گرفتن هم هست

همسر من چون ک اکثر همکاراش سیگاری هستن همیشه لباساش و حتی موهاش بوی سیگار میده اما دهانش نههه...دادا ...

درسته عزیزم مررسی😙😍پدر شوهر منم میکشه ولی نزدیکش ک میشی بوش از دو متری ادمو میزنه.ولی حالا گفتم شاید مارکش و اینا فرق کنه 

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=623354  میشه لطفا بهم رای بدید 🙏خیلی کم مونده.... منم واستون صلوات میفرستم 🙃 لطفا هرکی رای داد بهم بگه🙏🤕💚

من در جهنم خودم را یافتم بدون تظاهر،درمیان عربده های پاک ترینشان!💚