دارم میمیرم همیشه دستم بود انگشترم هیچوقت نیوفتاد همینکه رفتم عروسی افتاد برای اولین بار مثلا رفتم عروسی همسرم تازه عقد کردم آبروم رفت همه دنبال طلام انقدم مواظبش بودم همش دستم بهش بود که نیوفته تا آخر افتاد بزرگ بود مثلا طلای عروسیم بود😭😭😭😭😭دارم میمیرم شوهرم اصن انقد اعصابش خورده خودم ک نهار خورده بودم. شامم نخوردم این گم شد😭💔
اسی واکنش شوهرت طبیعیه الکی چیه تو دل اسی رو خالی میکنید بالاخره اونم زحمت کشیده برا اون انگشتر دعوا که راه ننداخته فقط حرف نمیزنه .اونم بخاطر گم شدن عصبانیه نه بخاطر شخص خود اسی .اسی انشالله پیدا میشه
ما هم چندین و چند بار طلا گم کردیم نگران نباش مال حلال جایی نمیره یا گردنبند داشتم من بعد ۷ سال دم در خونمون پیدا شد مادرم ی تجربه مشابه شما داشت ی دستبند گم میکنه اون قدیما طلاها خیلی سنگین تر بودن فک کن ۴۰ گرم طلا گم میکنه فرداش مسئول تالار زنگ نمیزنه میگه پیدا شده اینا رو گفتم دلت آرامش بگیره تو بگو ده سال بعد اصلا ولی اون مال حلال پیدا میشه جای دوری هم نمیره خیالت راحت
جلوی ضررهروقت بگیری منفعتهاین مردروباید به غلطکردن بندازی وگه ادامه دادن باهاش اشتباهه هزار تا مشکل ...
حالا خوبه میگین اول که با خنده گفته فک کرده شوخی میکنینین بعد به جنون رسیده از ناراحتی چرا میخوای الکی بگی شوهر تو واکنش خیلی خوب بوده شوهر اسی نه هم چه معلوم اگه تو تالار همه نمیفهمیدن به کسی دیگه ای میگفت
یادمه رفتیم عروسی، دخترم تو کریر بود خواهرم باهاش بازی میکرد یهو دید دستبندش نیست کل تالارو کشتیم پیدا نشد من اومدم دخترمو بغل کنم شیر بهش بدم دیدم زیر دخترمه شانس آوردیم قطعا زمین میفتاد کسی که پیدا میکرد نمیداد دستبند سنگینی بود تو این گرونی کی طلا پس میده مگر خیلی با وجدان باشه که الان گشنگی به وجدان غلبه میکنه متاسفانه
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
من پارسال تابستون خونه مامانم ۴ گرم انگشتر و گم کردم هر جارو فک کنید گشتم خونه مامانمم که انگار بازار شامه اخرم پیدا نشد هر بار طلا گرون میشه داغ دل من تازه میشه
اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
داخل کیف یا چمیدونم جیب مانتو یا کاپشن و.... رو نگاه کن خیلی مواقع می بینی آدم یه جاهای گم می کنه که فکر شو نمی کنه ، خواهرم بچه بود گوشواره شو گم کرده بود بعد چند ساعت نگو لباس عوض کردنی به داخل لباسش گیر کرده در اومده مامانم موقع شستن دیده بود .