2789
والا الان ادمایی ک سالمن هیچ محدودیتی هم ندارن اکثرا بیکارن😐کاش هیچکدوم از آدما هیچ مشکلی هیچ ناراح ...

من با این که مشکل دارم بیکار نیستم نمیتونم بیکار بشینم ولی خوب منبع درآمد اونقدر نیست بتونم خرج کامل خودم رو با اجاره خونه در بیارم 

اینو میدونی ک قضاوت گناهه ولی خودکشی گناه نیس😂😂😂اعتقادت منو کشت😂😂👌

آره قضاوت تو داری انجامش میدی در مورد یکی دیگه 

ولی خودکشی من گناهش گردن والدین من هست که وقتی توانایی ندارن نباید بچه بیارن وقتی رفتار درست بلد نیستن نباید صاحب بچه بشن بله گناهش کردن اوناست 

دلی قضاوت تهمت و.... اینا تو داری انجام میدی در مورد کسی دیگه پس گناه کاری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و اینکه انسانی ک ب خدا اعتقاد نداشته باشه باید ازش ترسید.. حالا همین خانوم استار فردا میاد مث بعضیا ...

خوب شما باور نکن میتونی راحت بگذری 

ولی وقتی شرکت کردی پس باید قبولش کنی و هم دردی کنی 

کسی شماره اجبار نکرد قبولش کنی ولی حق هم نداری وقتی قبول نداری حرفی بزنی من هم خیلی چیز ها رو قبول ندارم وقتی تاپیک شو میبینم خیلی راحت رد میشم یا میخونم ولی نظری نمیدم  

آره قضاوت تو داری انجامش میدی در مورد یکی دیگه  ولی خودکشی من گناهش گردن والدین من هست که وقتی ...

بعد تو فک کردی فقط خودت مشکل داری و..ک بری خودکشی کنی و گناهش گردن خونوادت باشه عزیزم..فک کنم شما خیلی بچه ایی

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
خوب شما باور نکن میتونی راحت بگذری  ولی وقتی شرکت کردی پس باید قبولش کنی و هم دردی کنی  ...

اینجا نظر دادن اختیاریه و من دوس دارم بگم‌ک باور نمیکنم ب شما مربوط میشه؟؟؟؟؟

بعد تو فک کردی فقط خودت مشکل داری و..ک بری خودکشی کنی و گناهش گردن خونوادت باشه عزیزم..فک کنم شما خی ...

من همچنین فکری نکردم نمیکنم که فقط خودم مشکل دارم من مشکلاتی رو دیدم تو افراد که حتی شما فکرش هم نمیتونی بکنی 

کلی بحث خودکشی چیز دیگه هست بله گناه هر کسی که خودکشی میکنه والدینش هست بدون شک باز میگم شما میتونی این اعتقاد من هست شما هم اعتقاد خودت رو داری 

ولی یکم فکر کنی میبینی که گناه تمام خودکشی ها والدین هستن 

اینجا نظر دادن اختیاریه و من دوس دارم بگم‌ک باور نمیکنم ب شما مربوط میشه؟؟؟؟؟

نه مربوط نمیشه راحت باش هرکسی رو تو قبر خودش می‌خوابونند 

نه خودکشی اون به من ربط داره نه حرف شما 

و نه افکار اعتماد اون و من به کسی ربط نداره 

من همچنین فکری نکردم نمیکنم که فقط خودم مشکل دارم من مشکلاتی رو دیدم تو افراد که حتی شما فکرش هم نمی ...

میشه سنتو بگی؟؟

من همچنین فکری نکردم نمیکنم که فقط خودم مشکل دارم من مشکلاتی رو دیدم تو افراد که حتی شما فکرش هم نمی ...

حالا شما اعتقادداری گناه خودکشی برگردن والدینه من کسی رو سراغ دادم که کلی از زمینهای یه بنده خدا رو با وقاحت به نام خودش زده بود و حرف اون طرفم به جایی نرسید و لی این مال حرام خور به شدت اعتقاد داشت هرکسی که از فردی ناراحت باشه سرپل صراط میارن و اینقدر میزنن و عذابش میدن که بگه گذشتم 😄😄😄😄البته الان این حروم خور یه سالی هست مرده نمیدونم واقعا براش از شاکیاش حلالیت گرفتن یا نه ولی اون خانومی که حقش خورده شدم چند سال پیش فوت کرد و الان هردو در محضر خدا هستن ولی یه کم تعقل بد نیست همه ما مسئول اعمال خودمونیم به همین خاطره که هر کسی بعد از مرگ حریم و قبر خود رو داره 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
حالا شما اعتقادداری گناه خودکشی برگردن والدینه من کسی رو سراغ دادم که کلی از زمینهای یه بنده خدا رو ...

بله هرکسی تو قبر خودش خاک میشه کاملا درسته 

ولی من میتونستم به دنیا نیام 

و اگه الان این حال و روز رو دارم فقط بخاطر رفتار اون هاست 

سر بی توجه هاشون سر این که همیشه باهم دعوا داشتن ولی ۴ تا بچه آوردن  دلیل نداره باهم مشکل دارن ولی بچه بیارن میخوام داد بزنم حالم بده خیلی داغونم 😔😔😔😔

من با این که مشکل دارم بیکار نیستم نمیتونم بیکار بشینم ولی خوب منبع درآمد اونقدر نیست بتونم خرج کامل ...

تلاشتو بکن تاپیک های قبلی تو دیدم میخواستی پرستاری هم بکنی تو هنوز تا سی سالگی وقت داری ب خودتو زندگیت ی تکونی بدی عوضش کنی تو لایق بهترینایی اگه خونواده برات کم گذاشتن مهم نیس الان دیگ بزرگ شدی خودت باید واسه خودت ی کاری بکنی با درس خوندن کار کردن سختی کشیدن تا روی خوش زندگی رو ببینی زندگی خوب با سختی کشیدن بدست میاد نا امید نباش عوض اینکه این افسردگی کهنه رو تو خودت پرورش بدی یه یا علی بگو و تصمیم بگیر از این ب بعد خوب زندگی کنی من ۱۹ سالمه منم افسردم از ۱۵ سالگی کلی بدبختی کشیدم تا الان ولی امیدم ب اینه ک سال بعد دیگ اینجوری نباشم وگرنه خودم تموم میکنم این زندگی رو توام امید داشته باش چند سال ب خودت فرصت بده زندگی تو خوب بساز تا جایی ک ازت فهمیدم این ده سال رو با نا امیدی گذروندی کسی ک نا امیده تلاشی برا زندگیش نمیکنه ب خودت امیدوار باش حداقل تلاشتو بکن الان فرصت داریا نزار بعد ها پشیمون شی اگه چیزی هم عوض نشد لا اقل میگی من تلاش کردم برا زندگیم ن ک خودتو سرزنش کنی بگی همه زندگیم رو با افسردگی گذروندم موفق باشی:(