2777
2789
عنوان

طلام گم شد تو عروسی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126888 بازدید | 438 پست

بی خیال...منم انگشتر عقدم گم کردم جواهر بود...یک هفته گشتمش ولی پیدا نشد.....شوهرم همون هفته اول ناراحت بودبعدش فراموش شد......برای دارایی از دست رفته همان لحظه افسوس میخوری ...مواظب باش خودت را زیباییت را جوانیت را ارزان گم نکنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ گرم😭😭😭😭

خواهرمم یه بار اینجور شد دختر خاله عروس قشنگ ورش داشته بود

خواهرم داشت گریه میکرد برش گردوند

منم طلا گم کردم زور داره ولی گفتم بدرک بخدا منمچنددد بار گم کردم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

خاله منم یه بار تو عروسی انگشتر سر سرویسش رو گم کرد یه بار هم حلقه برلیان خیلی سنگینش رو

من خودم با طلای زیاد انداختن توی مهمونی و عروسی مخالفم. همیشه هم به شوهرم میگم آدم هرچی تو چشم مردم نباشه زندگیش راحت تر و بی دردسرتره

جاری چیکاربود؟؟؟؟چقد پرومن باشم به خاهرم حرف نمیزنم ،دلداری میدم

اره بابا با یه لحن فوق وحشتناک اومد هی سرزنش کرد حواست کجا بود و چرا با نخی چیزی نبستی منم گفتم الان موقع سرزنش کردن نیستا گفت چرا اتفاقا موقع اش الانه تا یاد بگیری حواستو جمع کنی گفتم اگه بره هم از جیب شوهرمن رفته لازم نیست نگران باشی تو باز گفت نگران نیستم تو گم کردی من نگران باشم بعدم که من ادامه ندادم رفتم ماشینو ببینم

قبلشم شوهرش عین لاشخورا خیلی جدی به شوهرم میگفت من امشب میرم همونجایی که رفتیم عروس کشون و میگردم اگه پیدا کردم باید پنج تومن بدی بهم 😐😐خداروشکر پیدا شد وگرنه اینا از خوشحالی میمردن

خاله منم یه بار تو عروسی انگشتر سر سرویسش رو گم کرد یه بار هم حلقه برلیان خیلی سنگینش رو

خد ایی ا نگشتر چه جوری گم کرد

ا ون وسط وضو گرفته ؟

حا لا گوشواره گردن بند میفته ا نگشتر چه جوری گم کر ده