2777
2789
عنوان

طلام گم شد تو عروسی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126809 بازدید | 438 پست

عقد بودم انگشتر گم کردم خونه خواهر شوهر😂😐

نامزدم انقد ریلکس بود فک میکردم اون برداشته

میگفت فدای سرت

رفته بود خونه مادرش میخواسته بهم زنگ بزنه چی بگه حالا نمیدونم

نزاشته بود..

تهش پیدا شد..

وتهش جداشدم:)

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه بد مرد گنده انگار بچه بازیه زندگی و توام دوست دخترشی برداشته بلاک کرده

تو زندگی اون کاربر دیگه هم فتنه انداختی.عحب.سکوت میکردی بهتر بود

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اره بابا با یه لحن فوق وحشتناک اومد هی سرزنش کرد حواست کجا بود و چرا با نخی چیزی نبستی منم گفتم الان ...

چه وزه هایی هستن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم من سرویس عروسیم،یه نیم ست،حلقه خودمو وشوهرم انگشتر نشونم،ست گردنبندوان یکاد پسرم،وان یکادی ک م ...

متاسفم.لعنت به دزدا،چی شد کجا گذاشته بودی دزد برد ؟

من چند سال پیش یه سویشرتم دزدیدن هنوزم که هنوزه یادش میفتم اون شخص نفرین میکنم چون توی وضع بد مالی خریدمش

حق داری تا مدت ها هم یادت نره

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ببین کی؟من یه نذری الان تو دلم برات کردم انشالله پیدا میشه

تو روخدا برا منم ی نذری کن باردار باشم دوروزه پریودیم عقب افتاده رابطه هم داشتم اما میترسم تست بزنم منفی باشه

فقط هر نذری کردی بگو نذرم رو ادا کنم

یک روز بعد از عقدم همه فامیلای مادری خونه مون بودن

انگشتری که پدر شوهرم بهم داده بود سر عقد رو گفتن ببینیم

دادم بهشون دست به دست کردن و حرف تو حرف

یهو دیدم انگشترو بهم ندادن

به هرکی میگفتم میگفت دست من نیست

کل خونه رو گشتیم

حدود یک ساعت

یهو دختر خاله ام گفت عه اشتباهی رفته بود تو کیف من

دزدیده بودش بعد دید ممکنه کیفشو بگردم خودش اوردش

منم همین میگم شوهر من تو عقد هرچی میشد قهر میکرد جواب رو نمیداد دیگه ول میکرد همچی روالانم با وجود ی ...

چقدر بچه هستش....بلاک کردن دیگه چیه دارین باهم زندگی میکنید اونوقت بلاکت کرده....یادمه دوستم با شوهرش بحثش شده بود بلاکش کرده بود با یه خط دیگه زنگش زد من کنارش بودم بهش گفت آخه دیوونه من شب تو خونه تو رو میک....م اونوقت تو مث بچه ها من و بلاک میکنی.