2789
من خودم یک نفری هستم وقتی ۱۰۰ تا قرص کلونازپام خورده بودم آخرین تایپیک زدم تا زمانی چشمم باز ود جواب ...

فک میکنی ادم سالمی هستین شمایی ک بقول خودتون خودکشی میکنید؟؟من ک باورم نمیشه کسی بتونه خودکشی کنه❤😊حداقللللللللللش ی دلیل برای زنده بودنش هست و بخاطر اونم ک شده نمیکنه..هر چند ک این خانوم ب مرگ و خدا اعتقاد نداره پس حرفی نباید باهاش زد چون اعتقادیم نداره

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردهای جسمی و روحی  درد هایی که از کودکی تا الان ریشه دار شدن  حالم داغون شد زدم بیرون گ ...

عزیزم بخدا منم ی دوره ای ی اتفاق خیلیییی بد برام افتاد هم  از لحاظ جسمی و بیشتر از لحاظ روحی داغونن شدم

سنی هم نداشتم تحمل اینهمه  واقعا برام سخت بود

جرئت خودکشی هم  نداشتم ولی مدام به خدا میگفتم منو بکش من واقعا این زندگی رو نمیخوام

از ی طرفم از خدا میخواستم حد اقل اوضاع روحیم بهتر شه

خداروشکر بعد ی مدت خیلیییی بهتر شدم

با اینکه هنوز نمیدونم مشکلم بطور کامل حل شده یا نه

اما همین که از لحاظ روحی بهترم برام کافیه

همه چی با توکل به خدا وصبر درست میشه

تجربه کردم

چرا اما من شدم یه مادر عصبی 😔😔🥺بعضی وقتا داد میزنم سرشون بعد میشینم گریه میکنم خودم ب حالشون  ...

مهم نیس 

مادر عصبی باشه 

ولی باشه وجود داشته باشه هر چقدم عصبی باشی بیشتر از همممهههه ی ادمای دنیا دوسشون داری و دل میسوزونی براشون تو رو خدا دیگه از اینکارا نکن هیچ بچه ای دوس نداره بی مادر شه خودم ی پسر بچه ۱۰ ساله رو به چشمم دیدم ک چقد داشت زجر میکشید وقتی مادرش رف بچه غیب شده بود رفتن بچه رو از رو سنگ قبر مادرش جدا کردن نکن گناه دارن 🙂💔 

اسی چیزی نمیخوای بگی نگو حق میدم شاید داری گریه میکنی  شاید گرفتی خوابیدی نمیدونم قضاوت نمیکنم ...

نگرانشی ک میگی بیا با هم خودکشی کنیم؟تو خودت دیوونه ای اینجوری  میخواستی بهش کمک کنی؟ چقد از دستت عصبیم ۲۵ سالته هنوز بزرگ نشدی اسی بچس تو چی اخه عوض آرزوی مرگ شرایط زندگی تو درست کن   

فک میکنی ادم سالمی هستین شمایی ک بقول خودتون خودکشی میکنید؟؟من ک باورم نمیشه کسی بتونه خودکشی کنه❤😊 ...

من سالم نیستم نه خودمم قبول دارم 

که چی این حرف شما به مرگ اعتقاد نداشته باشه به خدا هم نداشته باشه انسان هست نفس میکشه جان داره اصلا گناه کار هم باشه 

فقط میتونم بگم متاسفم بدون شک به این ایمان دارم خودکشی که گناه نیست ولی قضاوت صد در هزار گناه هست 

نگرانشی ک میگی بیا با هم خودکشی کنیم؟تو خودت دیوونه ای اینجوری  میخواستی بهش کمک کنی؟ چقد از دس ...

من هم از ۱۵ سالگی آرزو مرگ داشتم قبل عمل قلب باز کنم یک شب ۵۰ تا پرانول خوردم فکر میکردم میمیرم حتی وقتی خواستم برم اتاق عمل خواستم قرص خواب بخورم ولی گفتم اون پزشک چرا باید عذاب بکشه که من زیر دستش بمیرم البته تو آزمایش مشخص میشد که قرص خوردم ولی دیگه پارسال واقعا هیچ تحملی نداشتم الانم دارم الکی زندگی میکنم هیچ و پوچ 

بهش گفتم که بدون فقط خودش مشکل نداره گفتم که بیاد صحبت کنه خیلی وقتا صحبت کردن آدم رو آروم میکنه 

مشکلی ندارم اگه میتونی یک کاری کنی راحت بمیرم هیچ مشکلی ندارم ترس هم ندارم 

من هم از ۱۵ سالگی آرزو مرگ داشتم قبل عمل قلب باز کنم یک شب ۵۰ تا پرانول خوردم فکر میکردم میمیرم حتی ...

یه پسر چرا انقد باید افسرده و غمگین باشه؟ناراحتم برات جای داداشمی با اینکه دل خوشی از پسرا ندارم ولی لطفا از این فکرا ب سرت نزنه برا زندگیت تلاش کن بجنگ هر چی ک اذیتت میکنه رو از خودت دور کن نترس هممون میمیریم فک میکنی اون دنیا خیلی خوش میگذره؟نه بیشتر از این تنها میشیم دیگ هیچی دست خودمون نیس باز اینجا اختیار خودمونو داریم حالا کم و بیش 🤕 

یه پسر چرا انقد باید افسرده و غمگین باشه؟ناراحتم برات جای داداشمی با اینکه دل خوشی از پسرا ندارم ولی ...

خستم از درد از بی خالی از ناراحتی 

از این که دلم میخواد شاد باشم نیستم نمیتونم باشم 

وقتی درد داری چطور میتونی دل خوش باشی 

نمیشه یا شاید بشه من نمیتونم 

ممنون چی بگم واقعا خستم 

خیلی سخته ۲ ماه پیش گوشیم رو زدن بخاطر مشکل جسمی پام نتونستم کاری کنم اینا درد همش وقتی ۱۲ بار جراحی داشته باشی عوارض یک روز نمایان میشه ..

..😔

ما یه فامیل داشتیم خودشو کشت هر شب میاد خواب چند نفر از اهالی خونوادش میگه پشیمونم راه برگشتی ندارم ...

چون اون دنیا عذابی که بابت خودکشی میکشه هزار برابر بدتر از این دنیاست عذاب اوره براش که میاد تو خواب بقیه ازشون‌کمک میخواد واقعا صحنه وحشتناکیه

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔
خستم از درد از بی خالی از ناراحتی  از این که دلم میخواد شاد باشم نیستم نمیتونم باشم  وقت ...

خب وقتی مریض میشی چیزیت میشه جراحی لازم باشه باید بکنی دیگ حالا بعدش باید غصه بخوری ک چرا انقد جراحی کردی؟🥺