2777
2789
عنوان

طلام گم شد تو عروسی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126888 بازدید | 438 پست
دقیقا من نامزدی کور بودم کوری سری اتفاق افتاد نادید گرفتم الان بعد ۱۴سال حس میکنم جز طلاق راهی نیست ...

بله عزیزم توی دوران عقد و نامزدی آدم دوست نداره بعضی واقعیات رو ببینه بفهمه بعد چندساله بیدارمیشه ومیبینه راهی ندارن

رفتار نامزد استاتر واقعا برام شوک کننده بود اینکه باهاش حرف نزده بیچاره شام نخورده حتی جواب پیامشم نمیده بخاطر یه طلا که میشه عوضشو خرید میشه دلداری داد میشه گفت فدای سرت تنت سلامت باشه حالا هرچقدر هم توی دلش ناراحت باشع

زندگیم فقط همسرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد امام باقر علیه السلام بود ن شهادت

اون اول رجب (یک دی) بود عزیزم فردا سه رجب شهادت امام هادی علیه السلام هست

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

بله عزیزم توی دوران عقد و نامزدی آدم دوست نداره بعضی واقعیات رو ببینه بفهمه بعد چندساله بیدارمیشه وم ...

من دیدم جواب نداد. براش ارایشگر داماد فرستادم گفتم توام برا عروسیمون برو اینجا درآورد گفت تو چرا باید فالو داشته باشی آرایشگاه مردونه رو😭ای خدا من خودم برا طلا اعصابم خراب این تو فکر چیه

الله اکبر حتی تلویزیونم طنز نذاشت امشب تقویم ندارین شما؟؟؟؟؟🖤🖤🖤

امشب شهادت بود نمیدونم تلویزیونم کلا نمیبینم پسرم فقط پویا میبینه

تقویم نگاه نکردم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

اخی انشالله که پیدا میشه

مامان من یه سری تو فرح اباد میره تو دریا انگشتر پنج گرمیش گم شد

من خودم تو عروسی دختر جاریم بعد که از عروس کشون برگشتیم دیدم دستبندم نیست شوهرم جلوی اون همه ادم که غریبه هم بود خیلی رو به داداشش گفت با این گیج بازیاش همیشه میرینه به پولای من 😐 اصلا تا حالا یه ده هزارتومنی هم گم نکردم. جاریمم واستاد کلی منو سرزنش کردن با اونم بحثم شد درجا رفتم تو ماشین و با چراغ قوه گشتم زیر صندلی برق زد و پیدا شد اومدیم خونه کلی گریه کردم به شوهرم گفتم تو باید تو جمع میگفتی عیبی نداره اتفاقیه که افتاده نه که منو ضایع کنی تازه پر رو پررو برگشته میگه ارهههه باید بوستم میکردم میگفتم فدای سرت

بله عزیزم توی دوران عقد و نامزدی آدم دوست نداره بعضی واقعیات رو ببینه بفهمه بعد چندساله بیدارمیشه وم ...

منم همین میگم شوهر من تو عقد هرچی میشد قهر میکرد جواب رو نمیداد دیگه ول میکرد همچی رو

الانم با وجود ی بچه دیشب بحثمون شد امشب مونده سرکار بلاکمم کرده منم گفتم طلاق میگیرم از طلاق فقط میترسه منتها از همه ی رفتاراش خسته ام

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
اون اول رجب (یک دی) بود عزیزم فردا سه رجب شهادت امام هادی علیه السلام هست

ممنون ک گفتی چون من خیلی به عزای معصومین احترام میزارم

یا امام هادی