2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب وقتی مریض میشی چیزیت میشه جراحی لازم باشه باید بکنی دیگ حالا بعدش باید غصه بخوری ک چرا انقد جراحی ...

خدا نکنه کسی بستری بشه یا جراحی کنه چه برسه به تعداد بالا 

ترسی از جراحی ندارم دیگه بدنم نمی‌کشه وقتی محیط بیمارستان میبینم حالم بد میشه 

خدا نکنه کسی بستری بشه یا جراحی کنه چه برسه به تعداد بالا  ترسی از جراحی ندارم دیگه بدنم نمی‌ک ...

وقتی از همه چیزو همه کس از این زندگی خسته میشی میبری

فقط ب مادرت فک کن اینو ب اسی هم گفتم کاری نکن ک جیگرشو بسوزونی نزار از ب دنیا اوردنت از زحمت هایی ک برات کشیده پشمون شه مشکلت آنچنان هم جدی نیس خیلیا هستن حالشون از تو بدتره بیماری نا علاج دارن ک با هیچ جراحی خوب نمیشه ب آینده فک کن ببین اگه بخوای میتونی همون طور ک دوس داری زندگی تو بسازی 🙂

بودم دیگه نشد ادامه بدم سر عمل قلبم چون پلیت داشتم یک سال استراحت باید میکردم بعدش باز جراحی کردم پش ...

اگه میتونی ادامه بده خودتو سرگرم کن تا دیگ وقت نکنی ب ناراحتیات فک کنی

وقتی از همه چیزو همه کس از این زندگی خسته میشی میبری فقط ب مادرت فک کن اینو ب اسی هم گفتم کاری نکن ...

دقیقا بیشترین آسیب رو والدین بهم وارد کردن از خیلی چیز ها خبر نداری عامل اصلی مرگ من همین والدین هستن مهر مادری ندیدم که مهری داشته باشم بهش 

دقیقا بیشترین آسیب رو والدین بهم وارد کردن از خیلی چیز ها خبر نداری عامل اصلی مرگ من همین والدین هست ...

خو تو پسری میتونی مستقل شی از پیششون بری یجا دیگ زندگی کنی اگه باهاشون اذیت میشی ازشون جدا شو

خو تو پسری میتونی مستقل شی از پیششون بری یجا دیگ زندگی کنی اگه باهاشون اذیت میشی ازشون جدا شو

چند بار خواستم به چه پولی چه پسندازی 

رفتم خونه بگیرم انقدر کرایه بالا بود نشد 

بعد جایی کار به همین راحتی نمیدن باشه هم برای من خیلی سخته چون محدودیت های جسمی دارم

چند بار خواستم به چه پولی چه پسندازی  رفتم خونه بگیرم انقدر کرایه بالا بود نشد  بعد جایی ...

والا الان ادمایی ک سالمن هیچ محدودیتی هم ندارن اکثرا بیکارن😐کاش هیچکدوم از آدما هیچ مشکلی هیچ ناراحتی نداشتن💔🙃

من سالم نیستم نه خودمم قبول دارم  که چی این حرف شما به مرگ اعتقاد نداشته باشه به خدا هم نداشته ...

اینو میدونی ک قضاوت گناهه ولی خودکشی گناه نیس😂😂😂اعتقادت منو کشت😂😂👌

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
من سالم نیستم نه خودمم قبول دارم  که چی این حرف شما به مرگ اعتقاد نداشته باشه به خدا هم نداشته ...

و اینکه انسانی ک ب خدا اعتقاد نداشته باشه باید ازش ترسید..

حالا همین خانوم استار فردا میاد مث بعضیا میگه اگه ۲ساعت دیر منو برده بودن بیمارستان الان مرده بودم و یا....من قضاوت کرده باشم یا ن..همچین حرفایی رو باور نمیکنم..

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤