2777
2789
عنوان

حذف تاپیک

34 بازدید | 7 پست

بچه ها میشه بگید چرا نمیشع تاپی ک حذف کرد چند بار ب لینک نی نی یار فرستادم روزی های زوج ولی اصلا رسیدگی نشد

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنیدparisa

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی ساعتای مشخص باید بفرستی

@niniyar

و بیو گفته

🇮🇷دختر آریایی از نوع منتظر ظهورش هستم 😌🌻از تبار زاگرسم⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍 موقعی که این امضا رو نوشتم نمیدونستم جنوبم که براش ذوق و عشق عمیق قائلم یاد اور تلخ ترین جنایت و داغ روی دلم میشه🖤📍 #میناب 🩸🙂🎒 دبستان شجره طیبه✨🌳 ۹ اسفند ۴۰۴ 🗓️ شاهدین که خونخواهی و مقاومت ما تا قیام مهدی (عج)ادامه دارد🚩😊 جاوید ایـ🇮🇷ـران «اللهم عجل لولیک الفرج» ☀️🌻🤲🏼لبیک یا مهدی✊🏼 ادرکنی امام زمان جانم🫂🥺😍 باید برخواست🚩✊🏼

اره

سلام

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

روزهای زوج غیرتعطیل

ساعت ها:

⬅️ ۱۰:۳۰ تا ۱۲

⬅️ ۱۴ تا ۱۵

هر دفعه که تاپیکتون خصوصی بود اما حذف نشد ⬅️ صبر کنین تا روز زوج غیر تعطیل بعدی ⬅️ توی همون روز و ساعت حذف، niniyar رو تگ کنین و بپرسین که چرا تاپیکتون حذف نشده و...

@ازسارابپرس (کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم)

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.