زهرا۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 عنوان حانوما این بی بی چک مثبته؟ 1152 بازدید | 99 پست سلام دوستان من تنبلی دارم دوماهه دارم کلومیفن میخورم امروز یک روزه که از موعدم گذشته به نظرتون امکان بارداری هست؟خودم که امیدی ندارم چون همش حالتای پریود رو دارم دل درد و...همش فکر میکنم الان میاد دارم سعی میکنم عکس بذارم ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️ 1400/08/18 | 08:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 ای جانم تاپیک بی بی چک😍😍😍😍گذاشتی مرا بلایک😍💛 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
v_aram عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1801 یک روز گذشته لامصب بزار یک هفته بگذره بعد 😂 مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
زهرا۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 یک روز گذشته لامصب بزار یک هفته بگذره بعد 😂 😂 طاقت نیاوردم ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
زهرا۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 نمیدونم چرا عکس نمیاد اسکرین گرفتم میزنم رو گزینه عکس که بذارم اینجا نمیاد ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
v_aram عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1801 😂 طاقت نیاوردم خسته نباشی دلاور مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
رزاااااااا عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 1628 انشالله منم فردا عکس بی بی چک مثبتم رومیزارم من مامان دو تا فرشته ام .دخترم هلن و پسرم کارن.... معجزه های خدا تو زندگی ایم..خدایا ممنونم
زهرا۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 چیکار کنم عکس بیاد؟ ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
v_aram عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1801 انشالله منم فردا عکس بی بی چک مثبتم رومیزارم بچه سومو بارداری بسلامتی ؟ مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 انشالله منم فردا عکس بی بی چک مثبتم رومیزارم انشاءالله😍😍😍😍منم تگ کنیییییبد😘😘😘😍😍😍😍😍💛💛💛💛💛 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
رزاااااااا عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 1628 بچه سومو بارداری بسلامتی ؟ نه عزیزم. چشم به راهم ..اسم دوقلوهایی هست که سه سال پیش تو شش ماهگی حاملگی از دست دادم .ای وی افی بودم من مامان دو تا فرشته ام .دخترم هلن و پسرم کارن.... معجزه های خدا تو زندگی ایم..خدایا ممنونم
زهرا۱۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 637 برم آپلود کنم ببینم میاد ❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️
eshghepastil عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2326 ان شاءالله که نی نی خوشگل بیاد بغلت..عزیزم میشه بیای تاپیک اخرم و بهم رای بدی منم برات سوره توحید و حمد بخونم؟ میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین