2777
2789
عنوان

طلام گم شد تو عروسی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126888 بازدید | 438 پست

عزیزم ذکر انالله و انا الیه راجعون برای چیزای گمشده عالیه .. اینو قبلا من جایی خونده بودم بعد بارها برا چیزایی ک گم کردیم خوندمش فوری پیدا شد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ گرم😭😭😭😭

سوره نصر زیاد بخون ب نیت پیدا شدنش، منم برات خوندم، هر وقت چیزی گم میکنم میخونم خداروشکر زود پیدا میشه، ان شاءالله پیدا میشه بهتون زنگ میزنن بیاد تحویل بگیرید

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

جلوی ضررهروقت بگیری منفعته

این مردروباید به غلطکردن بندازی وگه ادامه دادن باهاش اشتباهه هزار تا مشکل بعداهاممکنه پیش بیادالان عقدیحرف نمیزنه اون موقع احتمالا رفتارای بدتری داره

قضا وبلا بوده گرفته به مالتون مگه عمدا انداختیش ؟مگه بهت شک داره؟؟؟؟ توالان بیشتر از هرکسی به دلداری نیاز داری

دوماه بعدعقدم اونم عقد سنتی وشناخت درحد صفر من وشوهرم ازهم سرویس طلامو النگوهامو و کلی طلای سنگینمو دزد آشنا از خونمون زد بماند دوسال بعد دزد پیدا شد وپول طلاها برگشت

میدونی اولین عکس العمل نامزدم چی بود؟ میخندید میگفت شوخی میکنی ؟من فکرکردم خودش برداشته داره اذیتم میکنه

به احدی نگفتیم جز خانواده خودم و فقط خودشخص شوهرم

خیلی سخت بود اصلا به مرز دیوونگی رسیدیم هزارتا فکروخیال میکردیم ولی گذشت بهرحال

من خودم دیگه اصلا طلا استفاده نمیکنم.فقط حلقه ی عروسیم.

والا به استرسش نمی ارزه.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.

ما روستا هستیم بعد تو یک روز بارونی داشتم میرفتم آرایشگاه که انگشتر نشونم گشاد بود از دستم افتاده بود بعد از یکسال دقیق توی یک روز بارونی دوباره یک پیر زنه داشته از همون کوچه رد میشده که می بینه یک چیز داره برق میزنه لای گل ها که انگشتر من بودش تو مسجد اعلام کردن یک طلا پیدا شده نشونی هاشو بدید بیاید بگیرید منم نشونی رو گفتم و گرفتم انگشتره کج شده بود کاملا و رفتم فروختمش یکی دیگه گرفتم

جلوی ضررهروقت بگیری منفعتهاین مردروباید به غلطکردن بندازی وگه ادامه دادن باهاش اشتباهه هزار تا مشکل ...

خداروشکر مالت برگشته

دزد اشنا بود؟

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

من سه تا اتفاق اینطوری برام افتاد

یکی توی عقد بودم و رفته بودم خونه مادر شوهر، وقتی رفتم خونه دیدم لنگه گوشواره سرویسم نیست .به شوهرم گفتم ، گفتند توی خونه پیدا کردند ولی تا خودم نگفته بودم به روی خودشون نیاوردند که پیداش کردند

مورد دیگه اوایل خونه داریم رفتیم عروسی و شب آخر شب رسیدیم و وقتی صبح شوهرم داشت می رفت سر کار ، دم در جلوی آسانسور گردنبند سرویس افتاده بود یعنی بیرون واحد افتاده بود تا صبح ، اونم من متوجه نشده بودم

و یکبار هم داشتم با اسنپ می رفتم مهمونی خونه عموی شوهرم ، دست زدم به گوشم دیدم گوشواره ام نیست ، دیگه توی اسنپ رو گشتم به اسنپیه گفتم اگه چیزی پیدا کردی مال منه و مراسم مدام فکرم دنبالش بود ، تا رفتم خونه و دیدم توی اتاقی که لباس عوض کردم افتاده