2789
تلاشتو بکن تاپیک های قبلی تو دیدم میخواستی پرستاری هم بکنی تو هنوز تا سی سالگی وقت داری ب خودتو زندگ ...

چیزی نمیتونم بگم چند روز انقدر تاپیک خودکشی دیدم سرم درد میکنه حالم واقعا خوب نیست 😔

شما پیر مرد میشه بحث نکنی با من ولی ببخشید مجبور میشم دیگه جواب ندم بی ادبی نباشه ولی نمک میزنی  ...

میخوام ی چیزی بهت بگم نپری روم..تو مسعول کارایی هستی ک میکنی و اصلا ب کسی مربوط نیس..شاید بزرگتر بشی ازدواج کنی و خوشبخت بشی اصلا معلوم نیس چی برات پیش بیاد..اما اینکه بگی خونوادم مقصرن فقط خودتو گول میزنی...میشه زن متاهل خود ارضایی کنه و بگه گناهم‌گردن شوهرمه؟؟؟؟؟پس هر کسی گناهش گردن خودشه ..

ادم نمیتونه بگه چون فلانی این بلا رو سرم اورد پس منم انتقال میگیرم و هر کاری بکنم حقشه و مقصر خودشه..مقصره اما ما میتونیم بسپاریم ب خدا...زمین گرده قشنگگگگگ ی جای ازش انتقام میگیره ‌ک فکرشم نمیکنی..این دنیا هم حساب کتابی نباشه اون دنیا هست..موفق باشی عزیزم

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام ی چیزی بهت بگم نپری روم..تو مسعول کارایی هستی ک میکنی و اصلا ب کسی مربوط نیس..شاید بزرگتر بشی ...

مثال خوبی زدی دقیقا وقتی زنی شوهر کنه ولی شوهرش نتونه نیاز جنسی اون رو کاملا برطرف کنه چه ایرادی داره طرف خودارضایی کنه 

حالا گناه کدوم بیشتر بره خودارضایی کنه یا با مرد دیگه هم خواب بشه نمیشه گفت گناهش کردن شوهرش هست چون میتونه طلاق بگیره ولی اگه شوهرش از روی ذات بد هم خوابی نکنه و زن نت نه طلاق بگیره بله گناهش گردن شوهرش هست حتی اگه با مرد دیگه هم خوابی کنه 

وقتی مردی نمیتونه نیاز زنش رو تامین کنه و اجازه طلاق نمیده زن هم نیاز به ارضا شدن داره پس بدون شک گناهش گردن شوهرش هست 

حالا دقیقا من وقتی آرامش ندارم نمیتونم آرامش داشته باشم خدا هم خودش منو از زمین ور نمیداره پس خودکشی گناهی نیست گردن من باشه تا هزار سال مثال بزنی مثال میزنم و دلیل میارم خودکشی گناه من نیست خودکشی مرگ قشنگیست 

مرگ مادری مهربان هست که به همه درد ها پایان میده 

مثال خوبی زدی دقیقا وقتی زنی شوهر کنه ولی شوهرش نتونه نیاز جنسی اون رو کاملا برطرف کنه چه ایرادی دار ...

تو کلا خاموشی ..درسته تمام حرفات زن بره با ی مرد دیگ همخابشه گناه نیس باشه چون مردش نیازشو برطرف نمیکنه...نمیدونم کجا و با چ خونوادایی بزرگ شدی ک ۲۵سالته ولی عاقل نیستی...من کسایی رو دیدم ۱۵سالهههه عاقللللل...از خدا میخوام ک راحتت کنه.روز خوش

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
تو کلا خاموشی ..درسته تمام حرفات زن بره با ی مرد دیگ همخابشه گناه نیس باشه چون مردش نیازشو برطرف نمی ...

اره من عاقل نیستم 

تا شما عاقل دانا بالغ همچی تموم 

ول کن بزار من بی عقل به کار خودم برسم از دست شما دانشمندان خسته شدم نمیشه که همه عاقل باشن وگرنه مملکت گل و بلبل میشه بزار چهار تا 

آدم گمراه هم باشن 

ولی اینو بدون اگه من نا عاقل نبودم تو به خودت نمیگفتی عاقلی راه دهری اشتباه میری منم دارم اشتباه میرم ولی کاری با راه کسی ندارم 

ممنون ایشالا خدا هر چه زود تر خلاصم کنه بلکه دعای شما به گوش خدا برسه 🤲

بله هرکسی تو قبر خودش خاک میشه کاملا درسته  ولی من میتونستم به دنیا نیام  و اگه الان این ...

تاپیکهاتون رو خوندم درک شرایط شما سخته براتون ارزومیکنم هرچه زودتر به شرایط مطلوب زندگی برسیدتوبیو زدید کاردانی دارید چه رشته ای؟بریدبیمارستان خصوصا بیمارستانهای خصوصی درخواست بدید برای کار اگررشتتون مرتبط با بیمارستان باشه درخواست کمک بهیاری بدید اگر مرتبط نیست درخواست بدید برای کادر خدماتی چون برای کادر فنی و اجرایی سخت نیرو جذب میکنن ،اونجا جا افتادید از طریق مشاوره سعی کنید مشکلات روحیتون رو مدیریت کنید اگر اقدام کردید حتما خبر بدید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
تاپیکهاتون رو خوندم درک شرایط شما سخته براتون ارزومیکنم هرچه زودتر به شرایط مطلوب زندگی برسیدتوبیو ز ...

نه رشته تحصیلیم ربطی نداره 

من از بیمارستان فراری هستم بعد زمانی که بخش اعصاب بستری بودم این پیشنهاد رو دادم قبولم نکردن چون بخاطر شرایط جسمی که دارم توان هر کاری ندارم و بخاطر شرایط روحی هم واقعا دیگه تحمل درد دیدن بیماری ندارم 

انقدر بیماری ها دیدم فوتی دیدم تخت بغلی خودم اتاق بغل خودم 

ممنون از این حد اقل مشکلات رو درک کردید و پیشنها  دادید برای من ارزش مند هست 

ولی دیگه تحمل درد ندارم واقعا بعد یکی تلاش میکنه برای زندگی که 

حدف داشه باشه بخواد زندگی کنه من واقعا برام هیچ چیز دیگه ارزش نداره هیچ هیچ 

وقتی نتونی ازدواج کنی نتونی شاد باشی دیگه بدرد نمیخوره 

خیلی ۱۰ سال هر شب به مرگ فکر میکنم هیچ جیز برام لذت بخش تر از یک خواب راحت نیست خوابی که هرگز بلند شدنی نداشته باشه 

وقتی نه عشق به والدین نه دوست نه هیچ کس از مرگ خیلی بد تر رو تجربه کردم وقتی نه دست نوازشی نه مهر مادری هیچ ...😔😔

سلام عزیزم برای رسیدن به موفقیت در همه ابعاد زندگی ازجمله پول و آرامش و روابط خوب و سلامتی ، برو سایت عباس منش دات کام و فایل های رایگان عباس منش رو گوش کن.چون دوست دارم واز ته قلبم دوست دارم موفق بشی این کامنت رو برات گذاشتم.خواهش میکنم حتما این برو .این همه کتاب وسریال بیهوده دیدی و وققتتو تلف کردی ، حالا ارزشش رو داره که این سایت رو امتحان کنی و فایلای رایگان رو گوش کن بعد تصمیم بگیر که آیا میخوای  این سایت رو ادامه بدی یا نه. شاد باشی عزیزم